Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко Харчова наука і технологія, 97-192, 2015 | 13 | 2015 |
Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко | 10 | 2014 |
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення ОВ Бортнічук | 2 | 2018 |
Софротерапія як інноваційна додаткова послуга підприємств готельного господарства АА Ганжа, ВВ Цирульнікова, ОВ Бортнічук | 1 | 2018 |
Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко | 1 | 2017 |
Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою ОВ Бортнічук, ВФ Доценко, ВВ Цирульнікова | 1 | 2017 |
Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів ОВ Бортнічук, ВФ Доценко | 1 | 2016 |
Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами НО Лець, ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко | 1 | 2014 |
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених вітаміном D, для людей похилого віку ОВ Бортнічук, АА Павленко, ВФ Доценко | 1 | 2014 |
Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення ОВ Бортнічук | 1 | 2013 |
Впровадження системи управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства ВГ Шуліка, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук | | 2023 |
Сучасні прийоми в проектуванні та дизайні об’єктів готельно-ресторанного господарства ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук | | 2023 |
Технологічні особливості батату в солодких стравах «Самбук» ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ЛО Шаран, ОВ Бортнічук | | 2022 |
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів ОС Пушка, ОВ Бортнічук, В Губеня, ОМ Люлька | | 2021 |
Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствах ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун | | 2021 |
Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун | | 2021 |
Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинності ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун | | 2021 |
Роль «soft skills» в сфері гостинності ОВ Бортнічук | | 2019 |
Доцільність впровадження ІT технологій в готельних підприємствах ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук, ЛО Шаран, АВ Шаран | | 2019 |
Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності ОВ Бортнічук | | 2019 |