Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики ІЯ Антоненко, ІМ Бабич, ДІ Басюк, ОВ Безпала, Т Божук, НП Бондар, ... | 13* | 2017 |
Використання соку цукрового сорго для біосинтезу спирту ЛВ Левандовський, СТ Олійнічук, ЛВ Ткаченко, АФ Ткаченко | 13 | 2011 |
Технология сбраживания зернового сусла путем прямой ферментации негидролизованного крахмала АС Олийничук, ЛВ Левандовский, АФ Ткаченко Производство спирта и ликероводочных изделий, 30-31, 2008 | 6 | 2008 |
Використання напівпродуктів цукрового виробництва як альтернативної сировини для одержання біоетанолу ВС Зубченко, МІ Грушицький, ЛВ Ткаченко | 6 | 2008 |
Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур М Кравченко, Л Ткаченко, В Михайлик Товари і ринки, 138–147-138–147, 2016 | 5 | 2016 |
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною О Вітряк, Л Ткаченко, В Прибильський Товари і ринки, 90–99-90–99, 2018 | 3 | 2018 |
Використання екстрактів зеленого чаю та імбирю у технології напоїв підвищеної біологічної цінності К Данілова, Л Ткаченко, О Вітряк Продовольчі ресурси 5 (09), 161-166, 2017 | 3 | 2017 |
Технологія коктейлів для дитячого харчування з використанням молочної сироватки та пюре айви КО Данілова, ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк Продовольчі ресурси, 58-63, 2017 | 3 | 2017 |
Вплив ультразвукової обробки на стійкість напоїв бродіння ВС Зубченко, ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко Харчова промисловість, 51-53, 2008 | 3 | 2008 |
Технологія коктейлів підвищеної біологічної цінності з використанням молочної сироватки ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2023 | 2 | 2023 |
Технологія смузі з використанням харчової композиції з рослинної сировини ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, АА Серенко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | 2 | 2019 |
Використання екстрактів пряно-ароматичних рослин у технології продуктів оздоровчого призначення ОП Вітряк, ОВ Добровольська, ЛВ Ткаченко Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених студентів …, 2016 | 2* | 2016 |
Перспективи використання молочної сироватки для інтенсифікації біотехнологічних процесів ЛВ Ткаченко, ОП Вітряк Сборник научных трудов SWorld 8 (3), 51-55, 2013 | 2 | 2013 |
Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації ВС Зубченко, ЛВ Ткаченко, НВ Процан | 2 | 2011 |
Проблеми створення та застосування стандартних зразків ґрунту СА Балюк, ЯВ Бородіна, МЄ Лазебна, ЛВ Ткаченко Вісник аграрної науки, 11-16, 2010 | 2 | 2010 |
Вплив магнітного поля на активність ферментних препаратів ВС Зубченко, ЗМ Романова, ЛВ Ткаченко, ЛВ Маринченко | 2 | 2006 |
Spicy and aromatik raw materials sn the technology of healthy desserts and drsnks OP Vitriak, LV Tkachenko Publishing Hause Baltija Publishing, 381-395, 2023 | 1 | 2023 |
Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації НВ Процан, ЛВ Ткаченко Технічні науки та технології, 241-249, 2020 | 1 | 2020 |
Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла СТ Олійнічук, НВ Процан, ЛВ Ткаченко Продовольчі ресурси, 244-248, 2017 | 1 | 2017 |
Інноваційна технологія житнього хліба К Данілова, Л Ткаченко, О Вітряк Продовольчі ресурси 3 (05), 16-20, 2015 | 1 | 2015 |