Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-Bank Polissia I Nesterchuk Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020 | 8 | 2020 |
Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential I Nesterchuk, A Osipchuk, E Bondarenko, O Trusij, V Ivanenko, ... GeoJournal of Tourism and Geosites, 2021 | 7 | 2021 |
Innovative Ecotourism Product Development Based on the Use of Geographic Information Technologies AS Osipchuk, V Skydan, NV Valinkevych, SV Tyshchenko, AO Lunov Journal of Geology, Geography and Geoecology 32 (1), 164-177, 2023 | 5 | 2023 |
Логістичний підхід як засіб сталого розвитку туристичної сфери АС Осіпчук Льотна академія Національного авіаційного університету, 2021 | 3 | 2021 |
Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine I Nesterchuk, A Osipchuk, E Bondarenko, O Trusij GeoJournal of Tourism and Geosites, 2021 | 3 | 2021 |
Розробка та імплементація стратегії міжнародного маркетингу лісогосподарського підприємства ВВ Зіновчук, АС Осіпчук Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 94-103, 2014 | 3 | 2014 |
Стратегічні пріоритети туристичної діяльності під час війни.[Електронний ресурс] ТМ Чернишова, АС Осіпчук URL: http://bses. in. ua/journals/2023/79_2023/41. pdf, 0 | 3 | |
Економічний ефект від екологізації послуг розміщення та харчування ОВ Скидан, АС Осіпчук Поліський національний університет, 2021 | 2 | 2021 |
Туризм як засіб психологічної та соціальної підтримки груп ризику та людей з особливими потребами СВ Тищенко, ТМ Чернишова, ТН Чернышова, АС Осіпчук, АС Осипчук Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій; Гельветика, 2021 | 2 | 2021 |
Management of the Development of the Tourist Industry in the Condition of a Pandemic O Fatkhutdinova, N Bazhanova, S Tyshchenko, T Chernyshova, ... Фінтехальянс, 2021 | 2 | 2021 |
Національна туристична організація України як фасилітатор сталого розвитку туристичної галузі та економічного зростання АС Осіпчук Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 33-40, 2022 | 1 | 2022 |
The methodology of territory zoning of the Ukrainian right-bank polissia for the gastronomic tourism development purposes I Nesterchuk, E Bondarenko, A Osipchuk, R Romaniuk, O Trusu Geo Journal of Tourism and Geosites 44 (4), 1271-1281, 2022 | 1 | 2022 |
Формування та просування екотуристичного продукту АС Осіпчук, АС Осипчук Класичний приватний університет, 2021 | 1 | 2021 |
Analysis of the tourist services market in Ukraine: problems and prospects T Chernyshova, A Osipchuk, S Tyshchenko Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii, 2020 | 1 | 2020 |
Теоретичний аспект генезису екологічного туризму в Україні АС Осіпчук, АС Осипчук Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018 | 1 | 2018 |
Перспективи розвитку підприємств ресторанного бізнесу в умовах сучасних викликів КО Матвійчук, АС Осіпчук НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ, 74-76, 2023 | | 2023 |
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ НАЦІОНАЛЬНИХ КОМПЮТЕРНИХ СИСТЕМ БРОНЮВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ І Ковалевська, А Осіпчук Економіка та суспільство, 2023 | | 2023 |
ФЕСТИВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ ЯК ЗАСІБ ВІДНОВЛЕННЯ ТРАДИЦІЙ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ АС Осіпчук, ВМ Заєць, СВ Тищенко Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 57-64, 2023 | | 2023 |
Суспільство в умовах емерджентного розвитку ГМ Бойківська, СВ Тищенко, АС Осіпчук, ВМ Заєць, УП Бутриновська, ... Тернопіль, ЗУНУ, 2023 | | 2023 |
ПРОПОЗИЦІЇ З УДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТАМИ ЕКОТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ А Осіпчук Економіка та суспільство, 2022 | | 2022 |