Підписатись
Оксана Науменко
Оксана Науменко
Институт продовольственных ресурсов НААН Украины, отдел
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Знешкодження в сильних електричних полях комах-шкідників зерна
ОМ Берека, ОВ Науменко
Motrol. Motorization and power industry in agriculture 13, 291-295, 2011
242011
Напрями підвищення інвестиційної привабливості підприємств фармацевтичної галузі
ЮМ Карпенко
Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки, 2014
192014
Цінні папери: Історія та сучасність. Історико—економічний нарис
О Мозговий, А Головко, О Науменко, Ю Ровинський
Вид-во КП ОМД, 192, 2003
132003
Історія виникнення та становлення інституту виконавчого провадження
О Науменко
Вісник Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, 49-53, 2007
72007
Препарат нового покоління
ОВ Науменко, ОМ Рожанська, НФ Кігель
72003
105984| 2006.01| 2006.01| 2013034
ОМ Берека, ОВ Науменко
62013
Дослідження in vitro холестеразної активності лакто-і біфідобактерій як критерій відбору пробіотичних штамів
НФ Кігель, ОМ Романовська, ОВ Науменко
Вісник аграрної науки 8, 59-62, 2002
62002
Національна депозитарна система України
А Головко, О Науменко
К.: Абсолют, 1999
61999
Вивчення клінічної ефективності застосування бактеріального препарату «ЛТС»
ОВ Науменко, ОМ Рожанська, НФ Кігель, ТГ Бережницька
Молочна про мисловість 4 (7), 20-22, 2003
52003
Функціональні інгредієнти в хлібопеченні
О Науменко, Т Полонська, І Гетьман
Продовольчі ресурси 9 (16), 135-143, 2021
42021
Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченні
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ОВ Науменко
42019
Розрядні процеси в зерновій масі під дією сильного електричного поля імпульсного струму
СМ Усенко, ОВ Науменко
Енергетика і автоматика, 108-115, 2017
42017
Дослідження швидкості потоку зернової маси в камері обробки при гравітаційному витіканні
ОМ Берека, ОВ Науменко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 65-70, 2013
42013
Дослідження ролі екзополісахаридної капсули в захисті клітин Streptococcus thermophilus від фагового ураження
ОВ Науменко
42013
Використання нехлібопекарських видів борошна у хлібопеченні
СМ Овсієнко, ОВ Науменко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (20), 99-110, 2023
32023
Селекція біологічно активних штамів проуцентів як альтернатива штучним консервантам і згущувачам
ОВ Науменко, НФ Кігель, АО Бовкун
32019
Методологічні засади дослідження погрози вбивством
ОВ Науменко
Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: Юридичні науки …, 2016
32016
Професійна підготовка до протидії злочинцю в екстремальних умовах
ББ Шаповалов, ОФ Четверіков, ОВ Науменко, ББ Шаповалов
Бизнес и безопасность, 87, 2012
32012
Використання біологічно активних речовин у хлібопеченні
О Науменко, С Овсієнко
Продовольчі ресурси 9 (17), 107-118, 2021
22021
ВПЛИВ БОРОШНА З МАКУХИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР НА ВМІСТ ЦУКРІВ У ЖИТНЬОМУ ХЛІБ
Г Волощук, Н Пашова, С Стадник, О Науменко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 57-68, 2021
22021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20