Кафедра інженерно-технічних дисциплін
Кафедра інженерно-технічних дисциплін
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні
Г П’ятницька, О Григоренко, В Найдюк
Товари і ринки, 29-43, 2013
182013
Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посібник/за ред. АА Мазаракі
АА Мазаракі
К.: КНТЕУ, 2012
182012
Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців
Д Федорова, О Козачишена
Товари і ринки, 165-172, 2012
10*2012
До питання моніторингу стану харчування населення України
О Григоренко
Товари і ринки, 118-124, 2010
92010
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
82012
Формування споживчої цінності туристичного продукту
Т Ткаченко, М Бойко
Товари і ринки, 5-16, 2012
8*2012
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
72013
Еволюція теорії та концепції харчування людини
ОМ Григоренко
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011
62011
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
62003
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ:«Медекол МНЦ БІО-ЕКОС, 1999
61999
Еволюція теорії та концепції харчування людини.[Електронний ресурс]
ОМ Григоренко
Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/soc_gum/Vdnuet/tehn/2011_1 …, 0
6
Оптимізація технології виробництва оздоблюваних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності
ОМ Григоренко
Збірник наукових праць Київського національноекономічного університету, 56-62, 2012
52012
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
52012
Розвиток ресторанного господарства в Україні: структурні трансформації, фінансова стійкість підприємств, прогнози
Г П’ятницька, О Григоренко, В Найдюк
Економіст, 37-45, 2013
42013
Розробка продуктів харчування, збагачених мікроелементами, як засіб вирішення проблеми гіпер-і гіпомікроелементозів
ОМ Григоренко
Вісник ДонНУЕТ, 57, 2013
42013
Керованість та спостережність технологічних об’єктів управління
НМ Луцька, ТВ Савченко
42010
Керованість та спостережність технологічних об’єктів управління
НМ Луцька, ТВ Савченко
42010
Удосконалений метод діагностування цифрових пристроїв з використанням параметрів енергодинамічного процесу при відновленні їх працездатності у військових ремонтних органах
СВ Гахович
ступеня канд. техн. наук: спец. 20.02. 14/СВ Гахович, 2004
42004
Історичні аспекти у вивченні молекулярної фізики в середніх загальноосвітніх навчальних закладах України
НП Форостяна
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2002
42002
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20