Подписаться
Артем Олегович Ущаповський
Артем Олегович Ущаповський
НУХТ, кафедра готельно-ресторанної справи
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Use of semi-finished cherry-beet puree in technology of sweet dishes and desserts
A Ushchapovskyi, N Ivchuk
Technology audit and production reserves 3 (3), 53, 2020
32020
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський, НП Івчук
22019
Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення
ВО Москаленко, АО Ущаповський
22019
Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа
ВЯ Гоцуляк, АО Ущаповський
12019
Характеристика пігментів столового буряку
АО Ущаповський, ОМ Соколова
12018
Вплив легалізації грального бізнесу на розвиток готельної індустрії
О Кирпіченкова, Л Литвинець, А Ущаповський
Економіка та суспільство, 2023
2023
Особливості роботи готелю «HERMITAGE BOUTIQUE-HOTEL» в умовах сьогодення та шляхи його удосконалення
АО Ущаповський, ОМ Кирпіченкова
2023
Особливості формування культури обслуговування на підприємствах готельного господарства
АО Ущаповський
2023
Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності
АО Ущаповський
2023
ВИКОРИСТАННЯ ВИШНЕВО-БУРЯКОВОГО ПЮРЕ-НАПІВФАБРИКАТУ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
A Ushchapovskyi
Modern engineering and innovative technologies, 50-54, 2022
2022
Характеристика еко-готелів України
АА Закарян, АО Ущаповський
2022
Використання вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату в технології заморожених десертів для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський
2022
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ОБОГАЩЕНИЯ ЖЕЛИРОВАННЫХ СЛАДКИХ БЛЮД НЕТРАДИЦИОННЫМ РАСТИТЕЛЬНЫМ СЫРЬЕМ
А Ущаповський
Науковий погляд у майбутнє, 37-41, 2021
2021
Використання мобільного додатку FOODSTR для вибору корисних продуктів харчування
АО Ущаповський
2021
Теоретичні аспекти збагачення жельованих солодких страв нетрадиційною рослинною сировиною
АО Ущаповський
2021
Сучасні клінінгові технології в готельному господарстві
АО Ущаповський
2021
Використання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення
АО Ущаповський
2021
НАУЧНЫЙ ВЗГЛЯД В БУДУЩЕЕ
АО УЩАПОВСЬКИЙ
НАУЧНЫЙ ВЗГЛЯД В БУДУЩЕЕ Учредители: Институт морехозяйства и …, 2021
2021
Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва
ДА Діденко, АО Ущаповський
2021
Сучасні підходи до управління якістю служб обслуговування закладів готельного господарства
АО Ущаповський
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20