Підписатись
Iliana Kostova
Iliana Kostova
доц. д-р Русенски университет "А. Кънчев", Филиал - Разград
Підтверджена електронна адреса в uni-ruse.bg
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Laurus nobilis L. Essential Oils from Bulgaria
H Fidan, G Stefanova, I Kostova, S Stankov, S Damyanova, A Stoyanova, ...
Molecules 24 (4), 2019
1542019
Hydrolysis of whey lactose by immobilized -galactosidase in abioreactor with a spirally wound membrane
N Vasileva, Y Ivanov, S Damyanova, I Kostova, G Tzonka
International Journal of Biological Macromolecules 82, 339 - 346, 2016
522016
Synthesis, characterization, theoretical calculations and antimicrobial studies of substituted 3-aminocyclohexanespiro-5-hydantoins.
M Marinov, E Naydenova, R Prodanova, N Markova, P Marinova, ...
62016
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
62014
Studying the Possibilities of Using of Essential Oils in Dairy Products. 3. Basil (Ocimum basilicum)
AS Kostova I., D. Dimitrov, M. Ivanova, R. Vlaseva, S. Damyanova, N. Ivanova
Food and Packaging, Science, Technique and Technologies 3 (5), 17 - 21, 2014
6*2014
Studying the Possibilities of Using of Essential Oils in Dairy Products 2. Caraway (carum carvi L)
AS Kostova, I., , R. Vlaseva *, M. Ivanova *, S. Damyanova, N. Ivanova
Indian Journal of Applied Research 5 (3), pp. 83 – 85, 2015
22015
Studying the Possibilities of Using Of Essential Oils in Dairy Products. Oregano (Origanum vulgare L.)
AS Kostova I., D. Dimitrov, M. Ivanova, R. Vlaseva, S. Damyanova, N. Ivanova
Proceedings of the International Conference Modern Technoologies, in the …, 2014
1*2014
Food Labels – An Opportunity for Informed Choice of Food
D Petrova M., I. Kostova, N. Ivanova, I. Ivanova, S
Journal of EcoAgriTourism 10 (1 (28)), pp. 96-102, 2014
1*2014
Altered Antibiotic Production After Protoplast Preparation and Regeneration in Streptomyces tenebrarius Mutants
NI I. Kostova
Biotechnology and Biotechnological Equipment 8 (1), 75-80, 1994
11994
Изучение потребительных предпочтений населения Болгарии (на примере маркировки продуктов питания)
В Сукманов, В Малыгина, И Оносова, К Кротынова, Д Афенченко, ...
Научни трудове Русенски Университет „Ангел Кънчев 52, 120-128, 0
1
USE OF ESSENTIAL OILS IN DAIRY PRODUCTS. ESSENTIAL OIL OF BASIL (Ocimum basilicum L.)
K I., D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Microbiological Research 6 (1), 2016
2016
PROBLEM OF CONSUMER CULTURE AND RESPONSIBLE CHOICES OF FOOD PRODUCT IN UKRAINE
Y Telychkun, I Kostova, M Georgieva, T Haralanova
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ …, 2015
2015
Studying the Possibilities of Using of Essential Oils in Dairy Products. 1. Dill (Anethum Graveolens)
K I., D D., М Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, A Stoyanova
Ukrainian Food Journal 3 (4), 525-53, 2014
2014
Student initiatives aimed for informed choice of food and beverages by schoolchildren
DP Petrova M., N. Ivanova, S. Damianova, I. Kostova, R. Spiridonova
Ukrainian Food Journal 3 (5), 204 – 209, 2014
2014
Исследование антимикробной активности эфирных масел душицы (Origanum vulgare)
КД Костова И., Д. Трифонов, В. Трифонова
80 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів …, 2014
2014
Пищевые добавки для сферы производства мясной продукции
ТС Сусская М. Н., Шульга Е. И., Костова И.
В: Харчовi добавки. Харчуваннаяздорової та хвороїлюдини, Мaтерiали VI …, 2013
2013
Микробиологическая безопасность продуктов с пищевыми добавками.
МД Костова И.
В: Харчовi добавки. Харчуваннаяздорової та хвороїлюдини, МaтерiалиVI …, 2013
2013
Антимикробная активность экстрактов боярышника восточного (Crataegus orientalis Pall. ex. Bieb.)
И Костова, С Дамянова, M Ергезен, П Мерджанов, A Стоянова
Ukrainian food journal, 31-34, 2012
2012
Biochemical Changes in Streptomyces tenebrarius - Producer of Nebramycin Antibiotic Complex under the Effect of Stress Factors
NI B. Gocheva, I. Ivanova, I. Kostova
Biotechnology and Biotechnological Equipment 17 (1), 87-92, 2003
2003
Хранителните навици в града и селото за информиран избор на храни и напитки
М Петрова, И Костова, Н Василева, С Дамянова, И Иванова, Г Наков
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20