Подписаться
Оксана Ткачук
Оксана Ткачук
Одеський національний технологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Пряно-ароматичні добавки як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення для закладів ресторанного бізнесу
ТОВ Кожевнікова В.О., Гушпіт Л.О.
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки 29 (№ 6 …, 2018
32018
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОГО БОРОШНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КРАФТОВИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ
ТОВ Шумкова П. В., Кожевнікова В. О.
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали …, 2023
2023
Харчові добавки в допомогу технологам підприємств HORECA
ПСЮ Лебеденко Т.Є., Ткачук О.В.
Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні …, 2023
2023
Подільська кухня як перспективний напрямок розвитку української автентичної кухні
ТОВ Головатюк А.Ю.
Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації …, 2023
2023
Здорові та смачні страви у STREET FOOD: тенденції та інновації
ТОВ Шумкова П.В.
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2023
2023
Українські ресторани за кордоном: шлях до успіху
ТОВ Чулкова А.В.
Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2023
2023
Ресторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи
ЩОФ Ткачук О.В., Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П.
Збірник тез доповідей 83 наукової конференції викладачів університету …, 2023
2023
Інноваційні підходи до удосконалення концепції закладів гостинності півдня України
ТОВ Саркісян Г.О., Ліганенко М.Г., Кожевнікова В.О.
Наука і техніка сьогодні., 104 -118 с., 2023
2023
Використання етнічних елементів дизайну для оформлення інтер’єру торгівельних залів у закладах ресторанного господарства
ТОВ Сирота І.С.
XI Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2022
2022
Етнічна кухня як складова гастрономічної спадщини одеського регіону
ТОВ Рибачук М.Ю.
XI Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2022
2022
Food-тренди в ресторанному бізнесі як популяризація гастрономічної спадщини м.Одеса
ЩОФ Ткачук О.В., Асауленко Н.В.
Мат. збірника тез доповідей 82 наукової конференції викладачів ОНАХТ, 188-189 с., 2022
2022
Дитячі кафе: специфіка дизайну інтер`єру
ТОВ Казак М.М.
X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021
2021
Впровадження енергозберігаючих технологій в сучасні екологічні готелі
ТОВ Жданова В.С.
X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021
2021
Філософія автентичної української кухні на прикладі Кодимщини
ЛТЄ Ткачук О.В.
X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021
2021
Впровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
ЩОФ Ткачук О.В.
Мат. збірника тез доповідей 81 наукової конференції викладачів ОНАХТ, С …, 2021
2021
«Local food» – основа здорового меню сучасного ресторану
ЛТЄ Ткачук О.В., Геращенко О.Є.
Мат. ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Індустрія туризму та …, 2021
2021
Українська кухня: повернення до витоків та SlowFood як один з перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
ТОВ Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П.
Мат. 80 наукової конференції викладачів ОНАХТ, 162-164 с., 2020
2020
Мода на «здорове харчування» та потенціал української кухні для її реалізації у вітчизняному ресторанному бізнесі
ТОВ Єйрушевич А, Мельник Ю, Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П.
IX Всеукраїнська між-вузівська наукова кон-ференції студентів, аспірантів і …, 2020
2020
Мусові десерти як перспективний вид солодких страв в ресторанах України
АО Єйрушевич, ОВ Ткачук
VII Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2018
2018
Харчова цінність та використання кизилу для приготування соусів
АВ Діденко, ОВ Ткачук
VII Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20