Екологізація готелів як напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу ЛА Тітомир, ОМ Коротич, ЮО Халілова-Чуваєва Food Industry Economics 13 (3), 2021 | 4 | 2021 |
Реінжиніринг бізнес-процесів як сучасний інструмент успішного розвитку ресторанного господарства А Д’яконова, Ф Трішин, О Коротич Економіка та суспільство, 2021 | 4 | 2021 |
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства АК Д’яконова, ФА Трішин, ЛА Тітомир, ОМ Коротич Food Industry Economics 13 (1), 2021 | 3* | 2021 |
Вдосконалення процесу екстракції натуральних харчових барвників ОВ Дишкантюк, ОМ Кондрацька Харчова наука і технологія, 38-40, 2013 | 3 | 2013 |
Інноваційна діяльність санаторно-курортних закладів: проблеми, варіанти рішень, освіта./Social and Economic Aspects of Education in Modern Society: Proc ТВ Стрікаленко, АК Д'яконова, ОМ Коротич XXVI Intern. Sci. and Pract. Conf. February 25, 48-55, 2021 | 1 | 2021 |
Фенольные соединения сорго как источник функциональных ингредиентов пищевых продуктов ЕН Москвичёва, ОВ Дышкантюк Технология и товароведение инновационных пищевых продуктов, 29-36, 2015 | 1 | 2015 |
Використання гліцерину для вдосконалення процесу екстракції антоціанів ОВ Дишкантюк, ОМ Москвічова Харчова наука і технологія, 92-95, 2014 | 1 | 2014 |
Отримання натуральних барвників для продукції ресторанного господарства ОМ Коротич Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології …, 2020 | | 2020 |
Вдосконалення методів управління якістю продукції ресторанного господарства ОМ Коротич, АК Д'яконова Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення …, 2020 | | 2020 |
Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного ІМ Калугіна, ОМ Москвічова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 83-86, 2010 | | 2010 |