Підписатись
Светлана Лосева
Светлана Лосева
зав.лаборатории ХГУПТ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Developing the cryogenic freezing technology of chlorophyll-containing vegetables
РЮ Павлюк, ОС Погарський, ОА Каплун, СМ Лосєва
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10 (78)), 42-47, 2015
14*2015
Нанотехнології заморожених кріопаст із плодів та овочів з унікальними характеристиками–добавок для функціональних молочних продуктів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СМ Лосева
Молокопереробка, 2010
142010
Development of functional health nanodrinks based on milk whey
РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ТС Абрамова, АА Берестовая, СМ Лосева
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10 (72)), 59-64, 2014
12*2014
Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів
РЮ Павлюк, ОС Погарський, ОА Каплун, СМ Лосєва
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 42-47, 2015
92015
Разработка функциональных оздоровительных нанонапитков на основе молочной сыворотки
РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ТС Абрамова, АА Берестовая, СМ Лосева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-64, 2014
82014
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЮГ Наконечна, ЛВ Леухіна, СМ Лосєва
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
62013
Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ГВ Носіченко, СМ Лосєва, ЛМ Соколова, ...
Харків: ХДУХТ, 2013
52013
Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, АО Борисова, ...
42014
Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту
РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва
32015
Development of cryogenic technology for the production of nano-powders from topinambour using liquid and gaseous nitrogen
РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 4-10, 2015
32015
ВІДКРИТТЯ ПРИХОВАНИХ РЕЗЕРВІВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИГОТОВЛЕННЯ ОЗДОРОВЧИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ КУЛІНАРІВ СВІТУ
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛО Радченко, ВА Павлюк, ЛМ Біленко, ...
3*
НОВОЕ О КАРОТИНОИДАХ ПРИ ХОЛОДИЛЬНОЙ ПЕРЕРАБОТКЕ КАРОТИНСОДЕРЖАЩИХ ОВОЩЕЙ И ЯГОД ҚҰРАМЫНДА КАРОТИНІ БАР КӨКӨНІСТЕР МЕН ЖИДЕКТЕРДІ ҚАЙТА МҰЗДАТУ КЕЗІНДЕГІ КАРОТИНОИДТАР …
РЮ Павлюк, ВВ Погарская, НН Тимофеева, СМ Лосева
ХАБАРШЫСЫ, 61, 2014
12014
Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного шокового заморожування та подрібнення
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТС Маціпура, СМ Лосєва, УІ Граділь
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СС Стоєв, СМ Лосєва
Харків: ХДУХТ, 2013
12013
Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та шокового заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, СМ Лосєва, АС Маціпура, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СМ Лосева, НП Максимова, АС Маціпура
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва, НП Максимова
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти
ВВ Погарська, РЮ Павлюк, ОС Погарський, КВ Дудник, ТВ Котюк, ...
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові …
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НП Максимова, СМ Лосєва
Харків: Видавництво «Форт», 2019
2019
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ВМ Михайлов, ОС Погарський, ...
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20