Підписатись
Олег Вікторович Бортнічук
Олег Вікторович Бортнічук
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, АВ Гавриш, ОВ Немирич, ВФ Доценко
Харчова наука і технологія, 97-192, 2015
132015
Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів
ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко
102014
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
ОВ Бортнічук
22018
Софротерапія як інноваційна додаткова послуга підприємств готельного господарства
АА Ганжа, ВВ Цирульнікова, ОВ Бортнічук
12018
Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко
12017
Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою
ОВ Бортнічук, ВФ Доценко, ВВ Цирульнікова
12017
Сучасні підходи до підвищення біологічної цінності булочних виробів
ОВ Бортнічук, ВФ Доценко
12016
Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами
НО Лець, ОВ Бортнічук, ВВ Цирульнікова, ВФ Доценко
12014
Технологія хлібобулочних виробів, збагачених вітаміном D, для людей похилого віку
ОВ Бортнічук, АА Павленко, ВФ Доценко
12014
Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення
ОВ Бортнічук
12013
Впровадження системи управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства
ВГ Шуліка, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук
2023
Сучасні прийоми в проектуванні та дизайні об’єктів готельно-ресторанного господарства
ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук
2023
Технологічні особливості батату в солодких стравах «Самбук»
ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ЛО Шаран, ОВ Бортнічук
2022
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
ОС Пушка, ОВ Бортнічук, В Губеня, ОМ Люлька
2021
Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствах
ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун
2021
Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарства
ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун
2021
Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинності
ЄБ Кобелянська, ОВ Бортнічук, АВ Ковтун
2021
Роль «soft skills» в сфері гостинності
ОВ Бортнічук
2019
Доцільність впровадження ІT технологій в готельних підприємствах
ЄБ Кобелянська, АВ Ковтун, ОВ Бортнічук, ЛО Шаран, АВ Шаран
2019
Вплив персоналізації послуг на світову індустрію гостинності
ОВ Бортнічук
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20