Developing the cryogenic freezing technology of chlorophyll-containing vegetables РЮ Павлюк, ОС Погарський, ОА Каплун, СМ Лосєва Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10 (78)), 42-47, 2015 | 14* | 2015 |
Нанотехнології заморожених кріопаст із плодів та овочів з унікальними характеристиками–добавок для функціональних молочних продуктів РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СМ Лосева Молокопереробка, 2010 | 14 | 2010 |
Development of functional health nanodrinks based on milk whey РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ТС Абрамова, АА Берестовая, СМ Лосева Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10 (72)), 59-64, 2014 | 12* | 2014 |
Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів РЮ Павлюк, ОС Погарський, ОА Каплун, СМ Лосєва Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 42-47, 2015 | 9 | 2015 |
Разработка функциональных оздоровительных нанонапитков на основе молочной сыворотки РЮ Павлюк, ВВ Погарская, ТС Абрамова, АА Берестовая, СМ Лосева Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-64, 2014 | 8 | 2014 |
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЮГ Наконечна, ЛВ Леухіна, СМ Лосєва Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 6 | 2013 |
Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ГВ Носіченко, СМ Лосєва, ЛМ Соколова, ... Харків: ХДУХТ, 2013 | 5 | 2013 |
Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, АО Борисова, ... | 4 | 2014 |
Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва | 3 | 2015 |
Development of cryogenic technology for the production of nano-powders from topinambour using liquid and gaseous nitrogen РЮ Павлюк, ОС Бессараб, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 4-10, 2015 | 3 | 2015 |
ВІДКРИТТЯ ПРИХОВАНИХ РЕЗЕРВІВ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ ПІД ЧАС ВИГОТОВЛЕННЯ ОЗДОРОВЧИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ КУЛІНАРІВ СВІТУ РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛО Радченко, ВА Павлюк, ЛМ Біленко, ... | 3* | |
НОВОЕ О КАРОТИНОИДАХ ПРИ ХОЛОДИЛЬНОЙ ПЕРЕРАБОТКЕ КАРОТИНСОДЕРЖАЩИХ ОВОЩЕЙ И ЯГОД ҚҰРАМЫНДА КАРОТИНІ БАР КӨКӨНІСТЕР МЕН ЖИДЕКТЕРДІ ҚАЙТА МҰЗДАТУ КЕЗІНДЕГІ КАРОТИНОИДТАР … РЮ Павлюк, ВВ Погарская, НН Тимофеева, СМ Лосева ХАБАРШЫСЫ, 61, 2014 | 1 | 2014 |
Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного шокового заморожування та подрібнення РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТС Маціпура, СМ Лосєва, УІ Граділь Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013 | 1 | 2013 |
Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СС Стоєв, СМ Лосєва Харків: ХДУХТ, 2013 | 1 | 2013 |
Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та шокового заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ТВ Крячко, СМ Лосєва, АС Маціпура, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів РЮ Павлюк, ВВ Погарська, СМ Лосева, НП Максимова, АС Маціпура Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, СМ Лосєва, НП Максимова Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти ВВ Погарська, РЮ Павлюк, ОС Погарський, КВ Дудник, ТВ Котюк, ... Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові … РЮ Павлюк, ВВ Погарська, НП Максимова, СМ Лосєва Харків: Видавництво «Форт», 2019 | | 2019 |
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ВМ Михайлов, ОС Погарський, ... Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | | 2018 |