Подписаться
Осіпчук Анна Сергіївна; Osipchuk A.; orcid: 0000-0001-8616-7124
Осіпчук Анна Сергіївна; Osipchuk A.; orcid: 0000-0001-8616-7124
Поліський національний університет, факультет економіки та менеджменту
Подтвержден адрес электронной почты в домене polissiauniver.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-Bank Polissia
I Nesterchuk
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020
82020
Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential
I Nesterchuk, A Osipchuk, E Bondarenko, O Trusij, V Ivanenko, ...
GeoJournal of Tourism and Geosites, 2021
72021
Innovative Ecotourism Product Development Based on the Use of Geographic Information Technologies
AS Osipchuk, V Skydan, NV Valinkevych, SV Tyshchenko, AO Lunov
Journal of Geology, Geography and Geoecology 32 (1), 164-177, 2023
52023
Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine
I Nesterchuk, A Osipchuk, E Bondarenko, O Trusij
GeoJournal of Tourism and Geosites, 2021
32021
Розробка та імплементація стратегії міжнародного маркетингу лісогосподарського підприємства
ВВ Зіновчук, АС Осіпчук
Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 94-103, 2014
32014
Стратегічні пріоритети туристичної діяльності під час війни.[Електронний ресурс]
ТМ Чернишова, АС Осіпчук
URL: http://bses. in. ua/journals/2023/79_2023/41. pdf, 0
3
Економічний ефект від екологізації послуг розміщення та харчування
ОВ Скидан, АС Осіпчук
Поліський національний університет, 2021
22021
Логістичний підхід як засіб сталого розвитку туристичної сфери
АС Осіпчук
Льотна академія Національного авіаційного університету, 2021
22021
Туризм як засіб психологічної та соціальної підтримки груп ризику та людей з особливими потребами
СВ Тищенко, ТМ Чернишова, ТН Чернышова, АС Осіпчук, АС Осипчук
Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій; Гельветика, 2021
22021
Management of the Development of the Tourist Industry in the Condition of a Pandemic
O Fatkhutdinova, N Bazhanova, S Tyshchenko, T Chernyshova, ...
Фінтехальянс, 2021
22021
Національна туристична організація України як фасилітатор сталого розвитку туристичної галузі та економічного зростання
АС Осіпчук
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 33-40, 2022
12022
The methodology of territory zoning of the Ukrainian right-bank polissia for the gastronomic tourism development purposes
I Nesterchuk, E Bondarenko, A Osipchuk, R Romaniuk, O Trusu
Geo Journal of Tourism and Geosites 44 (4), 1271-1281, 2022
12022
Формування та просування екотуристичного продукту
АС Осіпчук, АС Осипчук
Класичний приватний університет, 2021
12021
Analysis of the tourist services market in Ukraine: problems and prospects
T Chernyshova, A Osipchuk, S Tyshchenko
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii, 2020
12020
Теоретичний аспект генезису екологічного туризму в Україні
АС Осіпчук, АС Осипчук
Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018
12018
Перспективи розвитку підприємств ресторанного бізнесу в умовах сучасних викликів
КО Матвійчук, АС Осіпчук
НАУКОВО-ОСВІТНІЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ, 74-76, 2023
2023
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ НАЦІОНАЛЬНИХ КОМПЮТЕРНИХ СИСТЕМ БРОНЮВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ
І Ковалевська, А Осіпчук
Економіка та суспільство, 2023
2023
ФЕСТИВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ ЯК ЗАСІБ ВІДНОВЛЕННЯ ТРАДИЦІЙ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
АС Осіпчук, ВМ Заєць, СВ Тищенко
Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 57-64, 2023
2023
Суспільство в умовах емерджентного розвитку
ГМ Бойківська, СВ Тищенко, АС Осіпчук, ВМ Заєць, УП Бутриновська, ...
Тернопіль, ЗУНУ, 2023
2023
ПРОПОЗИЦІЇ З УДОСКОНАЛЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТАМИ ЕКОТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
А Осіпчук
Економіка та суспільство, 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20