Підписатись
Марина Братіцел
Марина Братіцел
Викладач кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу КНУКІМ
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пріоритети розвитку цифрових технологій у ресторанному бізнесі (FoodTech) в Україні
ОВ Даниленко, ЛМ Зоценко, МЛ Братіцел
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2019
92019
Національні екокультурні традиції в сучасних ресторанних закладах
M Bratitsel
Культура і мистецтво у сучасному світі, 44-52, 2019
42019
Сучасні форми екокультури в закладах ресторанного господарства України
МЛ Братіцел
Культура України, 215-223, 2018
22018
Традиційна екологічна культура українців у контексті стійкого розвитку сучасного суспільства
M Bratitsel
Культура і сучасність, 51-56, 2020
12020
ҐЕНЕЗА ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СОЦІОКУЛЬТУРНОГО ЯВИЩА
М Братіцел
УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ (НАПРЯМ: культурологія …, 2019
12019
Екокультурні тенденції ресторанної діяльності в Україні
МЛ Братіцел
Культура України. Серія: Культурологія: зб. наук. пр./М-во куль-тури України …, 2019
12019
Енергозбереження у закладах ресторанного господарства в контексті світової екокультури
МЛ Братіцел
Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 15, 2019
12019
Перспективи розвитку еко-культури в умовах євроінтеграційних процесів
M Bratitsel
Питання культурології, 9-19, 2018
12018
ТРАНСФОРМАЦІЯ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ УСТАТКУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
М Братіцел, О Даниленко, С Красовський
Економіка та суспільство, 2023
2023
ЕКОКУЛЬТУРНА ПРАКТИКА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ПРИКЛАДНИЙ АСПЕКТ
МЛ Братіцел
ББК 65.43 Т 88, 7, 2021
2021
ЕКОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА В КОНТЕКСТІ КОНЦЕПЦІЇ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ: УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
M Bratitsel
Culture and Arts in the Modern World, 42-53, 2020
2020
ЕКОКУЛЬТУРНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СФЕРИ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ
МЛ Братіцел
Г 725 Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези, 148, 2020
2020
Цитування
МЛ Братіцел
Культура і сучасність: альманах. 2020. № 1. 156 с., 51, 2020
2020
Братіцел Марина Леонідівна,©
МЛ Братіцел
МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ ЗАПИСКИ, 94, 2019
2019
РЕСТОРАННА ДІЯЛЬНІСТЬ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ СУЧАСНОЇ ЕКОКУЛЬТУРИ
M Bratitsel
Мистецтвознавчі записки, 94-99, 2019
2019
ЕКО-ТРЕНД ЕТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ В РЕСТОРАНАХ УКРАЇНИ ЯК НЕМАТЕРІАЛЬНА КУЛЬТУРНА СПАДЩИНА
МЛ Братіцел
Друкується за рішенням Вченої ради Київського національного університету …, 2018
2018
ТЕОРІЯ ТА ІСТОРІЯ КУЛЬТУРИ
МЛ Братіцел, КМ Кириленко, МГ Мурашкін, АВ Поплавська, ЮВ Трач, ...
ЕКОКУЛЬТУРНІ ПРАКТИКИ РЕСТОРАНІВ У КОНТЕКСТІ УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ ТА СВІТОВОГО ДОСВІДУ
МЛ БРАТІЦЕЛ
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–18