Підписатись
Андрій Пак/ Andrey Pak/ Andrii Pak/ Андрей Пак
Андрій Пак/ Andrey Pak/ Andrii Pak/ Андрей Пак
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Математичні моделі на ЕОМ"
ВС Меркулов, НМ Завгородня, ОВ Казанко
Український державний університет залізничного транспорту, 2017
40*2017
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням
АО Пак
АО Пак.–Харків: ХДУХТ, 2008.–153 с, 2008
142008
Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (6 (59)), 62-66, 2012
122012
Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини
МІ Погожих, АО Пак
Харків: ХДУХТ, 2015
92015
Вплив композиції кріопротекторної дії на кількість вимороженої вологи у м’ясних січених напівфабрикатів
АО Пак, МО Янчева, ЮВ Яковлева
Тематичний збірник наукових праць Донецк. нац. ун-т економіки і торговлі ім …, 2011
92011
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих, ІС Ромоданов, АО Пак
Програма і матеріали, 23-24, 2007
92007
ДОСЛіДЖЕННЯ СИСТЕМНОї ВОДИ ХАРЧОВОї СИРОВИНИ ТЕРМОДИНАМіЧНИМИ ТА МОЛЕКУЛЯРНОКіНЕТИЧНИМИ МЕТОДАМИ
МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, ЄО Іштван, ІМ Павлюк
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 42-46, 2014
82014
Характеристики приладу для визначення вільної та зв’язаної вологи низькотемпературним калориметричним методом
МІ Погожих, ММ Цуркан, АО Пак
Обладнання та технології харчових виробництв: Темат. зб. наук. наук. пр …, 2005
82005
RESEARCHES OF SYSTEM WATER OF FOOD RAW MATERIALS BY THERMODYNAMIC AND MOLECULAR-KINETIC METHODS.
M Pogozhikh, A Pak, M Chekanov, E Ishtvan, I Pavliuk
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 2014
72014
ФУНКЦіЯ РОЗПОДіЛЕННЯ ПОТУЖНОСТі ДИСИПАТИВНИХ СТРУКТУР ВСЕРЕДИНі ФЄ ПіД ЧАС ЗТП СУШіННЯ
МІ Погожих, АО Пак, МВ Жеребкін
Восточно-европейский журнал передовых технологий 2 (12 (56)), 63-67, 2012
62012
Внутрішні чинники процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів ЗТП-сушіння
МІ Погожих, АО Пак, ТВ Міщенко, МВ Жеребкін
Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (3 (53)), 60-64, 2011
62011
ДослідженнЯ станУ вологИ пастоподібниХ напіВфабрикатіВ В процесІ заморожування, розморожування, зберіганнЯ
АО Пак, АВ Євтушенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (45)), 54-56, 2010
62010
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Харків: ХДУХТ, 2014
52014
Методика дослідження стану вологи в капілярно-пористих колоїдних тілах методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих, ІС Ромоданов, АО Пак
Восточно-европейский журнал передовых технологий 2 (6 (50)), 22-24, 2011
52011
Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушіння
МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, МВ Жеребкін
НТУ" ХПІ", 2011
52011
Сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу зі штучним пороутворенням
МІ Погожих, АО Пак, ММ Цуркан
монографія/МІ Погожих, АО Пак, М.–102 с, 2009
52009
Исследование гигроскопических свойств среды для культивирования бактерий методом Фурье-анализа ЭПР-спектров
НИ Погожих, АО Пак, ЯВ Толстова
Тезисы докладов VII-й международной научно-технической конференции, 21-22, 2009
42009
Способ определения свободной и связаной влаги
НИ Погожих, ВА Потапов, АО Пак
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України …, 2004
42004
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
Наближений розв’язок задач теорії сушіння капілярно-пористих тіл складної форми
МІ Погожих, МС Синєкоп, ДО Торяник, АО Пак
ScienceRise 3 (2 (20)), 6-11, 2016
32016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20