Подписаться
Олена Вічко (Olena Vichko)
Олена Вічко (Olena Vichko)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене tntu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbiota of “Tibetan kefir grains” cultivated in Ukrainian household
M Kukhtyn, O Vichko, Y Horyuk, O Shved, V Novikov
Journal of Food Science and Technology, 252-257, 2017
432017
Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”
VH M Kukhtyn, О Vichko, O Berhilevych, Y Horyuk
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences., Р …, 2016
39*2016
Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter
VN Mykola Kukhtyn, Olena Vichko, Oleg Kravets, Halyna Karpyk, Olga Shved
Archivos Latinoamericanos de Nutrición 68 (4), 2018
37*2018
Biotype characterization of Staphylococcus aureus isolated from milk and dairy products of private production in the western regions of Ukraine
MD Kukhtyn, YV Horyuk, VV Horyuk, TY Yaroshenko, OI Vichko, ...
Regulatory Mechanisms in Biosystems 8 (3), 384-388, 2017
372017
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production
M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
192022
Особливості виробництва булочних виробів з Rheum L.
ОВ Карпик, Г. В., Вічко, О. І., Копчак, Н. Г., Швед
Хімія, технологія речовин та їх застосування. Розділ: Технологія бродіння …, 2022
10*2022
Microbiological characteristics of sour-milk feed supplements and their influence on intestinal micro-biocenosis of piglets.
O Vichko, V Chervetsova, V Novikov
82013
The activity of the disinfectant “Enzidez” against bacteria in biofilms
V Kozhyn, M Kukhtyn, V Horiuk, O Vichko, Y Kryzhanivsky
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
72021
ANALYTICAL REVIEW OF BIOTECHNOLOGICAL PROBLEM OF UKRAINIAN HARD CHEESES
TK Yu. SKRIL , O. SHVED , Z. HUBRII , O. VICHKO
Biotechnologia Acta 16 (No. 3), 5-23, 2023
42023
Характеристика мийного засобу “ензимий” за здатністю руйнування мікробних біоплівок
МНГ Шинкарук О. Ю., Кухтин М. Д., Вічко О. І., Швед О. В.
ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ “ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА”“Хімія, технологія …, 2018
42018
Підвищення споживчої цінності хлібобулочних виробів з додаванням материнки
СП Марцінишин, ОІ Вічко
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
32022
Готовність студентів до викликів вірусної інфекції завдяки знанням з біобезпечних технологій
ОВ Швед, ЗВ Губрій, ІІ Губицька, РО Петріна, ОІ Вічко, ВІ Лубенець, ...
Збірник містить матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет …, 2020
22020
Термогравіметричний аналіз бісквітного напівфабрикатуз кукурудзяним борошном у процесі зберігання
Т Лісовська, О Рибак, О Вічко, Н Чорна
Продовольча індустрія АПК, 23-28, 2016
22016
Возможность применения пробиотической молочнокислой добавки на основе симбиотической ассоциации" тибетский грибок"(Lactomyces tibeticus) в животноводстве
ВГ Червецова, ЕИ Вичко, ИМ Кушнир, ВП Новиков
Сборник научных трудов SWorld 52 (4), 75-79, 2013
22013
Biosafety and biosafety of health and the environment on the basis of information technologies
S Vasylyuk, O Shved, Z Hubrii, O Vichko, O Shved
CEUR Workshop Proceedings 3309, 109-116, 2022
12022
Biochemistry (Structural biochemistry)
N Kopchak, T Lisovska, O Pokotylo, O Vichko
12021
Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю
ЛАС Олена Іванівна Вічко, Катерина Віталіївна Андрушків
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
1*2020
Як зберігати продукти на основі тибетського грибка
О Вічко, М Кухтин, О Покотило, В Червецова, В Новіков
Продовольча індустрія АПК, 19-21, 2014
12014
Закваски з кисломолочними бактеріями для житнього хліба
ВІ Гудь, ІБ Роган, ОІ Вічко
Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023
2023
Використання ферментів для покращення хліба
НЗ Когут, РО Мультан, ОІ Вічко
Матеріали ⅩⅡ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20