Підписатись
Oлена Герасимчук, Оlena Gerasymchuk, Olena Herasymchuk, https://orcid.org/0000-0003-0973-832X
Oлена Герасимчук, Оlena Gerasymchuk, Olena Herasymchuk, https://orcid.org/0000-0003-0973-832X
Уманский национальный университет садоводства, ID author 57195525647
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія зберігання і переробки зерна
НМ Осокіна, ОП Герасимук, НП Матвієнко
ТОВ "Книга-плюс", 2012
21*2012
Сцинтилляционные монокристаллы: автоматизированное выращивание/ВС Су, ЛИ Герасимчук, ЮМ Епифанов/ред. серии БВ Гринев
ВС Суздаль, ПЕ Стадник
Х.: ИСМА, 2009
162009
DEVELOPMENT OF RECIPES AND ESTIMATION OF RAW MATERIAL FOR PRODUCTION OF WHEAT BREAD
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
«EUREKA: Life Sciences», 26-34, 2017
152017
Sudstantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
DS N.Osokina, K.Kostetska, O.Gerasymchuk, V.Voziian, L.Telezhenko, O.Priss ...
Eastern-european journal of enterprise technologies, 16-22, 2017
11*2017
Качество жизни в XXI веке: актуальные проблемы и перспективы
ВА Аврелькин, АВ Акулов, АН Андреев, ГВ Астратова, АМ Бабичевская, ...
ГК" Стратегия позитива", 2014
102014
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників
НМ Осокіна, ІІ Мостов'як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ...
ТОВ "СІК ГРУП УКРАЇНА", 2016
92016
Формування професійної компетентності інженерів-педагогів засобами Інтернет-технологій
НА Олексів, ОО Герасимчук
Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2009
82009
Организационно-экономический аспект функционирования целевого управления
ВИ Герасимчук, ФЕ Удалов
Вестник НГИЭИ, 39-48, 2016
62016
Development of temperature regime of storage of frozen black currants.
K Osokina, N., Kostetska, K., Herasymchuk, О., Tkachenko, H., Podpriatov, H ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11(110)), 33-40, 2021
5*2021
Physical and mechanical properties and quality indicator of corn
NM Osokina, KV Kostetska, OP Gerasymchuk, YV Yevchuk
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва 1 …, 2016
52016
Порівняльна оцінка круп'яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька, ОП Герасимчук
Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (77), 127-134, 2012
42012
Метод оценки дизадаптационных состояний организма человека
ОГ Киселева, ЕА Настенко, МВ Герасимчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (2 (51)), 57-64, 2011
42011
О демографической ситуации в Украине 3.[Электронный ресурс]
ВЕ Герасимчук
Население и общество, 2005
42005
Ascorbic acid in black currant fruits.
KK N.Osokina, H.Gerasymchuk
Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (97), 82-91, 2020
3*2020
Objective organoleptic, structural-and-mechanical parameters of vegetables depending on their degree of ripeness
K Kostetska, N Osokina, H Gerasymchuk, O Nakloka
32019
Развитие горного образования в Украине и в западной Европе: сравнительный анализ
ОЛ Герасимчук
Вектор науки ТГУ, 77-81, 2013
32013
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії
ОП Герасимчук
Уманський національний університет садівництва, 2009
32009
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії
ОП Герасимчук
Уманський державний аграрний університет, 2009
32009
Удосконалення виробництва желе та конфітюру чорносмородинових в комплексній переробці
НМ Осокіна, ОП Герасимчук
Збірник наукових праць Уманського ДАУ 1 (70), 58-64, 2009
32009
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини
Н Осокіна, О Герасимчук
Товари і ринки, 162-168, 2008
32008
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20