Анатолий Безусов
Анатолий Безусов
ОНАПТ, заведующий кафедрой биотехнологии, консервированных продуктов и напитков
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
ЛН Тележенко, АТ Безусов
О.: OPTIMUM, 2004
512004
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини
МГ Малькова, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
112010
Современные технологи пищевых продуктов из гидробионтов
ЛБ Добробабина, АТ Безусов
монография/ЛБ Добробабина, АТ Безусов.–Одеса: Изд-во „Optimum, 2008
102008
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
102007
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк 400, 2006
82006
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов
АК Дьяконова, АТ Безусов
Одесса:«Optimum, 2006
82006
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010
72010
Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro
АТ Безусов, ІВ Пилипенко, ЗЮ Средницька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 34-37, 2009
72009
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий
АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук
Вестник Международной академии холода, 2003
62003
Новая технология получения ароматических веществ
АТ Безусов, ГЕ Дубова, ОИ Мельник
Пищевая наука и технология, 5, 2008
52008
Фiзико-хiмiчнi i бiологiчнi основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
52006
Применение СВЧ-обработки в консервном производстве
АТ Безусов
Мiкрохвильовi технологii в народному господарствi: Впровадження. Проблеми …, 1996
41996
Аналіз сучасних методів переробки томатів
АТ Безусов, ОВ Тоценко
Харчова наука і технологія, 45-55, 2017
32017
Розробка технологіїї водопідготовки для виробництва чайних напоїв
ОО Коваленко, АТ Безусов, ДІ Вєтров, Н Постол
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-71, 2011
32011
Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання
ІФ Малежик, АТ Безусов
32009
Перспектива использования растительных ферментов в производстве рыбных фаршей
АТ Безусов, ТА Маноли, ТИ Никитчина, ОА Глушков, ЯО Барышева
Topical areas of fundamental and applied research, 73-75, 2016
22016
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини
АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 13-16, 2016
22016
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ
ТИ Никичина, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 18-22, 2014
22014
Розробка та обгрунтування технології консервованих функціональних продуктів із заданим вмістом хлорофілу
АТ Безусов, КД Кузнецова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013
22013
Научные основы восстановления естественных ароматов в пищевых продуктах
ГЕ Дубова, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-38, 2012
22012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20