Оцінка якості послуг у готелях і ресторанах МО Рябенька Причорноморські економічні студії. 2 (52), 46-51, 2020 | 16 | 2020 |
Перспективи розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства МО Рябенька Економіка та суспільство, 2021 | 14 | 2021 |
Управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства ІО Рябенька, Марина Олександрівна, Мазуркевич Інтелект XXI, 2020 | 14* | 2020 |
Концептуальні підходи до оцінки ефективності інновацій у сфері гостинності МО Рябенька, ЮА КОЗАЧИШИНА Крымский экономический вестник, 153-155, 2013 | 14 | 2013 |
Формування комплексної стратегії маркетингу готельних послуг ВВ Рябенька, Марина Олександрівна, Постова Ефективна економіка (електронне фахове видання), 2021 | 12 | 2021 |
Сучасний стан та динаміка виробничого травматизму у промисловості України МО Рябенька Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2014 | 8 | 2014 |
Сучасний стан та перспективи розвитку спиртової промисловості ОО Непочатенко ОО Непочатенко, МО Рябенька/Збірник наукових праць Уманського державного …, 2009 | 8 | 2009 |
Застосування новітніх інформаційних систем управління готелем МО Рябенька, ВВ Троян, ТМ Молодовець Матеріали конференції «Перспективные вопросы мировой науки–2014». URL: https …, 0 | 8 | |
Впровадження інформаційних комп’ютерних технологій у ресторанному бізнесі М Рябенька Економіка та суспільство, 2022 | 7 | 2022 |
Social-economic development of the united territorial communities and development of a strategy for sustainable development (case of Ukraine) D Tarasenko, О Тsyklaurі, M Rіabenka, I Mazurkevych, S Bashlai WSEAS, 2021 | 4 | 2021 |
Актуальність розвитку ноу-хау в готельному господарстві в кризовій Україні МО Рябенька, АЛ Когут, ТР Пірус Scientific review 9 (10), 2015 | 3 | 2015 |
Удосконалення цінової політики на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу М Рябенька Економіка та суспільство, 2023 | 2 | 2023 |
Дослідження сутності та основних елементів маркетингової стратегії на підприємствах туристичного бізнесу= Research of the essence and main elements of marketing strategy at the … ІО Мазуркевич, МО Рябенька Причорноморські економічні студії. 2020. Вип. 57. С. 68-71, 2021 | 2 | 2021 |
Strategic Planning for the Sustainable Development of Territories MI Tarasenko D., Тsyklaurі О., Belei S., Rіabenka M. International Journal of Economics and Business Administration. 1 (VIII …, 2020 | 2 | 2020 |
Інноваційні заходи забезпечення конкурентних переваг підприємств у сфері ресторанного господарства. МО Рябенька Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky 3, 94-96, 2019 | 2 | 2019 |
Методи оцінки інвестиційної цінності проектних рішень підприємств МО Рябенька, ТА Дзюба Збірник наукових праць Херсонського державного університету. Серія …, 2014 | 2 | 2014 |
Стан та рівень забезпеченості підприємств основними засобами МО Рябенька Вісник ХНТУСГ ім. В. Стефаника. Серія «Економічні науки», 264-270, 2010 | 2* | 2010 |
Впровадження програми лояльності споживачів в діяльність закладів ресторанного бізнесу МО Рябенька Туризм XXI століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності: тези доп …, 2023 | 1 | 2023 |
Application of Innovative Methods of Managing the Labor Potential in the Hotel and Restaurant Business Establishments V Postova, M Riabenka, I Mazurkevych, N Onyshchuk, I Vivsiuk International Journal of Professional Business Review: Int. J. Prof. Bus …, 2023 | 1 | 2023 |
Маркетингові стратегії підприємств ресторанного бізнесу як основа забезпечення його конкурентоспроможності. МО Рябенька Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 2022 | 1* | 2022 |