Підписатись
Roman Tеtiana, Роман Тетяна  Олександрівна, Роман Татьяна Александровна
Roman Tеtiana, Роман Тетяна Олександрівна, Роман Татьяна Александровна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів
ZA Burova, SO Ivanov, TO Roman, VP Vasyliv, MM Zheplinska, ...
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів 12 (3), 18-35, 2021
52021
Production of active coal from pyrolyzed wood wastes by alkaline activation of KOH
O Kuzmin, J Tamarkina, T Shendrik, V Zubkova, O Koval, T Roman
Ukrainian food journal, 443-458, 2017
52017
Examination of thermophysical characteristics of food products.
Z Burova, S Ivanov, T Roman, V Vasiliv, M Zheplinska, M Mushtruk, ...
Scientific Journal'Animal Science & Food Technologies' 12 (3), 2021
42021
Моделювання процесу сушіння ніжок печериці
ВНІ Роман Т.О., Мазуренко О.Г., Кубайчук О.О.
Наукові праці НУХТ 21 (6), 147-153, 2015
2*2015
Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння
ТО Роман, ОГ Мазуренко, НВ Дмитренко, ЛВ Декуша
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 208-213, 2014
22014
Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
ЛГ Дейниченко, ТО Роман
12020
Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини
ОВ Кузьмін, МА Суярко, ТВ Скоробреха, ОС Собуцька, ТО Роман
12018
Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона
ТО Роман, ОА Єщенко, МГ Іванченко, ОГ Мазуренко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-238, 2016
12016
System task of creating intelligent management of complex technological procedures
RBMGT Roman
Computer Science, Information Technology, Automation, 33-37, 2016
1*2016
Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»
ЛГ Дейниченко, ТО Роман, ІЛ Таранишина
2021
Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні
ЛГ Дейниченко, ТО Роман, НА Чижевська
2021
Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста
ЛГ Дейниченко, ТО Роман
2020
Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза
ЛГ Дейниченко, ВВ Захаров, ТО Роман, МІ Зорін
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Електронні системи в галузі
ОВ Кузьмін, ТО Роман, ЛМ Акімова, ОВ Чемакіна
2020
Дослідження якості раціонів харчування
ОВ Кузьмін, ІЛ Корецька, ОМ Буглак, ОЮ Пилипенко, ОА Саламаха
2020
Необхідність контролю якості блендів зернової кави
ТО Роман, ЛГ Дейниченко, МГ Іванченко
2019
Інноваційні аспекти в методиці викладання інженерних дисциплін
ТО Роман, ЛГ Дейниченко, МГ Іванченко
2019
Особливості застосування мінеральних і синтетичних харчових барвників
ТО Роман, ЛГ Дейниченко
2019
Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування
ЛГ Дейниченко, ТО Роман
2019
Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель№ 134979)
ОВ Кузьмін, КВ Златєва, ТО Роман
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20