Пряно-ароматичні добавки як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення для закладів ресторанного бізнесу ТОВ Кожевнікова В.О., Гушпіт Л.О. Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки 29 (№ 6 …, 2018 | 3 | 2018 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОГО БОРОШНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КРАФТОВИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ТОВ Шумкова П. В., Кожевнікова В. О. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали …, 2023 | | 2023 |
Харчові добавки в допомогу технологам підприємств HORECA ПСЮ Лебеденко Т.Є., Ткачук О.В. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні …, 2023 | | 2023 |
Подільська кухня як перспективний напрямок розвитку української автентичної кухні ТОВ Головатюк А.Ю. Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації …, 2023 | | 2023 |
Здорові та смачні страви у STREET FOOD: тенденції та інновації ТОВ Шумкова П.В. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2023 | | 2023 |
Українські ресторани за кордоном: шлях до успіху ТОВ Чулкова А.В. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності: збірник …, 2023 | | 2023 |
Ресторанний бізнес під час війни: сучасні виклики та перспективи ЩОФ Ткачук О.В., Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П. Збірник тез доповідей 83 наукової конференції викладачів університету …, 2023 | | 2023 |
Інноваційні підходи до удосконалення концепції закладів гостинності півдня України ТОВ Саркісян Г.О., Ліганенко М.Г., Кожевнікова В.О. Наука і техніка сьогодні., 104 -118 с., 2023 | | 2023 |
Використання етнічних елементів дизайну для оформлення інтер’єру торгівельних залів у закладах ресторанного господарства ТОВ Сирота І.С. XI Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2022 | | 2022 |
Етнічна кухня як складова гастрономічної спадщини одеського регіону ТОВ Рибачук М.Ю. XI Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2022 | | 2022 |
Food-тренди в ресторанному бізнесі як популяризація гастрономічної спадщини м.Одеса ЩОФ Ткачук О.В., Асауленко Н.В. Мат. збірника тез доповідей 82 наукової конференції викладачів ОНАХТ, 188-189 с., 2022 | | 2022 |
Дитячі кафе: специфіка дизайну інтер`єру ТОВ Казак М.М. X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021 | | 2021 |
Впровадження енергозберігаючих технологій в сучасні екологічні готелі ТОВ Жданова В.С. X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021 | | 2021 |
Філософія автентичної української кухні на прикладі Кодимщини ЛТЄ Ткачук О.В. X Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2021 | | 2021 |
Впровадження Slow Food як одного з інноваційних напрямків розвитку ресторанного бізнесу ЩОФ Ткачук О.В. Мат. збірника тез доповідей 81 наукової конференції викладачів ОНАХТ, С …, 2021 | | 2021 |
«Local food» – основа здорового меню сучасного ресторану ЛТЄ Ткачук О.В., Геращенко О.Є. Мат. ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Індустрія туризму та …, 2021 | | 2021 |
Українська кухня: повернення до витоків та SlowFood як один з перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу ТОВ Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П. Мат. 80 наукової конференції викладачів ОНАХТ, 162-164 с., 2020 | | 2020 |
Мода на «здорове харчування» та потенціал української кухні для її реалізації у вітчизняному ресторанному бізнесі ТОВ Єйрушевич А, Мельник Ю, Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П. IX Всеукраїнська між-вузівська наукова кон-ференції студентів, аспірантів і …, 2020 | | 2020 |
Мусові десерти як перспективний вид солодких страв в ресторанах України АО Єйрушевич, ОВ Ткачук VII Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2018 | | 2018 |
Харчова цінність та використання кизилу для приготування соусів АВ Діденко, ОВ Ткачук VII Всеукраїнська міжвузівська наукова конференції студентів, аспірантів і …, 2018 | | 2018 |