Підписатись
Наталия Грегирчак, Nataliia Gregirchak, Hrehirchak Nataliia, Грегірчак Н
Наталия Грегирчак, Nataliia Gregirchak, Hrehirchak Nataliia, Грегірчак Н
НУХТ Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологія харчових виробництв. Лабораторний практикум
НМ Грегірчак
652009
Использование иммобилизованных на керамзите клеток нефтеокисляющих микроорганизмов для очистки воды от нефти
ТП Пирог, ТА Шевчук, ИН Волошина, НН Грегирчак
642005
Use of claydite-immobilized oil-oxidizing microbial cells for purification of water from oil
TP Pirog, TA Shevchuk, IN Voloshina, NN Gregirchak
Applied Biochemistry and Microbiology 41, 51-55, 2005
572005
Application ofLactic Acid Bacteria for Coating of Wheat Bread to Protect it from MicrobialSpoilage
N Gregirchak, O Stabnikova, V Stabnikov
Plant Foods for HumanNutrition 75 (2), 223–229, 2020
432020
Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР
НМ Грегірчак, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
К.: НУХТ, 274, 2018
222018
Мікробіологія харчових виробництв
ТП Пирог, ВМ Поводзинський, НМ Грегірчак, ЛР Решетняк
192007
Ispol'zovanie immobilizovannykh na keramzite kletok nefteokislyayushchikh mikroorganizmov dlya ochistki vody ot nefti
TP Pirog, TA Shevchuk, IN Voloshina, NN Gregirchak
Prikl. biokhimiya i mikrobiologiya 41 (1), 58-63, 2005
112005
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси, 139-147, 2018
102018
Исследование антагонистических свойств закваски с направленным культивированием и оценка микробиологических показателей хлеба на ее основе
АП Дорош, НН Грегирчак
Техника и технология пищевых производств, 10-15, 2015
102015
Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології. Конспект лекцій
НМ Грегірчак, ММ Антонюк
92011
Мікробіологія харчових виробництв
НМ Грегірчак
лабораторний практикум/НМ Грегірчак.—К.: НУХТ, 2009
72009
Мікробіологія харчових виробництв: навчальний посібник
ТП Пиріг, ЛР Решетняк, НМ Грегірчак
Вінниця: Нова книга, 2007
72007
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська
52017
Санітарно-гігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій
НМ Грегірчак
52011
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Cвіжість К+» у технології хлібобулочних виробів
ОА Білик, ЕФ Халікова, НМ Грегірчак, АІ Маринін
42015
Мікробіологія харчових продуктів. Лабораторний практикум.
СМ Тетеріна, НМ Грегірчак
42013
Особливості технологічного процесу виробництва пробіотичного препарату на основі лактобацил
ВВ Черепанський, НМ Грегірчак
32020
The structure of bacterial cell cycle and age structure of bacterial populations
VM Ivanov, T Svechnikova, E Stabnikova, N Gregirchak
31995
Utilization of neuston forms of bacilli for treatment and decontamination of surface waters.
EV Stabnikova, VN Ivanov, NN Gregirchak, AN Dulgerov
Mikrobiologicheskii Zhurnal 55 (2), 88–94, 1993
31993
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20