Технологія зберігання і переробки зерна НМ Осокіна, ОП Герасимук, НП Матвієнко ТОВ "Книга-плюс", 2012 | 21* | 2012 |
Сцинтилляционные монокристаллы: автоматизированное выращивание/ВС Су, ЛИ Герасимчук, ЮМ Епифанов/ред. серии БВ Гринев ВС Суздаль, ПЕ Стадник Х.: ИСМА, 2009 | 16 | 2009 |
DEVELOPMENT OF RECIPES AND ESTIMATION OF RAW MATERIAL FOR PRODUCTION OF WHEAT BREAD N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ... «EUREKA: Life Sciences», 26-34, 2017 | 15 | 2017 |
Sudstantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread DS N.Osokina, K.Kostetska, O.Gerasymchuk, V.Voziian, L.Telezhenko, O.Priss ... Eastern-european journal of enterprise technologies, 16-22, 2017 | 11* | 2017 |
Качество жизни в XXI веке: актуальные проблемы и перспективы ВА Аврелькин, АВ Акулов, АН Андреев, ГВ Астратова, АМ Бабичевская, ... ГК" Стратегия позитива", 2014 | 10 | 2014 |
Технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників НМ Осокіна, ІІ Мостов'як, ОП Герасимчук, ВВ Любич, КВ Костецька, ... ТОВ "СІК ГРУП УКРАЇНА", 2016 | 9 | 2016 |
Формування професійної компетентності інженерів-педагогів засобами Інтернет-технологій НА Олексів, ОО Герасимчук Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету …, 2009 | 8 | 2009 |
Организационно-экономический аспект функционирования целевого управления ВИ Герасимчук, ФЕ Удалов Вестник НГИЭИ, 39-48, 2016 | 6 | 2016 |
Development of temperature regime of storage of frozen black currants. K Osokina, N., Kostetska, K., Herasymchuk, О., Tkachenko, H., Podpriatov, H ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (11(110)), 33-40, 2021 | 5* | 2021 |
Physical and mechanical properties and quality indicator of corn NM Osokina, KV Kostetska, OP Gerasymchuk, YV Yevchuk Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва 1 …, 2016 | 5 | 2016 |
Порівняльна оцінка круп'яних властивостей зерна озимої пшениці та ярих тритикале і ячменю НМ Осокіна, КВ Костецька, ОП Герасимчук Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (77), 127-134, 2012 | 4 | 2012 |
Метод оценки дизадаптационных состояний организма человека ОГ Киселева, ЕА Настенко, МВ Герасимчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (2 (51)), 57-64, 2011 | 4 | 2011 |
О демографической ситуации в Украине 3.[Электронный ресурс] ВЕ Герасимчук Население и общество, 2005 | 4 | 2005 |
Ascorbic acid in black currant fruits. KK N.Osokina, H.Gerasymchuk Збірник наукових праць Уманського НУС 1 (97), 82-91, 2020 | 3* | 2020 |
Objective organoleptic, structural-and-mechanical parameters of vegetables depending on their degree of ripeness K Kostetska, N Osokina, H Gerasymchuk, O Nakloka | 3 | 2019 |
Развитие горного образования в Украине и в западной Европе: сравнительный анализ ОЛ Герасимчук Вектор науки ТГУ, 77-81, 2013 | 3 | 2013 |
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії ОП Герасимчук Уманський національний університет садівництва, 2009 | 3 | 2009 |
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії ОП Герасимчук Уманський державний аграрний університет, 2009 | 3 | 2009 |
Удосконалення виробництва желе та конфітюру чорносмородинових в комплексній переробці НМ Осокіна, ОП Герасимчук Збірник наукових праць Уманського ДАУ 1 (70), 58-64, 2009 | 3 | 2009 |
Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини Н Осокіна, О Герасимчук Товари і ринки, 162-168, 2008 | 3 | 2008 |