Follow
Наталия Грегирчак, Nataliia Gregirchak, Hrehirchak Nataliia, Грегірчак Н
Наталия Грегирчак, Nataliia Gregirchak, Hrehirchak Nataliia, Грегірчак Н
НУХТ Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Мікробіологія харчових виробництв. Лабораторний практикум
НМ Грегірчак
632009
Использование иммобилизованных на керамзите клеток нефтеокисляющих микроорганизмов для очистки воды от нефти
ТП Пирог, ТА Шевчук, ИН Волошина, НН Грегирчак
612005
Мікробіологія харчових виробництв
ТП Пирог, ВМ Поводзинський, НМ Грегірчак, ЛР Решетняк
572007
Use of claydite-immobilized oil-oxidizing microbial cells for purification of water from oil
TP Pirog, TA Shevchuk, IN Voloshina, NN Gregirchak
Applied Biochemistry and Microbiology 41, 51-55, 2005
572005
Application ofLactic Acid Bacteria for Coating of Wheat Bread to Protect it from MicrobialSpoilage
N Gregirchak, O Stabnikova, V Stabnikov
Plant Foods for HumanNutrition 75 (2), 223–229, 2020
372020
Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР: навч. посібн
НМ Грегірчак, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
К.: НУХТ, 274, 2018
182018
Исследование антагонистических свойств закваски с направленным культивированием и оценка микробиологических показателей хлеба на ее основе
АП Дорош, НН Грегирчак
Техника и технология пищевых производств, 10-15, 2015
92015
Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології. Конспект лекцій
НМ Грегірчак, ММ Антонюк
82011
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
72018
Мікробіологія харчових виробництв
НМ Грегірчак
лабораторний практикум/НМ Грегірчак.—К.: НУХТ, 2009
72009
Ispol'zovanie immobilizovannykh na keramzite kletok nefteokislyayushchikh mikroorganizmov dlya ochistki vody ot nefti
TP Pirog, TA Shevchuk, IN Voloshina, NN Gregirchak
Prikl. biokhimiya i mikrobiologiya 41 (1), 58-63, 2005
72005
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська
42017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Cвіжість К+» у технології хлібобулочних виробів
ОА Білик, ЕФ Халікова, НМ Грегірчак, АІ Маринін
42015
Санітарно-гігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій
НМ Грегірчак
42011
Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
СМ Тетеріна, НМ Грегірчак
32013
The structure of bacterial cell cycle and age structure of bacterial populations
VM Ivanov, T Svechnikova, E Stabnikova, N Gregirchak
31995
Utilization of neuston forms of bacilli for treatment and decontamination of surface waters.
EV Stabnikova, VN Ivanov, NN Gregirchak, AN Dulgerov
Mikrobiologicheskii Zhurnal 55 (2), 88–94, 1993
31993
Особливості технологічного процесу виробництва пробіотичного препарату на основі лактобацил
ВВ Черепанський, НМ Грегірчак
22020
Исследование терморезистентности и антагонистических свойств дрожжей Saccharomyces cerevisiae
АП Дорош, НН Грегирчак
Живые и биокосные системы, 8-8, 2015
22015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20