Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік | 24 | 2014 |
Effect of buckwheat processing products on dough and bread quality made from whole-wheat flour V Drobot, A Semenova, J Smirnova, L Mykhonik International Journal of Food Studies 3 (1), 2014 | 21 | 2014 |
Структура почвы ПК Иванов, АБ Семенова Тр. Саратов. с.-х. ин-та 24, 58, 1969 | 13 | 1969 |
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова Продовольчі ресурси, 15-17, 2014 | 9 | 2014 |
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова | 8 | 2013 |
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот | 8 | 2012 |
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш К.: ПрофКнига, 2018 | 7 | 2018 |
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп’яних культур АБ Семенова | 7 | 2014 |
Влияние однолетних культур на некоторые элементы плодородия почвы АБ Семенова Саратовские сельскохозяйственный институт, 1965 | 6 | 1965 |
Обґрунтування застосування вівсяних та гречаних пластівців у хлібопеченні АБ Семенова, ЛА Михонік, АМ Грищенко | 5 | 2014 |
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів О Писарець, Н Бєла, І Гетьман, А Семенова Продовольчі ресурси 6 (10), 232-236, 2018 | 4 | 2018 |
Проблеми та перспективи виготовлення безглютенових хлібобулочних виробів в Україні АБ Семенова, ЮС Приходько, ВІ Дробот | 4 | 2015 |
Применение полбяной муки в хлебопечении АБ Семенова, ВИ Дробот | 4 | 2013 |
Технологические аспекты использования муки спельты в хлебопечении ВИ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михоник Гродно: ГГАУ, 2014 | 3 | 2014 |
Влияние овсяных хлопьев на технологический процесс и качество хлеба из цельносмолотого зерна спельты ВИ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михоник | 3 | 2013 |
Білково-пшеничний хліб із гречаним борошном ТВ Гордієнко, АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 143-146, 2012 | 3 | 2012 |
Білково-гречаний хліб АБ Семенова, ВІ Дробот, ЛА Михонік | 2 | 2015 |
Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців АБ Семенова, ВІ Дробот | 2 | 2013 |
Использование овсяных хлопьев в хлебопечении ВИ Дробот, ЛА Михоник, АБ Семенова | 2 | 2011 |
Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хліба АБ Семенова, ЮВ Бондаренко, ВІ Дробот | 2 | 2011 |