Подписаться
Марія Михайлівна Калакура
Марія Михайлівна Калакура
Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Подтвержден адрес электронной почты в домене vmurol.com.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Загальні технології харчових виробництв
ВА Домарецький, ПЛ Шиян, ММ Калакура, ЛФ Романенко, ЛМ Хомічак, ...
К.: Університет «Україна, 2010
252010
Дослідження впливу фруктових порошків з тропічної сировини на рецептурний склад та реологічні властивості борошняних кондитерських виробів
ММ Калакура
Полтава: ПУСКУ, 198-200, 2004
112004
Разработка научно обоснованной технологии булочных изделий с использованием экзополисахарида ксантан
ОВ Самохвалова, ММ Калакура
Харьков: ХИОП, 1990
91990
Использование нетрадиционного сырья в производстве продуктов функционального назначения
ММ Калакура, ВИ Егорова
Хранение и переработка сельхозсырья, 15-16, 1997
81997
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 12-17, 2016
62016
Борошняні кондитерські вироби з фрукто зою і топінамбуром
М Калакура, В Ніколіна
Зерно і хліб, 22-23, 2005
52005
Раціональне харчування в сім’ї
ВВ Карсекіна, ММ Каракура
К.: Техніка, 1986
51986
Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів
ММ Калакура, ОВ Щирська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
32015
Нові технології десертних виробів з апіпродуктами
ММ Калакура, ОВ Щирська
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
32014
Improving quality of apple powder confectionery
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Technology Audit and Production Reserves 3 (3), 12-17, 2016
22016
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання
ММ Калакура, ЛА Данкевич, ВВ Ніколіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 124-127, 2009
22009
Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах
ММ Калакура, ВВ Дорохович
22007
Перспективные технологии XXI века
АИ Андреус, ВН Ардатьев, ЮВ Бахтина, ПП Бескид, ВА Власов, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2013
12013
Дослідження молекулярно-масової неоднорідності полімерів бісквітного тіста з використанням топінамбуру та ксампану
ММ Калакура, ВВ Ніколіна, СК Воцелко, ЛА Данкевич
Вісник Дон-НУЕТ, 37, 2008
12008
Слово про вченого і людину
ММ Калакура
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства
ММ Калакура, ОВ Щирська
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
ММ Калакура, ОВ Мирська
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
ММ Калакура, ОВ Щирська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
2014
ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ КОМПОЗИЦІЙ КАМЕДЕЙ
ММ Калакура, ОВ Щирська
Сборник научных трудов SWorld 10 (1), 98-101, 2013
2013
Шляхи покращення властивостей фруктових начинок
ММ Калакура, ОВ Щирська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2012
2012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20