Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів ZA Burova, SO Ivanov, TO Roman, VP Vasyliv, MM Zheplinska, ... Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів 12 (3), 18-35, 2021 | 5 | 2021 |
Production of active coal from pyrolyzed wood wastes by alkaline activation of KOH O Kuzmin, J Tamarkina, T Shendrik, V Zubkova, O Koval, T Roman Ukrainian food journal, 443-458, 2017 | 5 | 2017 |
Examination of thermophysical characteristics of food products. Z Burova, S Ivanov, T Roman, V Vasiliv, M Zheplinska, M Mushtruk, ... Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 12 (3), 2021 | 4 | 2021 |
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці ВНІ Роман Т.О., Мазуренко О.Г., Кубайчук О.О. Наукові праці НУХТ 21 (6), 147-153, 2015 | 2* | 2015 |
Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння ТО Роман, ОГ Мазуренко, НВ Дмитренко, ЛВ Декуша Наукові праці Національного університету харчових технологій, 208-213, 2014 | 2 | 2014 |
Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин ЛГ Дейниченко, ТО Роман | 1 | 2020 |
Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини ОВ Кузьмін, МА Суярко, ТВ Скоробреха, ОС Собуцька, ТО Роман | 1 | 2018 |
Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона ТО Роман, ОА Єщенко, МГ Іванченко, ОГ Мазуренко Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-238, 2016 | 1 | 2016 |
System task of creating intelligent management of complex technological procedures RBMGT Roman Computer Science, Information Technology, Automation, 33-37, 2016 | 1* | 2016 |
Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні» ЛГ Дейниченко, ТО Роман, ІЛ Таранишина | | 2021 |
Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні ЛГ Дейниченко, ТО Роман, НА Чижевська | | 2021 |
Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста ЛГ Дейниченко, ТО Роман | | 2020 |
Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза ЛГ Дейниченко, ВВ Захаров, ТО Роман, МІ Зорін Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Електронні системи в галузі ОВ Кузьмін, ТО Роман, ЛМ Акімова, ОВ Чемакіна | | 2020 |
Дослідження якості раціонів харчування ОВ Кузьмін, ІЛ Корецька, ОМ Буглак, ОЮ Пилипенко, ОА Саламаха | | 2020 |
Необхідність контролю якості блендів зернової кави ТО Роман, ЛГ Дейниченко, МГ Іванченко | | 2019 |
Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін ТО Роман, ЛГ Дейниченко, МГ Іванченко Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Особливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвників ТО Роман, ЛГ Дейниченко | | 2019 |
Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування ЛГ Дейниченко, ТО Роман | | 2019 |
Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель№ 134979) ОВ Кузьмін, КВ Златєва, ТО Роман | | 2019 |