Подписаться
Анатолий Безусов
Анатолий Безусов
ОНАПТ, заведующий кафедрой биотехнологии, консервированных продуктов и напитков
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
ЛН Тележенко, АТ Безусов
Одесса: Optimum 268, 2004
762004
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк 400, 2006
182006
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини
МГ Малькова, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
142010
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
132007
Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro
АТ Безусов, ІВ Пилипенко, ЗЮ Средницька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 34-37, 2009
122009
Современные технологи пищевых продуктов из гидробионтов
ЛБ Добробабина, АТ Безусов
монография/ЛБ Добробабина, АТ Безусов.–Одеса: Изд-во „Optimum, 2008
112008
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов
АК Дьяконова, АТ Безусов
Одесса:«Optimum, 2006
92006
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010
82010
Аналіз сучасних методів переробки томатів
АТ Безусов, ОВ Тоценко
Харчова наука і технологія, 45-55, 2017
72017
Шляхи стабілізації кольору столових буряків
АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо
зб. наук. пр./АТ Безусов, ЛМ Тележенко, АК Бурдо//Обладнання та технологія …, 2009
72009
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий
АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук
Вестник Международной академии холода, 29-33, 2003
72003
Применение СВЧ-обработки в консервном производстве
АТ Безусов
Мiкрохвильовi технологii в народному господарствi: Впровадження. Проблеми …, 1996
71996
Новая технология получения ароматических веществ
АТ Безусов, ГЕ Дубова, ОИ Мельник
Пищевая наука и технология, 5, 2008
62008
Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах
АТ Безусов, ТА Манолі, ТІ Нікітчіна, ЯО Баришева
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 40-46, 2018
52018
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ
ТИ Никичина, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 18-22, 2014
52014
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини: Монографія
ТЮ Суткович, АТ Безусов, ВЯ Плахотін, ГП Хомич, ЮГ Наконечна
За ред. ВЯ Плахотіна.-Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009
52009
Фiзико-хiмiчнi i бiологiчнi основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
52006
Разработка автономных мобильных аппаратов абсорбционного типа для первичной холодильной обработки продукции речного и прудового рыбоводства
АС Титлов, ОБ Васылив, Д Тюхай, АТ Безусов, НИ Бабков, ...
Холодильная техника и технология.–1999 64, 61-64, 1999
51999
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини
АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 13-16, 2016
32016
Розробка та обгрунтування технології консервованих функціональних продуктів із заданим вмістом хлорофілу
АТ Безусов, КД Кузнецова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013
32013
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20