Follow
Олена Вічко (Olena Vichko)
Олена Вічко (Olena Vichko)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Verified email at tntu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household
M Kukhtyn, O Vichko, Y Horyuk, O Shved, V Novikov
Journal of Food Science and Technology, 252-257, 2017
442017
Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter
VN Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Oleg Kravets, Halyna Karpyk, Olga Shved
Archivos Latinoamericanos de Nutrición 68 (4), 2018
40*2018
Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”
VH M Kukhtyn, О Vichko, O Berhilevych, Y Horyuk
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences., Р …, 2016
402016
Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine
MD Kukhtyn, YV Horyuk, VV Horyuk, TY Yaroshenko, OI Vichko, ...
Regulatory Mechanisms in Biosystems 8 (3), 384-388, 2017
392017
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production
M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
222022
Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L.
ОВ Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед
Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння …, 2022
11*2022
Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets.
O Vichko, V Chervetsova, V Novikov
82013
The activity of the disinfectant “Enzidez” against bacteria in biofilms
V Kozhyn, M Kukhtyn, V Horiuk, O Vichko, Y Kryzhanivsky
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
72021
Пристрій для визначення кількості та рівномірності розпилення продукту робочим органом штангового обприскувача
АВ Бабій, МВ Бабій, ОІ Вічко
Деклараційний патент на корисну модель 141105, B05B, 0
7
ANALYTICAL REVIEW OF BIOTECHNOLOGICAL PROBLEM OF UKRAINIAN HARD CHEESES
TK Yu. SKRIL , O. SHVED , Z. HUBRII , O. VICHKO
Biotechnologia Acta 16 (No. 3), 5-23, 2023
42023
Характеристика мийного засобу “ензимий” за здатністю руйнування мікробних біоплівок
МНГ Шинкарук О. Ю., Кухтин М. Д., Вічко О. І., Швед О. В.
ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ “ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”“Хімія, технологія …, 2018
42018
Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки
СП Марцінишин, ОІ Вічко
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
32022
Biochemistry (Structural biochemistry)
N Kopchak, T Lisovska, O Pokotylo, O Vichko
22021
Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю
ЛАС Олена Іванівна Вічко, Катерина Віталіївна Андрушків
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
2*2020
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикатуз кукурудзяним борошном у процесі зберігання
Т Лісовська, О Рибак, О Вічко, Н Чорна
Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016
22016
Возможность применения пробиотической молочнокислой добавки на основе симбиотической ассоциации" тибетский грибок"(Lactomyces tibeticus) в животноводстве
ВГ Червецова, ЕИ Вичко, ИМ Кушнир, ВП Новиков
Сборник научных трудов SWorld 52 (4), 75-79, 2013
22013
Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу
ОІ Вічко, ОВ Швед, ВІ Лубенець
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
12022
Biosafety and biosafety of health and the environment on the basis of information technologies
S Vasylyuk, O Shved, Z Hubrii, O Vichko, O Shved
CEUR Workshop Proceedings 3309, 109-116, 2022
12022
Готовність студентів до викликів вірусної інфекції завдяки знанням з біобезпечних технологій
ОВ Швед, ЗВ Губрій, ІІ Губицька, РО Петріна, ОІ Вічко, ВІ Лубенець, ...
Збірник містить матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет …, 2020
12020
Як зберігати продукти на основі тибетського грибка
О Вічко, М Кухтин, О Покотило, В Червецова, В Новіков
Продовольча індустрія АПК, 19-21, 2014
12014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20