Підписатись
Надія Воєвода / Nadiia Voievoda
Надія Воєвода / Nadiia Voievoda
Херсонський державний аграрно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в ksau.kherson.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Еstablishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses
MSAATBGTMKVM O. Dzyundzya V. Burak, I . Ryapolova
Eastern-European journal of enterprise technologies 4 (11 (100)), 56-63, 2019
72019
Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом
Н Воєвода, А Легутенко
Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020
42020
Проблеми та перспективи розвитку виноробних підприємств
Н Воєвода, С Лозенко
ГО" Європейська наукова платформа", 2020
32020
Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного
ОВ Аверчев, НВ Воєвода
Житомирський національний агроекологічний університет, 2019
32019
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019
32019
Homogeneity investigation of oil flax processing products by quality indexes
N Tuluchenko, L Chursina, D Krugliy
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016
32016
Проблеми використання льону олійного в технічному текстилі
НВ Тулученко
Вестник Херсонского национального технического университета, 94-99, 2015
32015
Дослідження результативності обробки виноматеріалів на базі ТОВ «Торгівельно виробнича компанія Квадро»
Н Воєвода, С Лозенко
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного, 2020
22020
Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри
Н Воєвода
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020
22020
ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕРЕРОБКИ НУТУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
ОВ Аверчев, НВ Воєвода
22020
Оптимізація технології виробництва грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності
НВ Воєвода, КЄ Похіл
Вестник Херсонского национального технического университета, 81-88, 2020
22020
Prospects of enterprises development by implementation of new healthcare products technologies
N Voіevoda
Еuropean Scientific Platform, Primedia eLaunch LLC, 2019
22019
Розробка технології переробки відходів льону олійного у харчовій промисловості для виробництва халви
Н Воєвода, В Крючкова
ГО" Європейська наукова платформа", 2019
22019
Аналіз властивостей геотекстилю, що застосовується у сільському господарстві в Україні та США
ГА Тіхосова, ОВ Князев, НВ Тулученко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015
22015
Визначення споживчих властивостей змішаної пряжі з волокнами льону олійного та поліефіру
ГА Бойко, НВ Тулученко
Товарознавчий вісник, 28-32, 2014
22014
Research of medical and biological indicators of eggplant powder
O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ...
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022
12022
Перспективи використання нових сортів винограду у виробництві вин в умовах фермерського (селянського) господарства «Курінь»
Н Воєвода, М Шинкарук
Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020
12020
Оцінка асортименту грильяжних цукерок різних цільових аудиторій в Україні.
К Похіл, Н Воєвода
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
12020
Аналіз ринку овочевої ікри вітчизняного та імпортного виробництва в Україні.
Н Воєвода, А Легутенко
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
12020
Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок
О Третьяков, Н Воєвода, І Мєрна
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20