Підписатись
Oлена Герасимчук, Оlena Gerasymchuk, Olena Herasymchuk, https://orcid.org/0000-0003-0973-832X
Oлена Герасимчук, Оlena Gerasymchuk, Olena Herasymchuk, https://orcid.org/0000-0003-0973-832X
Уманский национальный университет садоводства, ID author 57195525647
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Сцинтилляционные монокристаллы: автоматизированное выращивание/ВС Су, ЛИ Герасимчук, ЮМ Епифанов/ред. серии БВ Гринев
ВС Суздаль, ПЕ Стадник
Х.: ИСМА, 2009
162009
Технологія зберігання і переробки зерна
НМ Осокіна, ОП Герасимук, НП Матвієнко
ТОВ "Книга-плюс", 2012
14*2012
DEVELOPMENT OF RECIPES AND ESTIMATION OF RAW MATERIAL FOR PRODUCTION OF WHEAT BREAD
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
«EUREKA: Life Sciences», 26-34, 2017
132017
Sudstantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
DS N.Osokina, K.Kostetska, O.Gerasymchuk, V.Voziian, L.Telezhenko, O.Priss ...
Eastern-european journal of enterprise technologies, 16-22, 2017
10*2017
Качество жизни в XXI веке: актуальные проблемы и перспективы
ВА Аврелькин, АВ Акулов, АН Андреев, ГВ Астратова, АМ Бабичевская, ...
ГК" Стратегия позитива", 2014
102014
Формування професійної компетентності інженерів-педагогів засобами Інтернет-технологій
НА Олексів, ОО Герасимчук
Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2009
82009
Организационно-экономический аспект функционирования целевого управления
ВИ Герасимчук, ФЕ Удалов
Вестник НГИЭИ, 39-48, 2016
62016
Development of temperature regime of storage of frozen black currants.
K Osokina, N., Kostetska, K., Herasymchuk, О., Tkachenko, H., Podpriatov, H ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11(110)), 33-40, 2021
5*2021
Physical and mechanical properties and quality indicator of corn
NM Osokina, KV Kostetska, OP Gerasymchuk, YV Yevchuk
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва 1 …, 2016
52016
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників
НМ Осокіна, ІІ Мостов'як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ...
ТОВ "СІК ГРУП УКРАЇНА", 2016
42016
Порівняльна оцінка круп'яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю
НМ Осокіна, КВ Костецька, ОП Герасимчук
Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (77), 127-134, 2012
42012
Метод оценки дизадаптационных состояний организма человека
ОГ Киселева, ЕА Настенко, МВ Герасимчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (2 (51)), 57-64, 2011
42011
О демографической ситуации в Украине 3.[Электронный ресурс]
ВЕ Герасимчук
Население и общество, 2005
42005
Objective organoleptic, structural-and-mechanical parameters of vegetables depending on their degree of ripeness
K Kostetska, N Osokina, H Gerasymchuk, O Nakloka
32019
Развитие горного образования в Украине и в западной Европе: сравнительный анализ
ОЛ Герасимчук
Вектор науки ТГУ, 77-81, 2013
32013
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії
ОП Герасимчук
Уманський національний університет садівництва, 2009
32009
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії
ОП Герасимчук
Уманський державний аграрний університет, 2009
32009
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини
Н Осокіна, О Герасимчук
Товари і ринки, 162-168, 2008
32008
Ascorbic acid in black currant fruits.
KK N.Osokina, H.Gerasymchuk
Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (97), 82-91, 2020
2*2020
Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки
НМ Осокіна, ОП Герасимчук, КВ Костецька
22019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20