Анатолий Безусов
Анатолий Безусов
ОНАПТ, заведующий кафедрой биотехнологии, консервированных продуктов и напитков
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Биологически активные вещества фруктов и овощей и их сохранение при переработке
ЛН Тележенко, АТ Безусов
О.: OPTIMUM, 2004
492004
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини
МГ Малькова, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
122010
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
ОВ Сидоренко, АТ Безусов, СМ Пересічна
102007
Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro
АТ Безусов, ІВ Пилипенко, ЗЮ Средницька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 34-37, 2009
82009
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
Одеса: Друк 400, 2006
82006
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов
АК Дьяконова, АТ Безусов
Одесса: Optimum, 2006
82006
Современные технологи пищевых продуктов из гидробионтов
ЛБ Добробабина, АТ Безусов
монография/ЛБ Добробабина, АТ Безусов.–Одеса: Изд-во „Optimum, 2008
72008
Разработка технологии рассольного замораживания рыбы с использованием защитных покрытий
АТ Безусов, АС Титлов, ТА Маноли, АС Паламарчук
Вестник Международной академии холода, 2003
62003
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок
ГМ Бандуренко, ТМ Левківська, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 211-214, 2010
52010
Новая технология получения ароматических веществ
АТ Безусов, ГЕ Дубова, ОИ Мельник
Пищевая наука и технология, 5, 2008
52008
Фiзико-хiмiчнi i бiологiчнi основи консервного виробництва
БЛ Флауменбаум, АТ Безусов, ВМ Сторожук, ГП Хомич
52006
Применение СВЧ-обработки в консервном производстве
АТ Безусов
Мiкрохвильовi технологii в народному господарствi: Впровадження. Проблеми …, 1996
51996
Розробка способу одержання продуктів із біохімічно модифікованих пектинових речовин поліфенолами рослинної сировини
АТ Безусов, ТІ Нікітчіна, ГО Саркісян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 13-16, 2016
32016
Розробка технологіїї водопідготовки для виробництва чайних напоїв
ОО Коваленко, АТ Безусов, ДІ Вєтров, Н Постол
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 66-71, 2011
32011
Дослідження кінетики сушіння морквяних вичавок за допомогою інфрачервоного випромінювання
ІФ Малежик, АТ Безусов
32009
Перспектива использования растительных ферментов в производстве рыбных фаршей
АТ Безусов, ТА Маноли, ТИ Никитчина, ОА Глушков, ЯО Барышева
Topical areas of fundamental and applied research, 73-75, 2016
22016
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ
ТИ Никичина, АТ Безусов
Харчова наука і технологія, 18-22, 2014
22014
Розробка та обгрунтування технології консервованих функціональних продуктів із заданим вмістом хлорофілу
АТ Безусов, КД Кузнецова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-7, 2013
22013
Научные основы восстановления естественных ароматов в пищевых продуктах
ГЕ Дубова, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 33-38, 2012
22012
Розробка нового способу концентрування фруктових пюре
НЮ Сапожнікова, ВІ Лято, АТ Безусов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 8-11, 2009
22009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20