Подписаться
Овсієнко Світлана Миколаївна / Ovsienko S.M. / Овсієнко С. М.
Овсієнко Світлана Миколаївна / Ovsienko S.M. / Овсієнко С. М.
Вінницький національний аграрний університет, доцент кафедри ТВПТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене vsau.vin.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Інноваційні технології харчових виробництв
ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар
Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022
132022
Взаємозв’язок і мінливість показників молочної продуктивності та відтворювальної здатності корів залежно від лактації
ТВ Поліщук
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ. Вінниця: ВЦ ВНАУ …, 2019
9*2019
Корми, м’ясо, вироби із свинини
НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон
: монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021
62021
Амарант: практичні аспекти використання
СМ Овсієнко, АМ Соломон
Вінниця: ТОВ «Друк», 2022. 151 с., 2022
42022
Використання нехлібопекарських видів борошна у хлібопеченні
СМ Овсієнко, ОВ Науменко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 99-110, 2023
32023
Амарант та продукти його переробки в хлібопеченні
С Овсієнко
Продовольчі ресурси 10 (18), 109-120, 2022
32022
Продуктивність свиней та якість свинини за згодовування екструдованого гороху
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології: Зб. наук. пр. ВНАУ, 23-34, 2019
32019
Заготівля і використання силосу з високою аеробною стабільністю
АІ Овсієнко, АВ Безпалько, СМ Овсієнко
Корми і кормовиробництво, 154-160, 2017
32017
Ефективність використання білково-вітамінної мінеральної добавки Інтер Мікс ПВ в раціонах молодняку свиней
АВ Гуцол, НВ Гуцол, ГІ Льотка
Вінниця, 2011
32011
Використання біологічно активних речовин у хлібопеченні
О Науменко, С Овсієнко
Продовольчі ресурси 9 (17), 107-118, 2021
22021
Зерно тритикале як фактор стимулювання обмінних процесів в годівлі свиней
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2018.-Вип 4 (103 …, 2018
22018
Використання міновіту та мінази при вирощуванні свиней на м" ясо у виробничих умовах
АВ Гуцол, НВ Гуцол, СМ Овсієнко, ОВ Андрощак
Вінниця, 0
2
Багаторічні бобові і злакові трави у вирішенні проблем заготівлі якісного силосу
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 2 (101).-С. 61-69., 2019
12019
Порушення обміну речовин у високопродуктивних корів та біологічний спосіб запобігання розвитку кетозу
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-Вінниця: ВНАУ, 2019 …, 2019
12019
Біологічний консервант та його вплив на продуктивність дійних корів за консервування вологого зерна кукурудзи
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99), Т. 2.-С. 33-39., 2017
12017
Біологічне знешкодження антипоживних речовин у зерні сої, кормових бобах та їх продуктивна і фізіологічна дія на організм дійних корів
АІ Овсієнко, ОВ Хіміч, СМ Овсієнко
Корми і кормовиробництво, 295-303, 2010
12010
Показники якості м’якого сиру з рослинними наповнювачами
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 5 (108 …, 0
1
Продуктивність свиноматок за включення в раціон нетрадиційної кормової добавки
СМ Овсієнко
Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр. ВНАУ.-2019.-Вип. 1 (104 …, 0
1
Товарознавство і стандартизація. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти другого магістерського освітнього рівня спеціальності 212 «Ветеринарна …
СМ Овсієнко
2020
Технологія оздоровчих харчових продуктів. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти другого магістерського освітнього рівня спеціальності 212 …
СМ Овсієнко
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20