Подписаться
Яна Олександрівна Білецька (Biletska Yana), доктор технічних наук, професор
Яна Олександрівна Білецька (Biletska Yana), доктор технічних наук, професор
Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Подтвержден адрес электронной почты в домене karazin.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumptiona
Y Biletska, R Plotnikova, N Danko, M Bakirov, M Chuiko, A Perepelytsya
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 48-55, 2019
292019
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium
Y Biletska, R Plotnikova, O Skyrda, M Bakirov, S Iurchenko, B Botshtein
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
192020
DEVELOPMENT OF A TECHNOLOGY WITH AN IODINE-CONTAINING ADDITIVE TO PRODUCE KEFIR FROM GOAT MILK
T R y z h k o v a T . B o n d a r e n k o G . D y u k a r e v a Y . B i l e ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 3 (( 87 …, 2017
19*2017
Digitalization of Agribusiness in the Development of Foreign Economic Relations of the Region
BY Zavhorodnii А., Ohiienko М.
Journal of Information Technology Management. 13 (Special Issue Advanced …, 2021
182021
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cookedsmoked sausages
Y Biletska, G Djukareva, T Ryzhkova, O Kotlyar, T Khaustova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11-105), 46-54, 2020
122020
“Ukraine-EU: economic integration strategy”
YBHP Vitalina Babenko
"Geopolitics under Globalization" 1 (1), 21-23, 2020
11*2020
MARKETING STUDIES OF CONSUMPTION PREFERENCES AT DEVELOPING DIETARY PRODUCTS
AG Yana Biletska, Vitalina Babenko
«EUREKA: Social and Humanities» 5 (Number 5), 16-21, 2019
82019
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
ЯО Білецька
ЯО Білецька, 0
8
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage
Y Biletska, G Djukareva, A Nekos, A Husliev, A Krivtsova, M Bakirov, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11-107), 54-61, 2020
72020
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
ГІ Дюкарева, ЯО Білецька
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
72009
DETERMINATION OF CONSUMER PREFERENCES OF DIFFERENT GROUPS OF FOOD
OB Yana Biletska, Anna Perepelytsia
«EUREKA: Social and Humanities» 1 (Number 1), 23-26, 2020
52020
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ТА ВМІСТУ АКУМУЛЬОВАНОГО ЙОДУ В ЗЕРНАХ СОЇ
РВП Я.О. Білецька
ПРОГРЕСИВНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ РЕСТОРАННОГО …, 2019
52019
RESEARCH OF THE INFLUENCE OF SOYBEAN GERMINATION ON CHANGES IN THE AMINO ACID COMPOSITION AND THE CONTENT OF PHYTIC ACID
PA Biletska Y., Semeniuk A.
TECHNOLOGY AUDIT AND PRODUCTION RESERVES 2 (3(52)), 4-6, 2020
4*2020
RESEARCH OF THE PHYTOESTROGENS CONTENT IN SOYBEAN AND CHICKPEA FLOUR
PR Biletska Y.
TECHNOLOGY AUDIT AND PRODUCTION RESERVES 1 (1/3(51),), 58-60, 2020
42020
Substantiating the use of sprouted beans flour in the production of sour milk products based on goat milk
Y Biletska, V Babenko, A Krivtsova, R Plotnikova, O Skyrda, T Ryzhkova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 6-13, 2020
42020
DESIGN OF NEW FOOD FOR DIET PURPOSES ACCORDING TO CONSUMER PREFERENCES
ZА Biletska Yana, Bilovska Olha
TECHNOLOGY AUDIT AND PRODUCTION RESERVES 1 (№ 6/4(50),), 21-25, 2019
4*2019
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ НА ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗЕФІРУ В РОЗДРІБНІЙ МЕРЕЖІ
БЯО Дюкарева Г.І., Кривошеєва Н.М.
ПРОГРЕСИВНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ РЕСТОРАННОГО …, 2011
42011
Спосіб виробництва зефіру
КМ Черевко О., Дюкарева Г., Білецька Я.
US Patent 43,644, 2009
4*2009
Marketing research and design of quality function in the production of innovative product of health purpose
Y Biletska, M Pysarevskiy, O Sokolovska, L Grigorova-Berenda
Technology audit and production reserves 3 (4), 53, 2020
32020
Substantiation of the use of the enriched flour made from legumes in the production of sausages
Y Biletska, A Perepelytsia, O Bilovska
Technology audit and production reserves 3 (3), 53, 2020
32020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20