Еstablishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses MSAATBGTMKVM O. Dzyundzya V. Burak, I . Ryapolova Eastern-European journal of enterprise technologies 4 (11 (100)), 56-63, 2019 | 7 | 2019 |
Оптимізація технології виробництва ікри оздоровчого спрямування з гарбузом Н Воєвода, А Легутенко Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020 | 4 | 2020 |
Проблеми та перспективи розвитку виноробних підприємств Н Воєвода, С Лозенко ГО" Європейська наукова платформа", 2020 | 3 | 2020 |
Перспективи створення нових видів органічних консервів із гарбуза великоплідного ОВ Аверчев, НВ Воєвода Житомирський національний агроекологічний університет, 2019 | 3 | 2019 |
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019 | 3 | 2019 |
Homogeneity investigation of oil flax processing products by quality indexes N Tuluchenko, L Chursina, D Krugliy Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 46-53, 2016 | 3 | 2016 |
Проблеми використання льону олійного в технічному текстилі НВ Тулученко Вестник Херсонского национального технического университета, 94-99, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження результативності обробки виноматеріалів на базі ТОВ «Торгівельно виробнича компанія Квадро» Н Воєвода, С Лозенко Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного, 2020 | 2 | 2020 |
Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри Н Воєвода Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020 | 2 | 2020 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕРЕРОБКИ НУТУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ОВ Аверчев, НВ Воєвода | 2 | 2020 |
Оптимізація технології виробництва грильяжних цукерок підвищеної харчової цінності НВ Воєвода, КЄ Похіл Вестник Херсонского национального технического университета, 81-88, 2020 | 2 | 2020 |
Prospects of enterprises development by implementation of new healthcare products technologies N Voіevoda Еuropean Scientific Platform, Primedia eLaunch LLC, 2019 | 2 | 2019 |
Розробка технології переробки відходів льону олійного у харчовій промисловості для виробництва халви Н Воєвода, В Крючкова ГО" Європейська наукова платформа", 2019 | 2 | 2019 |
Аналіз властивостей геотекстилю, що застосовується у сільському господарстві в Україні та США ГА Тіхосова, ОВ Князев, НВ Тулученко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2015 | 2 | 2015 |
Визначення споживчих властивостей змішаної пряжі з волокнами льону олійного та поліефіру ГА Бойко, НВ Тулученко Товарознавчий вісник, 28-32, 2014 | 2 | 2014 |
Research of medical and biological indicators of eggplant powder O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ... EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022 | 1 | 2022 |
Перспективи використання нових сортів винограду у виробництві вин в умовах фермерського (селянського) господарства «Курінь» Н Воєвода, М Шинкарук Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020 | 1 | 2020 |
Оцінка асортименту грильяжних цукерок різних цільових аудиторій в Україні. К Похіл, Н Воєвода ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020 | 1 | 2020 |
Аналіз ринку овочевої ікри вітчизняного та імпортного виробництва в Україні. Н Воєвода, А Легутенко ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020 | 1 | 2020 |
Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок О Третьяков, Н Воєвода, І Мєрна Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного, 2019 | 1 | 2019 |