Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности: справочник АС Острик, АН Дорохович, НВ Мироненко Киев: Урожай, 52-58, 1989 | 61 | 1989 |
Сахарозаменители нового поколения низкой калорийности и гликемичности АН Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко | 30 | 2011 |
Разработка научных основ технологии различных мучных кондитерских изделий улучшенного качества АН Дорохович Москва, 1988 | 26 | 1988 |
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів ВМ Ковбаса, АМ Дорохович, БІ Хіврич | 21 | 1995 |
Перспективные направления использования топинамбура в пищевой промышленности ЛД Бобровник, ВГ Высоцкий, ИС Гулый, НВ Ремесло, АН Дорохович, ... Известия высших учебных заведений. Пищевая технология 197 (4), 12-13, 1990 | 21 | 1990 |
Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления АН Дорохович, ЕА Кохан, ВВ Дорохович | 17 | 2010 |
Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів АМ Дорохович | 16 | 2017 |
Маффин-новый продукт кондитерских изделий на рынке Украины АН Дорохович, НП Лазоренко | 15 | 2009 |
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку АМ Дорохович, ММ Петренко Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016 | 14 | 2016 |
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку АМ Дорохович, ММ Петренко Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016 | 14 | 2016 |
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку АМ Дорохович, ММ Петренко Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016 | 14 | 2016 |
Маффины функционального и диетического назначения АН Дорохович, НП Лазоренко | 14 | 2012 |
Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію АМ Дорохович, НП Лазоренко | 13 | 2012 |
Сахарозаменители, их преимущества и недостатки с позиции применения в производстве кондитерских изделий АН Дорохович, ВВ Дорохович | 12 | 2007 |
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк | 11 | 2018 |
Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання АМ Дорохович, НВ Олексієнко | 11 | 2000 |
Цукрозамінники нового покоління низької калорійності та глікемічності АМ Дорохович, ВВ Дорохович, НП Лазоренко Продукты&ингредиенты 6, 46-48, 2011 | 10 | 2011 |
Сахарозаменители и подсластители, их преимущества и недостатки с позиции их применения при производстве кондитерских изделий АН Дорохович, ОМ Яременко Продукты & ингредиенты, 8, 2011 | 10 | 2011 |
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця | 9 | 2005 |
Особливості структури сирцевого та заварного пряників [Teкст] АМ Дорохович Зб. наук. пр. ОНАХТ.–2003,–Вип 21, 235-238, 0 | 9 | |