Від насущного–все здоровя ГІ Скорикова, ТВ Корж | 4 | 2004 |
Вплив борошна з амаранту на якість хліба ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ІП Бондар, ТІ Янюк, НВ Грюнвальд, ... | 3 | 2007 |
Використання карбюлози для створення макаронних виробів профілактичного призначення та покращання їх якості ВГ Юрчак, ТВ Корж, ВІ Дробот, ЛГ Голота | 3 | 2002 |
Фракцiонування дозволить правильно використати технологiчний потенцiал зерна ОI Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄI Харченко, ... Хранение и переработка зерна, 49-50, 2010 | 2 | 2010 |
Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна ОІ Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄІ Харченко, ... | 2 | 2010 |
Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується ОІ Шаповаленко, ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова | 2 | 2004 |
Вплив карбюлози на технологічні процеси виготовлення макаронних виробів ВГ Юрчак, ТВ Корж, ЛЮ Годунова, ОВ Паращак | 2 | 2001 |
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало | 1 | 2013 |
Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур ОІ Шаповаленко, ГІ Скорикова, ТВ Корж, ІВ Бублик, ЮП Степчук, ... | 1 | 2003 |
Макаронні вироби із соєвим борошном ВГ Юрчак, ТВ Корж, ЛЮ Годунова, ТП Голікова | 1 | 2001 |
Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу ЮО Заєць, РО Оніщенко, ТВ Корж | | 2023 |
Вплив параметрів водотеплового оброблення насіння льону на перехід сухих речовин у воду ТВ Корж, ОЮ Супрун-Крестова, ВВ Кирилюк | | 2020 |
Підбір оптимальної кількості відновника для каші миттєвого приготування МЮ Лабжинська, ОЮ Супрун-Крестова, ТВ Корж | | 2019 |
Вплив параметрів обжарювання на технологічні властивості насіння льону ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Потапчук | | 2017 |
Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволн ШОИ Фурманова Ю.П., Корж Т.В. МОН Грузии Государственный университет Акакия Церетели, Кутаиси, 353–358, 2015 | | 2015 |
Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста Д Сичинська, ТВ Корж | | 2015 |
Спроба розроблення комплексного показника якості пшеничного борошна О Левченко, ТВ Корж, Н Дзюба | | 2015 |
Вплив процесу обжарювання на ряд технологічних властивостей насіння льону І Потапчик, ТВ Корж | | 2014 |
Дослідження умов водного екстрагування сухих речовин льону ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Горбенко | | 2014 |
Теплова обробка насіння льону як фактор поліпшення його технологічних властивостей ТІ Янюк, ТВ Корж, ІВ Потапчук | | 2014 |