Підписатись
Анастасия Семенова
Анастасия Семенова
ТОВ Интерстарч Украина
Підтверджена електронна адреса в upi.com.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
242014
Effect of buckwheat processing products on dough and bread quality made from whole-wheat flour
V Drobot, A Semenova, J Smirnova, L Mykhonik
International Journal of Food Studies 3 (1), 2014
212014
Структура почвы
ПК Иванов, АБ Семенова
Тр. Саратов. с.-х. ин-та 24, 58, 1969
131969
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова
Продовольчі ресурси, 15-17, 2014
92014
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова
82013
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення
АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот
82012
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
72018
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп’яних культур
АБ Семенова
72014
Влияние однолетних культур на некоторые элементы плодородия почвы
АБ Семенова
Саратовские сельскохозяйственный институт, 1965
61965
Обґрунтування застосування вівсяних та гречаних пластівців у хлібопеченні
АБ Семенова, ЛА Михонік, АМ Грищенко
52014
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів
О Писарець, Н Бєла, І Гетьман, А Семенова
Продовольчі ресурси 6 (10), 232-236, 2018
42018
Проблеми та перспективи виготовлення безглютенових хлібобулочних виробів в Україні
АБ Семенова, ЮС Приходько, ВІ Дробот
42015
Применение полбяной муки в хлебопечении
АБ Семенова, ВИ Дробот
42013
Технологические аспекты использования муки спельты в хлебопечении
ВИ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михоник
Гродно: ГГАУ, 2014
32014
Влияние овсяных хлопьев на технологический процесс и качество хлеба из цельносмолотого зерна спельты
ВИ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михоник
32013
Білково-пшеничний хліб із гречаним борошном
ТВ Гордієнко, АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 143-146, 2012
32012
Білково-гречаний хліб
АБ Семенова, ВІ Дробот, ЛА Михонік
22015
Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців
АБ Семенова, ВІ Дробот
22013
Использование овсяных хлопьев в хлебопечении
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АБ Семенова
22011
Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хліба
АБ Семенова, ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот
22011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20