Підписатись
Людмила Мостовая
Людмила Мостовая
ХТЭИ КНТЭУ
Підтверджена електронна адреса в htei.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендації
НВ Полстяна, ТП Кононенко, ОЮ Давидова
Харків: ХДУХТ, 2017
1022017
Організація та проектування закладів ресторанного господарства
ЛМ Мостова
Харків: УІПА, 2012
252012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
ЛМ Мостова, НЮ Олійник, КВ Свідло, ТА Лазарєва
Харків: УІПА, 341-348, 2013
92013
Управління якістю та безпечністю при виробництві кисломолочного сиру оздоровчого призначення
ЛМ Мостова, ТВ Клусович
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (10 (74)), 50-57, 2015
62015
Технологічні аспекти створення заморожених десертів на основі натуральної сировини з використанням нетрадиційних стабілізаційних систем
ЛМ Мостова, ОВ Ніколенко
Научные труды SWorld 3 (2), 26-29, 2015
52015
Домінуючі імперативи моделі підготовки фахівців ресторанної індустрії
ЛМ Мостова, ТВ Клусович
Проблеми інженерно-педагогічної освіти, 10-19, 2015
32015
Маркетингове дослідження ринку виробництва десертів з пінною структурою
АВ Ляхова, ЛМ Мостова
Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці: Збірник …, 2012
32012
Технологія виробництва салатних самбуків геродієтичного призначення
ЛМ Мостова
Проблемы старения и долголетия, 310-317, 2016
22016
Вивчення емульгувальних і стабілізуючих властивостей крохмальних дисперсій для створення десертів емульсійного типу
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ЛМ Мостова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 196-199, 2011
22011
Віртуальна екскурсія у заклад ресторанного господарства як сучасний метод активного навчання
ЛМ Мостова, ГВ Запаренко
12017
Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів
ЛМ Мостова, МО Комарова, ЛГ Мартиненко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Перспективи створення продукції геродієтичного призначення для людей похилого віку
ЛМ Мостова, ТВ Клусович
Сборник научных трудов SWorld 17 (4), 76-78, 2013
12013
Моделювання впливу температури обробки на вміст вітаміну C в харчовому продукті
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, МО Комарова
Харчова наука і технологія, 43-46, 2013
12013
Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування жита
ЛМ Мостова, ВО Гапоненко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
Технологічні функції та перспективи використання декстринів крохмалю пророщених зернових при виробництві емульсійних десертів
ЛМ Мостова, ОО Грінченко
НТУ" ХПІ", 2006
12006
КОНСТРУЮВАННЯ СТРАВ З РИБИ ПІННОЇ ТЕКСТУРИ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ЛМ Мостова, ГВ Волянський
2017
ВЛИЯНИЕ ГЕОМЕТРИЧЕСКОЙ ФОРМЫ ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА НА ПОТЕРИ ВИТАМИНА С ПРИ ТЕРМИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКЕ
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, СП Касьянов
Технические науки и технологии, 188-194, 2017
2017
Вплив геометричної форми харчового продукту на втрати вітаміну С при термічній обробці
ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко, СП Касьянов
Технічні науки та технології, 188-194, 2017
2017
Технологічні аспекти розробки технології закусочних самбуків спеціального призначення
ЛМ Мостова
ХНТУСГ, 2016
2016
Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції
ОВ Жулінська, КВ Свідло, ЛМ Мостова, ЛГ Мартиненко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20