Подписаться
Олександра Варанкіна (Oleksandra Varankina)
Олександра Варанкіна (Oleksandra Varankina)
National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute". UKRAINE
Подтвержден адрес электронной почты в домене khpi.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
RESEARCH ON OXIDATIVE STABILITY OF PROTEIN-FAT MIXTURE BASED ON SESAME AND FLAX SEEDS FOR USE IN HALVA TECHNOLOGY
IB Vadym Khosha Anna Belinska, Sergiy Bochkarev, Oleksandra Varankina, Vasyl ...
EASTERN-EUROPEAN JOURNAL OF ENTERPRISE TECHNOLOGIES 5 (11 (101)), 6-14, 2019
192019
Проектні рішення у розробці апаратів біологічної очистки газоподібних викидів
ЛВ Кричковська, ЛА Васьковець, ОВ Шестопалов, ОО Варанкіна, ...
НТУ" ХПІ", 2014
92014
Research of influence of technological processing parameters of protein-fat base for supply of sportsmen on activity of protease inhibitors
OV S. Bochkarev , L. Krichkovska
Technology audit and production reserves., P. 27 – 30, 2017
8*2017
Improvement of fatty systems biotechnological interesterification with immobilized enzyme preparation usage
A Belinska, O Bliznjuk, O Shcherbak, N Masalitina, L Myronenko, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (6), 120, 2022
42022
DEVELOPMENT AND RESEARCH CANDIES WITH INCREASED BIOLOGICAL VALUE WITH PROTEIN-FAT COMPOSITE
OS Sergiy Bochkarev, Nataliya Cherevichna, Igor Petik, Anna Belinska ...
«EUREKA: Life Sciences», 16-21, 2017
42017
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення
V Ananieva, L Krichkovska, A Belinska, O Varankina
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016
42016
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
IB V. Ananieva, O. Varankina
Technology audit and production reserves, P. 13 – 17, 2017
3*2017
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
ВВ Анан'Єва, ЛВ Кричковська, ОО Варанкіна, АП Бєлінська, ВС Якушко
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 53-58, 2016
3*2016
Дослідження впливу концентраціїї початкового сусла на огранолептичні показники напою в технології високогустинного пивоваріння
МЛ Тонюк, ОО Варанкіна
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2013
32013
Research of quality indicators of protein-fat mixture from flax and sesame seeds for nutrition of athletes
OV S. Bochkarev , A. Belinska
EUREKA: Life Sciences, 64 – 69, 2019
12019
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition
S Bochkarev, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (43)), 33-36, 2018
12018
Оптимізація біотехнології отримання каротиноїдів
ІЄ Шапкіна, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
НТУ" ХПІ", 2018
12018
Оптимізація біотехнології виробництва йогурту
ЮВ Бугайова, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: 2018 …, 2018
12018
Біологічна очистка та дезодорація газоповітряних викидів
ОВ Шестопалов, ГЮ Бахарєва, ОМ Філенко, ЮМ Плахотна, ...
НТУ" ХПІ", 2015
12015
Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу
ОО Варанкіна, МЛ Тонюк, АН Косс
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2014
12014
Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження
ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 191-194, 2010
12010
Дослідження проліферативної активності Saccharomyces cerevisiae в біотехнології дріжджів та фізико-хімічні методи її визначення
ІА Бєлих, СІ Самойленко, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ...
Інтегровані технології та енергозбереження, 34-48, 2023
2023
Вплив рідких комплексних біотехнологічних препаратів на метаболізм нітрогену при формуванні продуктивних органів пшениці озимої
ОФ Чечуй, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ОО Варанкіна, ...
Інтегровані технології та енергозбереження, 38-55, 2023
2023
Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products
M Tytarenko, L Krychkovska, O Varankina
ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023
2023
ENRICHMENT OF THE PRODUCTS OF FAT-AND-OIL AND BIOTRCHNOLOGY INDUSTRIES BY ANTIOXIDANTS AND PRESERVATIVES OF POWDERS FROM BARRY RAW MATERIALS
В Анан’єва, О Варанкіна, Т Овсяннікова, С Жирнова
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20