Підписатись
Юрій Павлюченко
Юрій Павлюченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методи визначення фальсифікації товарів: Навч. посібник
ЮП Павлюченко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 302, 2005
102005
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000: 2018
Д Антюшко, Ю Павлюченко, С Вежлівцева
Товари і ринки, 5–14-5–14, 2018
32018
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю
ЮПП Д. П. Антюшко
Товари і ринки, С.57-64, 2018
12018
Сучасні підходи до управління якістю на підприємствах молокопереробної галузі
НСМ Ю. П. Павлюченко
Молодий вчений, С. 1066-1070, 2017
12017
Біологічна цінність комбінованих структуроутворювачів
АОТ О. В. Сидоренко, Ю. П. Павлюченко
Товарознавчий вісник, С. 240-244., 2013
12013
Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської
ОМ Т.К. Лебська, Ю.П. Павлюченко
Товари і ринки 1 (№2), С. 66-77, 2017
2017
Контроль небезпечних факторів при виробництві січених рибних напівфабрикатів
НСМ Ю. П. Павлюченко
Молодий вчений, С. 58-61, 2016
2016
Біологічна цінність білків заливної рибної продукції
O SYDORENKO, R MOSKALYUK, Y PAVLYUCHENCO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010
2010
БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ БЕЛКОВ ЗАЛИВНОЙ РЫБНОЙ ПРОДУКЦИИ
Е Сидоренко, Р Москалюк, Ю Павлюченко
Товары и рынки, 152-158, 2010
2010
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса : автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.15
ЮП Павлюченко
Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 18 с., 1998
1998
АНТЮШКО Дмитро
Ю ПАВЛЮЧЕНКО
Товари і ринки 2009◆ № 2 ВІДОМОСТІ ПРО
Д КУНДІУС, Т ЛЕБСЬКА, Н ЛІСОВСЬКА, Т ЛУК’ЯНЧУК, Л МАЛЮК, ...
ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ МОРЕПРОДУКТІВ В РОЗДРІБНУ ТОРГОВЕЛЬНУ МЕРЕЖУ
ЮП Павлюченко, ЮІ Козенюк
РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ, 245, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–13