Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості ІС Гулий, ММ Пушанко, ЛО Орлов, ВГ Мирончук Вінниця: Нова книга 575, 2001 | 78 | 2001 |
Процеси і апарати харчових виробництв ІФ Малежик, ПС Циганков К.: НУХТ, 400, 2003 | 49 | 2003 |
Розрахунки обладнання підприємств переробної та харчової промисловості.: Навчальний посібник ВГ Мирончук Нова Книга, 2004 | 47 | 2004 |
Промышленная кристаллизация сахаристых веществ ВР Кулинченко, ВГ Мирончук | 41 | 2012 |
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості.: Підручник для ВМНЗ ІІІ-IV р. а. ВГ Мирончук Нова Книга, 2007 | 41 | 2007 |
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навч. посіб ІМ Заплетніков, ВГ Мирончук, ВМ Кудрявцев навч. посіб./ІМ Заплетніков, ВГ Мирончук, ВМ Кудрявцев, 2012 | 38 | 2012 |
Мембрані процеси в технології комплексної переробки сироватки:[монографія] ВГ Мирончук К.: НУХТ, 2013 | 27 | 2013 |
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ... | 16 | 2018 |
Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози ВГ Мирончук, ОА Єщенко | 15 | 2009 |
Экспериментальное исследование влияния высокого давления на эффективность процесса нанофильтрации молочной сыворотки при использовании мембран ОПМН-П ВГ Мирончук, ИО Грушевская, ДД Кучерук, ЮГ Змиевский Мембраны и мембранные технологии 3 (1), 3-3, 2013 | 14 | 2013 |
Випарювання і випарні апарати у розрахунках і конструюванні: навч. посібник ВР Кулінченко, ВГ Мирончук | 13 | 2006 |
Математическое моделирование процесса рекристаллизации на основании аналитических решений нестационарных задач теплопроводности в двухмерном случае для прямоугольных областей с … ТМ Погорелый, ВГ Мирончук, ИС Гулый Пром. теплотехн.: Международный научно-прикладной журнал. 23 (4-5), 48, 2001 | 13 | 2001 |
Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання харчових виробництв. Курс лекцій для студ. спец. 6.090221 «Обладнання переробних і харчових виробництв» ден. та заоч. форми навчання ВГ Мирончук К.: НУХТ 118, 2007 | 7 | 2007 |
Затравочная паста" МАГМАС"–повышение эффективности работы продуктовых отделений ВО Штангеев, АК Сущенко, АФ Гуцол, АВ Власенко, ВГ Мирончук | 7 | 2002 |
Кристалізація цукру у вертикальних кристалізаторах з подовженим терміном охолодження ВГ Мирончук Наукові праці НУХТ, 66-67, 1998 | 7 | 1998 |
Интенсификация процесса кристаллизации охлаждением сахарного утфеля последнего продукта ВГ Мирончук, ОА Ещенко, ММ Картава Наукові нотатки, 111-117, 2012 | 6 | 2012 |
Влияние ввода извне водяного пара на уваривание утфелей ЕН Бабко, ТМ Погорелый, ВГ Мирончук Сахар, 16, 1999 | 6 | 1999 |
Свекловичная стружка треугольного сечения—получение и преимущества АН Люлька, ВГ Мирончук, ОВ Адаменко, АП Адаменко | 5 | 2014 |
Порівняльний аналіз процесів нанофільтрації та зворотнього осмосу при розділенні молочної сироватки ЮГ Змієвський, ІІ Киричук, ВГ Мирончук | 5 | 2013 |
Взаємодія парової фази і дисперсної системи при масовій кристалізації цукру ВГ Мирончук, ІС Гулий, ТМ Погорілий Наукові праці УДУХТ.–Київ:–1998.–Ч. І, 68-70, 1998 | 4 | 1998 |