Підписатись
Артем Олегович Ущаповський
Артем Олегович Ущаповський
НУХТ, кафедра готельно-ресторанної справи
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Use of semi-finished cherry-beet puree in technology of sweet dishes and desserts
A Ushchapovskyi, N Ivchuk
Technology audit and production reserves 3 (3), 53, 2020
32020
Желейний десерт на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський, НП Івчук
22019
Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення
ВО Москаленко, АО Ущаповський
22019
Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва
ДА Діденко, АО Ущаповський
12021
Перспективи використання ламінарії у технології овочевих страв
АО Ущаповський
12021
Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа
ВЯ Гоцуляк, АО Ущаповський
12019
Характеристика пігментів столового буряку
АО Ущаповський, ОМ Соколова
12018
ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
О Кирпіченкова, А Ущаповський
Економіка та суспільство, 2024
2024
Зародження кулінарного мистецтва Франції
АС Хугаєва, АО Ущаповський
2024
Особливості харчування людей, зайнятих переважно розумовою працею
АА Трачук, АО Ущаповський
2024
Важливість здорового харчування здобувачів вищої освіти
МС Малявко, АО Ущаповський
2024
Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства
АО Ущаповський
2024
Вплив легалізації грального бізнесу на розвиток готельної індустрії
О Кирпіченкова, Л Литвинець, А Ущаповський
Економіка та суспільство, 2023
2023
Особливості роботи готелю «HERMITAGE BOUTIQUE-HOTEL» в умовах сьогодення та шляхи його удосконалення
АО Ущаповський, ОМ Кирпіченкова
2023
Особливості формування культури обслуговування на підприємствах готельного господарства
АО Ущаповський
2023
Шляхи концептуального розвитку закладів гостинності
АО Ущаповський
2023
ВИКОРИСТАННЯ ВИШНЕВО-БУРЯКОВОГО ПЮРЕ-НАПІВФАБРИКАТУ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
A Ushchapovskyi
Modern engineering and innovative technologies, 50-54, 2022
2022
Характеристика еко-готелів України
АА Закарян, АО Ущаповський
2022
Використання вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату в технології заморожених десертів для закладів ресторанного господарства
АО Ущаповський
2022
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ОБОГАЩЕНИЯ ЖЕЛИРОВАННЫХ СЛАДКИХ БЛЮД НЕТРАДИЦИОННЫМ РАСТИТЕЛЬНЫМ СЫРЬЕМ
А Ущаповський
Науковий погляд у майбутнє, 37-41, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20