Підписатись
Вікторія Баті
Вікторія Баті
ДВНЗ "Ужгородський національний університет", медичний факультет, кафедра мікробіології, вірусології
Підтверджена електронна адреса в uzhnu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The microbial diversity and its dynamics in the ethnic fermented foods of the Black sea region
BNV Bati V.V.
Мікробіологічний журнал 78 (5), С. 53 – 64, 2016
102016
Personalised diet improve intestine microbiota and metabolism of obese rats.
BNV Bati V. V., Meleshko T. V., Pallah O. V., Zayachuk I. P.
Ukr. Biochem. J. 93 (4), P. 87-102, 2021
3*2021
Microbiological analysis of sauerkraut in the process of its fermentation according to the traditional and modernized technologies
BN Bati V.
Журнал «Мікробіологія і біотехнологія». 2 (38), 90-100, 2017
3*2017
Novel functional food for the prevention of non-communicable diseases
BVVB N.V.
Studia Biologica 13 (№1), С. 71 – 84., 2019
2*2019
БІОЛОГІЧНА ДЕКОНТАМІНАЦІЯ ВІДБИТКІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ ІЗ РІЗНИХ СТОМАТОЛОГІЧНИХ МАТЕРІАЛІВ
ПП Брехлічук, ВО Петров, ВВ Баті, ОБ Левчук, НВ Бойко
Мікробіологічний журнал 75 (2), 72-79, 2013
22013
Traditional Foods of Black Sea Region countries as potential sources of prebiotic compounds and probiotic microorganisms.
DAF Boyko N., Petrov V., Bati V., Levchuk O., Jorjadze M., Sapundzhieva T ...
International Scientific Conference on Probiotics and Prebiotics, Kosice …, 2012
2*2012
Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин
ВВ Баті, НВ Бойко
ScienceRise 8 (1 (25)), 6-14, 2016
12016
КРОК-1: метод. розробки для самостійної роботи та для практичних занять з курсу «Мікробіологія, вірусологія та імунологія»
ГМ Коваль, ОІ Карбованець, ВВ Пантьо, ВВ Баті, ЛА Голомб, ...
2024
Вплив мікробіому кишечнику на психологічний стан людини
БВВ ВВ Баті, ЛМ Бугина, ЛМ Бугина, ГМ Коваль, ГМ Коваль
2022
ОЦІНКА ЕПІЗООТИЧНОГО СТАНУ ОСНОВНИХ КИШКОВИХ ГЕЛЬМІНТОЗІВ ДОВКІЛЛЯ М. УЖГОРОД
ГМ Коваль, ЛА Голомб, ВВ Баті, ЛМ Бугина, ММ Вакерич
The 6 th International scientific and practical conference―Results of …, 2021
2021
Процес одержання композиції пробіотичних штамів та природних пребіотиків для конструювання продуктів харчування, призначених для корекції кишкової мікробіоти
ТВ Мелешко, ВВ Баті, ОВ Паллаг, НВ Симочко, НВ Бойко
ДП" Український інститут інтелектуальної власності", 2021
2021
Personalised diet imProve intestine microbiota and metabolism of obese rats
ВВ Баті, ТВ Мелешко, ОВ Паллаг, ІП Заячук, НВ Бойко
National Academy of Sciences of Ukraine and Palladin Institute of …, 2021
2021
Програма Langual як інформаційна база у практиці ідентифікації продуктів харчування
ЛМ Бугина, ОВ Паллаг, ТВ Мелешко, РО Рукавчук, ВВ Баті
Довкілля та здоров’я, 76-79, 2020
2020
Novel functional food for the prevention of non-communicable diseases.
ВВ Баті, НВ Бойко
Журнал" Біологічні студії", 2019
2019
Робочий конспект-зошит для практичних занять з курсу «Мікробіологія, вірусологія та імунологія»
ГМ Коваль, ОІ Карбованець, ВВ Пантьо, ОВ Попович, ОВ Лушнікова, ...
2019
Extracts of edible plants stimulators for beneficial microorganisms
ОВ Паллаг, ТВ Мелешко, ВВ Баті, НВ Бойко
Институт биохимии им. АВ Палладина Национальной академии наук Украины, 2019
2019
Food products database transnational application problems
BN Bugyna L, Pallah O, Meleshko T, Bati V, Koval N
Biotechnologia Acta 12 (6), 5-11, 2019
2019
Extracts of edible plants as beneficial microorganisms
BN Pallah O., Meleshko Т., Bati V.
Biotechnologia Acta 12 (3), 67-74, 2019
2019
Еспериментальна корекція кишкової мікробіоти і ліпідного обміну щурів мікроорганізмами ферментованих страв разом із їстівними рослинами
БНВ Баті В.В.
ХV з'їзд Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, 171, 2017
2017
Personalization in development and implementation of pharmabiotics
ON N. Boyko, О. Levchuk, Т. Meleshko, V. Bati, L. Bugyna, A. Ravlikovskyy, N ...
ХV з'їзд Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, 166, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20