Effect of plant protein isolates on the structural–mechanical properties of wheat dough V Makhynko, V Drobot, T Holikova | 5 | 2017 |
Використання ферментного препарату, що має ксиланазну та ліпазну активність при виробництві макаронних виробів з хлібопекарського борошна ГІ Волощук, ВГ Юрчак, ТП Голікова, КМ Кірєєва | 4 | 2011 |
Study of the mechanism of the retarding effect on bread staling by using natural gums S PALYVODA, V URCHAK, T GOLIKOVA, V FOMENKO Food and Environment Safety Journal 12 (4), 2016 | 3 | 2016 |
The refinement of technology of macaroni products enriched with whortleberry T Holikova, O Babich | 2 | 2016 |
Research on technological properties of potato cellulose for bread production T SILCHUK, M Nazar, T GOLIKOVA Food and Environment Safety Journal 15 (4), 2017 | 1 | 2017 |
SPA-послуги як складові лікувально-профілактичного туризму Р Дещенко, ТП Голікова | 1 | 2014 |
Research of gums influence to the quality of bread made from flour of poor technological properties S Palivoda, V Urchak, T Golikova 2nd International ISEKI_FOOD Conference, 2011 | 1 | 2011 |
Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flour G Voloshchuk, C Kirieieva, V Yurchak, S Palyvoda, T Holikova | 1 | 2009 |
Пути улучшения качества макаронных изделий ТВ Лысенко, ТП Голикова, ВГ Юрчак | 1 | 2008 |
EFFECT OF FRACTIONALLY DEFATTED FLOUR OF SEEDS ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF RYE DOUGH G VOLOSHCHUK, N PASHOVA, T GOLIKOVA Food and Environment Safety Journal 17 (4), 2019 | | 2019 |
Water bond forms in the dough and sorbtion properties of gluten-free macaroni products made from corn flour O Rozhno, V Yurchak, T Golikova Food and Environment Safety Journal 16 (3), 2017 | | 2017 |
Effect of structure forming additives on the of water bond forms in gluten-free macaroni dough made from corn flour O Rozhno, V Yurchak, T Holikova | | 2017 |
Thermal springs of transcarpathia V Karpchuk, T Holikova | | 2015 |
Analysis of hotels with cinema O Pisarieva, T Holikova | | 2015 |
Research of functional properties of macaroni products enrichrd with berries raw material G Voloshchuk, T Holikova | | 2015 |
Аналіз та перспективи розвитку туристично-рекреаційної галузі Львівщини ОЮ Мурак, ТП Голікова | | 2015 |
Creating of healthy cinema bar O Pisarieva, T Holikova | | 2015 |
Using of Marinades in Cooking Technologies of Main-Course Dishes O Tatsenko, T Holikova, E Smirnova | | 2014 |
Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі ВВ Вакулко, ТП Голікова | | 2014 |
Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі О Таценко, ТП Голікова | | 2014 |