Подписаться
Любов Ткаченко
Любов Ткаченко
Київський національний торговельно-економічний університет, кафедра технології і організації
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
ІЯ Антоненко, ІМ Бабич, ДІ Басюк, ОВ Безпала, Т Божук, НП Бондар, ...
15*2017
Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту
ЛВ Левандовський, СТ Олійнічук, ЛВ Ткаченко, АФ Ткаченко
152011
Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур
М Кравченко, Л Ткаченко, В Михайлик
Товари і ринки, 138–147-138–147, 2016
62016
Технология сбраживания зернового сусла путем прямой ферментации негидролизованного крахмала
АС Олийничук, ЛВ Левандовский, АФ Ткаченко
Производство спирта и ликероводочных изделий, 30-31, 2008
62008
Використання напівпродуктів цукрового виробництва як альтернативної сировини для одержання біоетанолу
ВС Зубченко, МІ Грушицький, ЛВ Ткаченко
62008
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною
O VITRIAK, L TKACHENKO, V PRYBYLSKYI
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 27 (3), 90-99, 2018
32018
Використання екстрактів зеленого чаю та імбирю у технології напоїв підвищеної біологічної цінності
К Данілова, Л Ткаченко, О Вітряк
Продовольчі ресурси 5 (09), 161-166, 2017
32017
Технологія коктейлів для дитячого харчування з використанням молочної сироватки та пюре айви
КО Данілова, ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк
Продовольчі ресурси, 58-63, 2017
32017
Вплив ультразвукової обробки на стійкість напоїв бродіння
ВС Зубченко, ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко
Харчова промисловість, 51-53, 2008
32008
Технологія коктейлів підвищеної біологічної цінності з використанням молочної сироватки
ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023
22023
Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
22019
Використання екстрактів пряно-ароматичних рослин у технології продуктів оздоровчого призначення
ОП Вітряк, ОВ Добровольська, ЛВ Ткаченко
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених студентів …, 2016
2*2016
Перспективи використання молочної сироватки для інтенсифікації біотехнологічних процесів
ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк
Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 51-55, 2013
22013
Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації
ВС Зубченко, ЛВ Ткаченко, НВ Процан
22011
Вплив магнітного поля на активність ферментних препаратів
ВС Зубченко, ЗМ Романова, ЛВ Ткаченко, ЛВ Маринченко
22006
Spicy and aromatik raw materials sn the technology of healthy desserts and drsnks
OP Vitriak, LV Tkachenko
Publishing Hause Baltija Publishing, 381-395, 2023
12023
Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації
НВ Процан, ЛВ Ткаченко
Технічні науки та технології, 241-249, 2020
12020
Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла
СТ Олійнічук, НВ Процан, ЛВ Ткаченко
Продовольчі ресурси, 244-248, 2017
12017
Інноваційна технологія житнього хліба
К Данілова, Л Ткаченко, О Вітряк
Продовольчі ресурси 3 (05), 16-20, 2015
12015
Інноваційна технологія пісочного печива
ВС Михайлик, ЛВ Ткаченко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 82-86, 2014
12014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20