Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке ЛН Тележенко, АТ Безусов Одесса: Optimum 268, 2004 | 75 | 2004 |
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич Одеса: Друк 400, 2006 | 17 | 2006 |
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини МГ Малькова, АТ Безусов Харчова наука і технологія, 58-61, 2010 | 14 | 2010 |
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна | 14 | 2007 |
Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro АТ Безусов, ІВ Пилипенко, ЗЮ Средницька Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 34-37, 2009 | 13 | 2009 |
Современные технологи пищевых продуктов из гидробионтов ЛБ Добробабина, АТ Безусов монография/ЛБ Добробабина, АТ Безусов.–Одеса: Изд-во „Optimum, 2008 | 13 | 2008 |
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010 | 10 | 2010 |
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов АК Дьяконова, АТ Безусов Одесса: Optimum, 2006 | 10 | 2006 |
Аналіз сучасних методів переробки томатів АТ Безусов, ОВ Тоценко Харчова наука і технологія, 45-55, 2017 | 8 | 2017 |
Шляхи стабілізації кольору столових буряків АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо зб. наук. пр./АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо//Обладнання та технологія …, 2009 | 7 | 2009 |
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук Вестник Международной академии холода, 29-33, 2003 | 7 | 2003 |
Применение СВЧ-обработки в консервном производстве АТ Безусов Мiкрохвильовi технологii в народному господарствi: Впровадження. Проблеми …, 1996 | 7 | 1996 |
Новая технология получения ароматических веществ АТ Безусов, ГЕ Дубова, ОИ Мельник Пищевая наука и технология, 5, 2008 | 6 | 2008 |
Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах АТ Безусов, ТА Манолі, ТІ Нікітчіна, ЯО Баришева Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 40-46, 2018 | 5 | 2018 |
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ ТИ Никичина, АТ Безусов Харчова наука і технологія, 18-22, 2014 | 5 | 2014 |
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини: Монографія ТЮ Суткович, АТ Безусов, ВЯ Плахотін, ГП Хомич, ЮГ Наконечна За ред. ВЯ Плахотіна.-Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009 | 5 | 2009 |
Фiзико-хiмiчнi i бiологiчнi основи консервного виробництва БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич | 5 | 2006 |
Разработка автономных мобильных аппаратов абсорбционного типа для первичной холодильной обработки продукции речного и прудового рыбоводства АС Титлов, ОБ Васылив, ДС Тюхай, АТ Безусов, НИ Бабков, ... Холодильная техника и технология.–1999 64, 61-64, 1999 | 5 | 1999 |
Рыбная костная ткань как источник ценных белковых и минеральных веществ АТ Безусов, БЛ Флауменбаум, ЛБ Добробабина Химические превращения пищевых полимеров. Тезисы докладов Всесоюзной …, 1991 | 5 | 1991 |
Розробка та обгрунтування технології консервованих функціональних продуктів із заданим вмістом хлорофілу АТ Безусов, КД Кузнецова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013 | 4 | 2013 |