Підписатись
Тамара Володимирівна Корж
Тамара Володимирівна Корж
доцент, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Від насущного–все здоровя
ГІ Скорикова, ТВ Корж
42004
Вплив борошна з амаранту на якість хліба
ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ІП Бондар, ТІ Янюк, НВ Грюнвальд, ...
32007
Використання карбюлози для створення макаронних виробів профілактичного призначення та покращання їх якості
ВГ Юрчак, ТВ Корж, ВІ Дробот, ЛГ Голота
32002
Фракцiонування дозволить правильно використати технологiчний потенцiал зерна
ОI Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄI Харченко, ...
Хранение и переработка зерна, 49-50, 2010
22010
Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна
ОІ Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄІ Харченко, ...
22010
Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується
ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова
22004
Вплив карбюлози на технологічні процеси виготовлення макаронних виробів
ВГ Юрчак, ТВ Корж, ЛЮ Годунова, ОВ Паращак
22001
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало
12013
Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур
ОІ Шаповаленко, ГІ Скорикова, ТВ Корж, ІВ Бублик, ЮП Степчук, ...
12003
Макаронні вироби із соєвим борошном
ВГ Юрчак, ТВ Корж, ЛЮ Годунова, ТП Голікова
12001
Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу
ЮО Заєць, РО Оніщенко, ТВ Корж
2023
Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду
ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Кирилюк
2020
Підбір оптимальної кількості відновника для каші миттєвого приготування
МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова, ТВ Корж
2019
Вплив параметрів обжарювання на технологічні властивості насіння льону
ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Потапчук
2017
Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволн
ШОИ Фурманова Ю.П., Корж Т.В.
МОН Грузии Государственный университет Акакия Церетели, Кутаиси, 353–358, 2015
2015
Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста
Д Сичинська, ТВ Корж
2015
Спроба розроблення комплексного показника якості пшеничного борошна
О Левченко, ТВ Корж, Н Дзюба
2015
Вплив процесу обжарювання на ряд технологічних властивостей насіння льону
І Потапчик, ТВ Корж
2014
Дослідження умов водного екстрагування сухих речовин льону
ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Горбенко
2014
Теплова обробка насіння льону як фактор поліпшення його технологічних властивостей
ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Потапчук
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20