Підписатись
Голікова Тетяна / Holikova Tatiana / Голикова Татьяна
Голікова Тетяна / Holikova Tatiana / Голикова Татьяна
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effect of plant protein isolates on the structural–mechanical properties of wheat dough
V Makhynko, V Drobot, T Holikova
52017
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна
ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва
42011
Study of the mechanism of the retarding effect on bread staling by using natural gums
S PALYVODA, V URCHAK, T GOLIKOVA, V FOMENKO
Food and Environment Safety Journal 12 (4), 2016
32016
The refinement of technology of macaroni products enriched with whortleberry
T Holikova, O Babich
22016
Research on technological properties of potato cellulose for bread production
T SILCHUK, M Nazar, T GOLIKOVA
Food and Environment Safety Journal 15 (4), 2017
12017
SPA-послуги як складові лікувально-профілактичного туризму
Р Дещенко, ТП Голікова
12014
Research of gums influence to the quality of bread made from flour of poor technological properties
S Palivoda, V Urchak, T Golikova
2nd International ISEKI_FOOD Conference, 2011
12011
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour
G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, S Palyvoda, T Holikova
12009
Пути улучшения качества макаронных изделий
ТВ Лысенко, ТП Голикова, ВГ Юрчак
12008
EFFECT OF FRACTIONALLY DEFATTED FLOUR OF SEEDS ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF RYE DOUGH
G VOLOSHCHUK, N PASHOVA, T GOLIKOVA
Food and Environment Safety Journal 17 (4), 2019
2019
Water bond forms in the dough and sorbtion properties of gluten-free macaroni products made from corn flour
O Rozhno, V Yurchak, T Golikova
Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017
2017
Effect of structure forming additives on the of water bond forms in gluten-free macaroni dough made from corn flour
O Rozhno, V Yurchak, T Holikova
2017
Thermal springs of transcarpathia
V Karpchuk, T Holikova
2015
Analysis of hotels with cinema
O Pisarieva, T Holikova
2015
Research of functional properties of macaroni products enrichrd with berries raw material
G Voloshchuk, T Holikova
2015
Аналіз та перспективи розвитку туристично-рекреаційної галузі Львівщини
ОЮ Мурак, ТП Голікова
2015
Creating of healthy cinema bar
O Pisarieva, T Holikova
2015
Using of Marinades in Cooking Technologies of Main-Course Dishes
O Tatsenko, T Holikova, E Smirnova
2014
Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі
ВВ Вакулко, ТП Голікова
2014
Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі
О Таценко, ТП Голікова
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20