Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке ЛН Тележенко, АТ Безусов О.: OPTIMUM, 2004 | 51 | 2004 |
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини МГ Малькова, АТ Безусов Харчова наука і технологія, 58-61, 2010 | 11 | 2010 |
Современные технологи пищевых продуктов из гидробионтов ЛБ Добробабина, АТ Безусов монография/ЛБ Добробабина, АТ Безусов.–Одеса: Изд-во „Optimum, 2008 | 10 | 2008 |
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна | 10 | 2007 |
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич Одеса: Друк 400, 2006 | 8 | 2006 |
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов АК Дьяконова, АТ Безусов Одесса:«Optimum, 2006 | 8 | 2006 |
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010 | 7 | 2010 |
Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro АТ Безусов, ІВ Пилипенко, ЗЮ Средницька Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 34-37, 2009 | 7 | 2009 |
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук Вестник Международной академии холода, 2003 | 6 | 2003 |
Новая технология получения ароматических веществ АТ Безусов, ГЕ Дубова, ОИ Мельник Пищевая наука и технология, 5, 2008 | 5 | 2008 |
Фiзико-хiмiчнi i бiологiчнi основи консервного виробництва БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич | 5 | 2006 |
Применение СВЧ-обработки в консервном производстве АТ Безусов Мiкрохвильовi технологii в народному господарствi: Впровадження. Проблеми …, 1996 | 4 | 1996 |
Аналіз сучасних методів переробки томатів АТ Безусов, ОВ Тоценко Харчова наука і технологія, 45-55, 2017 | 3 | 2017 |
Розробка технологіїї водопідготовки для виробництва чайних напоїв ОО Коваленко, АТ Безусов, ДІ Вєтров, Н Постол Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-71, 2011 | 3 | 2011 |
Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання ІФ Малежик, АТ Безусов | 3 | 2009 |
Перспектива использования растительных ферментов в производстве рыбных фаршей АТ Безусов, ТА Маноли, ТИ Никитчина, ОА Глушков, ЯО Барышева Topical areas of fundamental and applied research, 73-75, 2016 | 2 | 2016 |
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 13-16, 2016 | 2 | 2016 |
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ ТИ Никичина, АТ Безусов Харчова наука і технологія, 18-22, 2014 | 2 | 2014 |
Розробка та обгрунтування технології консервованих функціональних продуктів із заданим вмістом хлорофілу АТ Безусов, КД Кузнецова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013 | 2 | 2013 |
Научные основы восстановления естественных ароматов в пищевых продуктах ГЕ Дубова, АТ Безусов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-38, 2012 | 2 | 2012 |