RESEARCH ON OXIDATIVE STABILITY OF PROTEIN-FAT MIXTURE BASED ON SESAME AND FLAX SEEDS FOR USE IN HALVA TECHNOLOGY IB Vadym Khosha Anna Belinska, Sergiy Bochkarev, Oleksandra Varankina, Vasyl ... EASTERN-EUROPEAN JOURNAL OF ENTERPRISE TECHNOLOGIES 5 (11 (101)), 6-14, 2019 | 19 | 2019 |
Проектні рішення у розробці апаратів біологічної очистки газоподібних викидів ЛВ Кричковська, ЛА Васьковець, ОВ Шестопалов, ОО Варанкіна, ... НТУ" ХПІ", 2014 | 9 | 2014 |
Research of influence of technological processing parameters of protein-fat base for supply of sportsmen on activity of protease inhibitors OV S. Bochkarev , L. Krichkovska Technology audit and production reserves., P. 27 – 30, 2017 | 8* | 2017 |
Improvement of fatty systems biotechnological interesterification with immobilized enzyme preparation usage A Belinska, O Bliznjuk, O Shcherbak, N Masalitina, L Myronenko, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (6), 120, 2022 | 4 | 2022 |
DEVELOPMENT AND RESEARCH CANDIES WITH INCREASED BIOLOGICAL VALUE WITH PROTEIN-FAT COMPOSITE OS Sergiy Bochkarev, Nataliya Cherevichna, Igor Petik, Anna Belinska ... «EUREKA: Life Sciences», 16-21, 2017 | 4 | 2017 |
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення V Ananieva, L Krichkovska, A Belinska, O Varankina Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016 | 4 | 2016 |
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder IB V. Ananieva, O. Varankina Technology audit and production reserves, P. 13 – 17, 2017 | 3* | 2017 |
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення ВВ Анан'Єва, ЛВ Кричковська, ОО Варанкіна, АП Бєлінська, ВС Якушко Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 53-58, 2016 | 3* | 2016 |
Дослідження впливу концентраціїї початкового сусла на огранолептичні показники напою в технології високогустинного пивоваріння МЛ Тонюк, ОО Варанкіна Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2013 | 3 | 2013 |
Research of quality indicators of protein-fat mixture from flax and sesame seeds for nutrition of athletes OV S. Bochkarev , A. Belinska EUREKA: Life Sciences, 64 – 69, 2019 | 1 | 2019 |
Correction of technological characteristics of protein-fat mixture by expanding the component composition S Bochkarev, O Varankina, I Bielykh, S Samoilenko, O Zviahintseva Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (43)), 33-36, 2018 | 1 | 2018 |
Оптимізація біотехнології отримання каротиноїдів ІЄ Шапкіна, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов НТУ" ХПІ", 2018 | 1 | 2018 |
Оптимізація біотехнології виробництва йогурту ЮВ Бугайова, ОО Варанкіна, ОМ Огурцов Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я: 2018 …, 2018 | 1 | 2018 |
Біологічна очистка та дезодорація газоповітряних викидів ОВ Шестопалов, ГЮ Бахарєва, ОМ Філенко, ЮМ Плахотна, ... НТУ" ХПІ", 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу ОО Варанкіна, МЛ Тонюк, АН Косс Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2014 | 1 | 2014 |
Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження ОО Варанкіна, ЛВ Кричковська Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 191-194, 2010 | 1 | 2010 |
Дослідження проліферативної активності Saccharomyces cerevisiae в біотехнології дріжджів та фізико-хімічні методи її визначення ІА Бєлих, СІ Самойленко, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ... Інтегровані технології та енергозбереження, 34-48, 2023 | | 2023 |
Вплив рідких комплексних біотехнологічних препаратів на метаболізм нітрогену при формуванні продуктивних органів пшениці озимої ОФ Чечуй, ОМ Близнюк, НЮ Масалітіна, АП Бєлінська, ОО Варанкіна, ... Інтегровані технології та енергозбереження, 38-55, 2023 | | 2023 |
Use of biotechnologically pereterified fats in the production of bakery products M Tytarenko, L Krychkovska, O Varankina ХІМІЯ, БІО-І ФАРМТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ, КОСМЕТИЧНІЙ …, 2023 | | 2023 |
ENRICHMENT OF THE PRODUCTS OF FAT-AND-OIL AND BIOTRCHNOLOGY INDUSTRIES BY ANTIOXIDANTS AND PRESERVATIVES OF POWDERS FROM BARRY RAW MATERIALS В Анан’єва, О Варанкіна, Т Овсяннікова, С Жирнова Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | | 2022 |