Загальні технології харчових виробництв ВА Домарецький, ПЛ Шиян, ММ Калакура, ЛФ Романенко, ЛМ Хомічак, ... К.: Університет «Україна, 2010 | 25 | 2010 |
Дослідження впливу фруктових порошків з тропічної сировини на рецептурний склад та реологічні властивості борошняних кондитерських виробів ММ Калакура Полтава: ПУСКУ, 198-200, 2004 | 11 | 2004 |
Разработка научно обоснованной технологии булочных изделий с использованием экзополисахарида ксантан ОВ Самохвалова, ММ Калакура Харьков: ХИОП, 1990 | 9 | 1990 |
Использование нетрадиционного сырья в производстве продуктов функционального назначения ММ Калакура, ВИ Егорова Хранение и переработка сельхозсырья, 15-16, 1997 | 8 | 1997 |
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 12-17, 2016 | 6 | 2016 |
Борошняні кондитерські вироби з фрукто зою і топінамбуром М Калакура, В Ніколіна Зерно і хліб, 22-23, 2005 | 5 | 2005 |
Раціональне харчування в сім’ї ВВ Карсекіна, ММ Каракура К.: Техніка, 1986 | 5 | 1986 |
Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів ММ Калакура, ОВ Щирська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 3 | 2015 |
Нові технології десертних виробів з апіпродуктами ММ Калакура, ОВ Щирська Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014 | 3 | 2014 |
Improving quality of apple powder confectionery ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик Technology Audit and Production Reserves 3 (3), 12-17, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання ММ Калакура, ЛА Данкевич, ВВ Ніколіна Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 124-127, 2009 | 2 | 2009 |
Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах ММ Калакура, ВВ Дорохович | 2 | 2007 |
Перспективные технологии XXI века АИ Андреус, ВН Ардатьев, ЮВ Бахтина, ПП Бескид, ВА Власов, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2013 | 1 | 2013 |
Дослідження молекулярно-масової неоднорідності полімерів бісквітного тіста з використанням топінамбуру та ксампану ММ Калакура, ВВ Ніколіна, СК Воцелко, ЛА Данкевич Вісник Дон-НУЕТ, 37, 2008 | 1 | 2008 |
Слово про вченого і людину ММ Калакура Харків: ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства ММ Калакура, ОВ Щирська Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства ММ Калакура, ОВ Мирська Харків: ХДУХТ, 2014 | | 2014 |
Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами ММ Калакура, ОВ Щирська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | | 2014 |
ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ КОМПОЗИЦІЙ КАМЕДЕЙ ММ Калакура, ОВ Щирська Сборник научных трудов SWorld 10 (1), 98-101, 2013 | | 2013 |
Шляхи покращення властивостей фруктових начинок ММ Калакура, ОВ Щирська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2012 | | 2012 |