Марія Михайлівна Калакура
Марія Михайлівна Калакура
Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
Підтверджена електронна адреса в vmurol.com.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження впливу фруктових порошків з тропічної сировини на рецептурний склад та реологічні властивості борошняних кондитерських виробів
ММ Калакура
Полтава: ПУСКУ, 198-200, 2004
82004
Разработка научно обоснованной технологии булочных изделий с использованием экзополисахарида ксантан
ОВ Самохвалова, ММ Калакура
Харьков: ХИОП, 1990
81990
Загальні технології харчових виробництв: підруч
ВА Домарецький, ПЛ Шиян, ММ Калакура, ЛФ Романенко, ЛМ Хомічак, ...
К.: Університет “Україна, 2010
72010
Нові технології десертних виробів з апіпродуктами
ММ Калакура, ОВ Щирська
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
32014
Оптимізація якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Технологический аудит и резервы производства 3 (3 (29)), 2016
22016
Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів
ММ Калакура, ОВ Щирська
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання
ММ Калакура, ЛА Данкевич, ВВ Ніколіна
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 124-127, 2009
22009
Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах
ММ Калакура, ВВ Дорохович
22007
Дослідження молекулярно-масової неоднорідності полімерів бісквітного тіста з використанням топінамбуру та ксампану
ММ Калакура, ВВ Ніколіна, СК Воцелко, ЛА Данкевич
Вісник Дон-НУЕТ, 37, 2008
12008
Improving quality of apple powder confectionery
ММ Калакура, АТ Ратушенко, ГА Бублик
Technology audit and production reserves 3 (3), 12-17, 2016
2016
Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
ММ Калакура, ОВ Щирська
Харків: ХДУХТ, 2014
2014
Перспективные технологии XXI века
АИ Андреус, ВН Ардатьев, ЮВ Бахтина, ПП Бескид, ВА Власов, ...
Куприенко Сергей Васильевич, 2013
2013
ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ КОМПОЗИЦІЙ КАМЕДЕЙ
ММ Калакура, ОВ Щирська
Научные труды SWorld 10 (1), 98-101, 2013
2013
Шляхи покращення властивостей фруктових начинок
ММ Калакура, ОВ Щирська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2012
2012
ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ БІСКВІТНОГО ТІСТА
ВВ Ніколіна, ММ Калакура
МОЛОДЬ: ОСВІТА, НАУКА, ДУХОВНІСТЬ, 582, 2011
2011
Нове в технологіях овочевих кулінарних виробів
ММ Калакура, ОВ Щирська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 231-234, 2010
2010
Способ приготовления взбивных десертных изделий
СВ ЖУРАВЛЕВ, ПП ПИВОВАРОВ, ОА ГРИНЧЕНКО, ММ КАЛАКУРА, ...
1992
Способ производства изделий из бездрожжевого теста
ММ КАЛАКУРА, ОВ САМОХВАЛОВА, Р ГВОЗДЯК, СК ВОЦЕЛКО, ...
1992
Способ получения подварок из овощей
ПП ПИВОВАРОВ, ОА ГРИНЧЕНКО, ММ КАЛАКУРА, АФ ЗАГИБАЛОВ, ...
1990
Способ получения взбивных изделий
ПП ПИВОВАРОВ, ОА ГРИНЧЕНКО, ММ КАЛАКУРА, ...
1988
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20