Подписаться
Oleksandra Varankina ORCID: 0000-0002-6117-7091
Oleksandra Varankina ORCID: 0000-0002-6117-7091
Другие именаОлександра Варанкіна
National Technical University “Kharkiv Polytechnic Institute” (grid.18192.33/ROR 00yp5c433).UKRAINE
Подтвержден адрес электронной почты в домене kpi.kharkov.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
RESEARCH ON OXIDATIVE STABILITY OF PROTEIN-FAT MIXTURE BASED ON SESAME AND FLAX SEEDS FOR USE IN HALVA TECHNOLOGY
IB Vadym Khosha Anna Belinska, Sergiy Bochkarev, Oleksandra Varankina, Vasyl ...
EASTERN-EUROPEAN JOURNAL OF ENTERPRISE TECHNOLOGIES 5 (11 (101)), 6-14, 2019
312019
Проектні рішення у розробці апаратів біологічної очистки газоподібних викидів
ЛВ Кричковська, ЛА Васьковець, ОВ Шестопалов, ОО Варанкіна, ...
НТУ" ХПІ", 2014
92014
Research of influence of technological processing parameters of protein-fat base for supply of sportsmen on activity of protease inhibitors
OV S. Bochkarev , L. Krichkovska
Technology audit and production reserves., P. 27 – 30, 2017
7*2017
Improvement of fatty systems biotechnological interesterification with immobilized enzyme preparation usage
A Belinska, O Bliznjuk, O Shcherbak, N Masalitina, L Myronenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (6), 120, 2022
52022
DEVELOPMENT AND RESEARCH CANDIES WITH INCREASED BIOLOGICAL VALUE WITH PROTEIN-FAT COMPOSITE
OS Sergiy Bochkarev, Nataliya Cherevichna, Igor Petik, Anna Belinska ...
«EUREKA: Life Sciences», 16-21, 2017
32017
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
ВВ Анан'Єва, ЛВ Кричковська, ОО Варанкіна, АП Бєлінська, ВС Якушко
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 53-58, 2016
3*2016
Дослідження впливу концентраціїї початкового сусла на огранолептичні показники напою в технології високогустинного пивоваріння
МЛ Тонюк, ОО Варанкіна
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2013
32013
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
IB V. Ananieva, O. Varankina
Technology audit and production reserves, P. 13 – 17, 2017
2*2017
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення
ВВ Анан’єва, ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, ОО Варанкіна
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
22016
Біологічна дія бета-каротину: позитивні і негативні аспекти
ОО Варанкіна
Харчова наука і технологія, 46-49, 2013
22013
Біотехнологія кефіру підвищеної харчової цінності
ДК Надточій, О Варанкіна
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2020
12020
Біотехнологія виробництва йогуртів з продуктами бджільництва
АО Чудна, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019
12019
Research of quality indicators of protein-fat mixture from flax and sesame seeds for nutrition of athletes
OV S. Bochkarev , A. Belinska
EUREKA: Life Sciences, 64 – 69, 2019
12019
Оптимізація біотехнології отримання каротиноїдів
ІЄ Шапкіна, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
НТУ" ХПІ", 2018
12018
Оптимізація біотехнології виробництва йогурту
ЮВ Бугайова, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: 2018 …, 2018
12018
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition
S Bochkarev, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (43)), 33-36, 2018
12018
ОПТИМІЗАЦІЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯКИХ СИРІВ
ДВ Полуян, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2017
12017
Дослідження технології одержання антоціанових барвників
ОО Варанкіна, БВ Сергієнко
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2016
12016
Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу
ОО Варанкіна, МЛ Тонюк, АН Косс
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2014
12014
Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження
ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 191-194, 2010
12010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20