Подписаться
Марина Рябенька / Maryna Riabenka
Марина Рябенька / Maryna Riabenka
Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ/ Vinnytsia Institute of Trade and Economics of SUTE
Подтвержден адрес электронной почты в домене vtei.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оцінка якості послуг у готелях і ресторанах
МО Рябенька
Причорноморські економічні студії. 2 (52), 46-51, 2020
162020
Перспективи розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства
МО Рябенька
Економіка та суспільство, 2021
142021
Управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства
ІО Рябенька, Марина Олександрівна, Мазуркевич
Інтелект XXI, 2020
14*2020
Концептуальні підходи до оцінки ефективності інновацій у сфері гостинності
МО Рябенька, ЮА КОЗАЧИШИНА
Крымский экономический вестник, 153-155, 2013
142013
Формування комплексної стратегії маркетингу готельних послуг
ВВ Рябенька, Марина Олександрівна, Постова
Ефективна економіка (електронне фахове видання), 2021
122021
Сучасний стан та динаміка виробничого травматизму у промисловості України
МО Рябенька
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2014
82014
Сучасний стан та перспективи розвитку спиртової промисловості
ОО Непочатенко
ОО Непочатенко, МО Рябенька/Збірник наукових праць Уманського державного …, 2009
82009
Застосування новітніх інформаційних систем управління готелем
МО Рябенька, ВВ Троян, ТМ Молодовець
Матеріали конференції «Перспективные вопросы мировой науки–2014». URL: https …, 0
8
Впровадження інформаційних комп’ютерних технологій у ресторанному бізнесі
М Рябенька
Економіка та суспільство, 2022
72022
Social-economic development of the united territorial communities and development of a strategy for sustainable development (case of Ukraine)
D Tarasenko, О Тsyklaurі, M Rіabenka, I Mazurkevych, S Bashlai
WSEAS, 2021
42021
Актуальність розвитку ноу-хау в готельному господарстві в кризовій Україні
МО Рябенька, АЛ Когут, ТР Пірус
Scientific review 9 (10), 2015
32015
Удосконалення цінової політики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
М Рябенька
Економіка та суспільство, 2023
22023
Дослідження сутності та основних елементів маркетингової стратегії на підприємствах туристичного бізнесу= Research of the essence and main elements of marketing strategy at the …
ІО Мазуркевич, МО Рябенька
Причорноморські економічні студії. 2020. Вип. 57. С. 68-71, 2021
22021
Strategic Planning for the Sustainable Development of Territories
MI Tarasenko D., Тsyklaurі О., Belei S., Rіabenka M.
International Journal of Economics and Business Administration. 1 (VIII …, 2020
22020
Інноваційні заходи забезпечення конкурентних переваг підприємств у сфері ресторанного господарства.
МО Рябенька
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 3, 94-96, 2019
22019
Методи оцінки інвестиційної цінності проектних рішень підприємств
МО Рябенька, ТА Дзюба
Збірник наукових праць Херсонського державного університету. Серія …, 2014
22014
Стан та рівень забезпеченості підприємств основними засобами
МО Рябенька
Вісник ХНТУСГ ім. В. Стефаника. Серія «Економічні науки», 264-270, 2010
2*2010
Впровадження програми лояльності споживачів в діяльність закладів ресторанного бізнесу
МО Рябенька
Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності: тези доп …, 2023
12023
Application of Innovative Methods of Managing the Labor Potential in the Hotel and Restaurant Business Establishments
V Postova, M Riabenka, I Mazurkevych, N Onyshchuk, I Vivsiuk
International Journal of Professional Business Review: Int. J. Prof. Bus …, 2023
12023
Маркетингові стратегії підприємств ресторанного бізнесу як основа забезпечення його конкурентоспроможності.
МО Рябенька
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2022
1*2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20