Use of semi-finished cherry-beet puree in technology of sweet dishes and desserts A Ushchapovskyi, N Ivchuk Technology audit and production reserves 3 (3), 53, 2020 | 3 | 2020 |
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства АО Ущаповський, НП Івчук | 2 | 2019 |
Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення ВО Москаленко, АО Ущаповський | 2 | 2019 |
Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва ДА Діденко, АО Ущаповський | 1 | 2021 |
Перспективи використання ламінарії у технології овочевих страв АО Ущаповський | 1 | 2021 |
Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа ВЯ Гоцуляк, АО Ущаповський | 1 | 2019 |
Характеристика пігментів столового буряку АО Ущаповський, ОМ Соколова | 1 | 2018 |
ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ О Кирпіченкова, А Ущаповський Економіка та суспільство, 2024 | | 2024 |
Зародження кулінарного мистецтва Франції АС Хугаєва, АО Ущаповський | | 2024 |
Особливості харчування людей, зайнятих переважно розумовою працею АА Трачук, АО Ущаповський | | 2024 |
Важливість здорового харчування здобувачів вищої освіти МС Малявко, АО Ущаповський | | 2024 |
Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства АО Ущаповський | | 2024 |
Вплив легалізації грального бізнесу на розвиток готельної індустрії О Кирпіченкова, Л Литвинець, А Ущаповський Економіка та суспільство, 2023 | | 2023 |
Особливості роботи готелю «HERMITAGE BOUTIQUE-HOTEL» в умовах сьогодення та шляхи його удосконалення АО Ущаповський, ОМ Кирпіченкова | | 2023 |
Особливості формування культури обслуговування на підприємствах готельного господарства АО Ущаповський | | 2023 |
Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності АО Ущаповський | | 2023 |
ВИКОРИСТАННЯ ВИШНЕВО-БУРЯКОВОГО ПЮРЕ-НАПІВФАБРИКАТУ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА A Ushchapovskyi Modern engineering and innovative technologies, 50-54, 2022 | | 2022 |
Характеристика еко-готелів України АА Закарян, АО Ущаповський | | 2022 |
Використання вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату в технології заморожених десертів для закладів ресторанного господарства АО Ущаповський | | 2022 |
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ОБОГАЩЕНИЯ ЖЕЛИРОВАННЫХ СЛАДКИХ БЛЮД НЕТРАДИЦИОННЫМ РАСТИТЕЛЬНЫМ СЫРЬЕМ А Ущаповський Науковий погляд у майбутнє, 37-41, 2021 | | 2021 |