Інноваційні технології харчових виробництв ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022 | 13 | 2022 |
Взаємозв’язок і мінливість показників молочної продуктивності та відтворювальної здатності корів залежно від лактації ТВ Поліщук Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ. Вінниця: ВЦ ВНАУ …, 2019 | 9* | 2019 |
Корми, м’ясо, вироби із свинини НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон : монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021 | 6 | 2021 |
Амарант: практичні аспекти використання СМ Овсієнко, АМ Соломон Вінниця: ТОВ «Друк», 2022. 151 с., 2022 | 4 | 2022 |
Використання нехлібопекарських видів борошна у хлібопеченні СМ Овсієнко, ОВ Науменко ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 99-110, 2023 | 3 | 2023 |
Амарант та продукти його переробки в хлібопеченні С Овсієнко Продовольчі ресурси 10 (18), 109-120, 2022 | 3 | 2022 |
Продуктивність свиней та якість свинини за згодовування екструдованого гороху СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології: Зб. наук. пр. ВНАУ, 23-34, 2019 | 3 | 2019 |
Заготівля і використання силосу з високою аеробною стабільністю АІ Овсієнко, АВ Безпалько, СМ Овсієнко Корми і кормовиробництво, 154-160, 2017 | 3 | 2017 |
Ефективність використання білково-вітамінної мінеральної добавки Інтер Мікс ПВ в раціонах молодняку свиней АВ Гуцол, НВ Гуцол, ГІ Льотка Вінниця, 2011 | 3 | 2011 |
Використання біологічно активних речовин у хлібопеченні О Науменко, С Овсієнко Продовольчі ресурси 9 (17), 107-118, 2021 | 2 | 2021 |
Зерно тритикале як фактор стимулювання обмінних процесів в годівлі свиней СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2018.-Вип 4 (103 …, 2018 | 2 | 2018 |
Використання міновіту та мінази при вирощуванні свиней на м" ясо у виробничих умовах АВ Гуцол, НВ Гуцол, СМ Овсієнко, ОВ Андрощак Вінниця, 0 | 2 | |
Багаторічні бобові і злакові трави у вирішенні проблем заготівлі якісного силосу СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 2 (101).-С. 61-69., 2019 | 1 | 2019 |
Порушення обміну речовин у високопродуктивних корів та біологічний спосіб запобігання розвитку кетозу СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-Вінниця: ВНАУ, 2019 …, 2019 | 1 | 2019 |
Біологічний консервант та його вплив на продуктивність дійних корів за консервування вологого зерна кукурудзи СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99), Т. 2.-С. 33-39., 2017 | 1 | 2017 |
Біологічне знешкодження антипоживних речовин у зерні сої, кормових бобах та їх продуктивна і фізіологічна дія на організм дійних корів АІ Овсієнко, ОВ Хіміч, СМ Овсієнко Корми і кормовиробництво, 295-303, 2010 | 1 | 2010 |
Показники якості м’якого сиру з рослинними наповнювачами СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 5 (108 …, 0 | 1 | |
Продуктивність свиноматок за включення в раціон нетрадиційної кормової добавки СМ Овсієнко Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 1 (104 …, 0 | 1 | |
Товарознавство і стандартизація. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти другого магістерського освітнього рівня спеціальності 212 «Ветеринарна … СМ Овсієнко | | 2020 |
Технологія оздоровчих харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти другого магістерського освітнього рівня спеціальності 212 … СМ Овсієнко | | 2020 |