Методи визначення фальсифікації товарів: Навч. посібник ЮП Павлюченко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 302, 2005 | 11 | 2005 |
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000: 2018 Д Антюшко, Ю Павлюченко, С Вежлівцева Товари і ринки, 5–14-5–14, 2018 | 3 | 2018 |
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю ЮПП Д. П. Антюшко Товари і ринки, С.57-64, 2018 | 1 | 2018 |
Сучасні підходи до управління якістю на підприємствах молокопереробної галузі НСМ Ю. П. Павлюченко Молодий вчений, С. 1066-1070, 2017 | 1 | 2017 |
Біологічна цінність комбінованих структуроутворювачів АОТ О. В. Сидоренко, Ю. П. Павлюченко Товарознавчий вісник, С. 240-244., 2013 | 1 | 2013 |
Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської ОМ Т.К. Лебська, Ю.П. Павлюченко Товари і ринки 1 (№2), С. 66-77, 2017 | | 2017 |
Контроль небезпечних факторів при виробництві січених рибних напівфабрикатів НСМ Ю. П. Павлюченко Молодий вчений, С. 58-61, 2016 | | 2016 |
Біологічна цінність білків заливної рибної продукції O SYDORENKO, R MOSKALYUK, Y PAVLYUCHENCO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010 | | 2010 |
БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ БЕЛКОВ ЗАЛИВНОЙ РЫБНОЙ ПРОДУКЦИИ Е Сидоренко, Р Москалюк, Ю Павлюченко Товары и рынки, 152-158, 2010 | | 2010 |
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса : автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.15 ЮП Павлюченко Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 18 с., 1998 | | 1998 |
АНТЮШКО Дмитро Ю ПАВЛЮЧЕНКО | | |
Товари і ринки 2009◆ № 2 ВІДОМОСТІ ПРО Д КУНДІУС, Т ЛЕБСЬКА, Н ЛІСОВСЬКА, Т ЛУК’ЯНЧУК, Л МАЛЮК, ... | | |
ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ МОРЕПРОДУКТІВ В РОЗДРІБНУ ТОРГОВЕЛЬНУ МЕРЕЖУ ЮП Павлюченко, ЮІ Козенюк РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 245, 0 | | |