Aleksandr Zykov
Aleksandr Zykov
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017
282017
The Nanotechnological Innovation in Food Industry
NVR О.G. Burdo, A. V. Zykov, S. G. Terziev
International Journal of Engineering Research and Applications (IJERA …, 2016
11*2016
The determinaton of energy source optimal parameters for vacuum evaporation
HF Smirnov, AV Zykov, DN Reznichenko
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 121-125, 2016
72016
Using of the wave technologies in intensification processes of heat and mass transfer
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
EUREKA: Physics and Engineering, 18-24, 2017
62017
Инновационные теплотехнологии АПК на основе тепловых труб
ЗАВ Бурдо О.Г., Смирнов Г.Ф., Терзиев С.Г.
Инвац, 2014
6*2014
Енергоекономні схеми екологічно безпечних блочних зерносушарок
ОГ Бурдо, ОВ Зиков, ОВ Воскресенська
Зерно і хліб, 6-7, 2005
6*2005
Омар Саид Ахмед Развитие конструкций тепло-массообменных аппаратов на базе автономных двухфазных модулей
ИВ Безбах, АВ Зыков, ВИ Донкоглов
Наукові праці ОНАХТ.–2008. Вип 32, 2008
52008
Нові принципи термообробки зерна
ОГ Бурдо, ОВ Зиков, С Гайда
Наукові праці Одеської державної академії харчових технологій/Міністерство …, 1999
51999
Стратегия совершенствования энерготехнологий в условиях кризиса
ОГ Бурдо, ПИ Светличный, АВ Зыков
НТУ" ХПИ", 2009
42009
Повышение энергетической эффективности процессов обезвоживания пищевого сырья
ОГ Бурдо, ИВ Безбах, АВ Зыков, ОС Ахмед
НТУ" ХПИ", 2008
42008
Optimization of heat pipes and mass recovery
OG Burdo, SG Terziev, AV Zykov
Proc. 5th Int. Seminar" Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators, 8-11, 2003
42003
Studying the operation of innovative equipment for thermomechanical treatment and dehydration of food raw materials= Дослідження роботи інноваційного встаткування для …
O Burdo, I Bezbakh, N Kepin, A Zykov, I Yarovyi, A Gavrilov, V Bandura, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.-2019.-№ 5/11 (101).-P …, 2019
3*2019
The technologies of targeted energy supply in food indutry
O Burdo, S Terziev, A Zykov, N Ruzhitskaja
Motrol. Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa 18 (8), 2016
32016
Нові теплотехнології зерносушіння
ОГ Бурдо, СІ Мілінчук, ОВ Зиков
Наук.-вироб. журнал–Випуск, 16-21, 2006
3*2006
Development of biotechnology of getting selenium nanostructures with Lactobacillus acidophilus culture
L Kaprellyanz, N Zykova, A Petrosyants, A Zykov
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2018
22018
Дослідження впливу режимних і конструктивних параметрів при обробці в’язких та дисперсних продуктів в апаратах на базі ротаційних термосифонів
ОГ Бурдо, ІВ Безбах, ОВ Зиков, СВ Шишов
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 80-89, 2018
22018
Математичне моделювання та оптимізація мікрохвильового протитечійного екстрактора
ЮО Левтринська, ОВ Зиков, СГ Терзієв
Scientific Works 81 (1), 2017
22017
Оптимізація поточних мікрохвильових екстракторів кави
ЗОВ Терзієв С.Г., Левтринська Ю.О.
Техніка, енергетика, транспорт АПК. 98 (3), 106-111, 2017
2*2017
Технологии адресной доставки энергии и термотрансформации при производстве продуктов питания
ОГ Бурдо, МЛ Шит, АВ Зыков, ДН Резниченко, АА Журавлев
Проблемы региональной энергетики, 2016
22016
Дослідження процесу сушіння в рекуперативній зерносушарці
ОГ Бурдо, ІВ Безбах, ОВ Зиков
Зернові продукти і комбікорми 1 (55), 2014
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20