Підписатись
Татьяна Брыкова
Татьяна Брыкова
Харьковский государственный университет питания и торговли
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits
AG O Samohvalova, N Grevtseva, T Brykova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 61-66, 2016
302016
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits
T Brykova, O Samohvalova, N Grevtseva, K Kasabova, A Grygorenko
Харчова наука і технологія: зб. наук. пр. Одеса: ОНАХТ, 2018. Volume 12 …, 2018
72018
Використання порошку з кісточок винограду в технології здобного печива типу «американо»
ГНС Брикова Т.М.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторан-но-готельного бізнесу та …, 2017
2017
Перспективы использования виноградных порошков в технологии сдобного печенья
ВАА Гревцева Н.В., Брыкова Т.Н., Самохвалова О.В.
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky, 38-42., 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–4