Пріоритети розвитку цифрових технологій у ресторанному бізнесі (FoodTech) в Україні ОВ Даниленко, ЛМ Зоценко, МЛ Братіцел Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2019 | 9 | 2019 |
Національні екокультурні традиції в сучасних ресторанних закладах M Bratitsel Культура і мистецтво у сучасному світі, 44-52, 2019 | 4 | 2019 |
Сучасні форми екокультури в закладах ресторанного господарства України МЛ Братіцел Культура України, 215-223, 2018 | 2 | 2018 |
Традиційна екологічна культура українців у контексті стійкого розвитку сучасного суспільства M Bratitsel Культура і сучасність, 51-56, 2020 | 1 | 2020 |
ҐЕНЕЗА ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНОГО ЯВИЩА М Братіцел УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ (НАПРЯМ: культурологія …, 2019 | 1 | 2019 |
Екокультурні тенденції ресторанної діяльності в Україні МЛ Братіцел Культура України. Серія: Культурологія: зб. наук. пр./М-во куль-тури України …, 2019 | 1 | 2019 |
Енергозбереження у закладах ресторанного господарства в контексті світової екокультури МЛ Братіцел Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 15, 2019 | 1 | 2019 |
Перспективи розвитку еко-культури в умовах євроінтеграційних процесів M Bratitsel Питання культурології, 9-19, 2018 | 1 | 2018 |
ТРАНСФОРМАЦІЯ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ УСТАТКУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ М Братіцел, О Даниленко, С Красовський Економіка та суспільство, 2023 | | 2023 |
ЕКОКУЛЬТУРНА ПРАКТИКА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ПРИКЛАДНИЙ АСПЕКТ МЛ Братіцел ББК 65.43 Т 88, 7, 2021 | | 2021 |
ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА В КОНТЕКСТІ КОНЦЕПЦІЇ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ: УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ M Bratitsel Culture and Arts in the Modern World, 42-53, 2020 | | 2020 |
ЕКОКУЛЬТУРНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СФЕРИ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ МЛ Братіцел Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 148, 2020 | | 2020 |
Цитування МЛ Братіцел Культура і сучасність: альманах. 2020. № 1. 156 с., 51, 2020 | | 2020 |
Братіцел Марина Леонідівна,© МЛ Братіцел МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ ЗАПИСКИ, 94, 2019 | | 2019 |
РЕСТОРАННА ДІЯЛЬНІСТЬ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ЕКОКУЛЬТУРИ M Bratitsel Мистецтвознавчі записки, 94-99, 2019 | | 2019 |
ЕКО-ТРЕНД ЕТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ В РЕСТОРАНАХ УКРАЇНИ ЯК НЕМАТЕРІАЛЬНА КУЛЬТУРНА СПАДЩИНА МЛ Братіцел Друкується за рішенням Вченої ради Київського національного університету …, 2018 | | 2018 |
ТЕОРІЯ ТА ІСТОРІЯ КУЛЬТУРИ МЛ Братіцел, КМ Кириленко, МГ Мурашкін, АВ Поплавська, ЮВ Трач, ... | | |
ЕКОКУЛЬТУРНІ ПРАКТИКИ РЕСТОРАНІВ У КОНТЕКСТІ УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ ТА СВІТОВОГО ДОСВІДУ МЛ БРАТІЦЕЛ | | |