Підписатись
Лялик Анастасія (Lialyk Anastasiia)
Лялик Анастасія (Lialyk Anastasiia)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures
МDK A.T. Lialyk, A.S. Pokotylo
Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології 21 …, 2019
36*2019
Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content.
A Lialyk, O Pokotylo, M Kukhtyn, L Beyko, Y Horiuk, S Dobrovolska, ...
352020
Концепція функціональних харчових продуктів
А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
322017
Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020
252020
Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією
АТ Лялик, МД Кухтин, ОС Покотило, ЛА Бейко
Чернігів: ЧНТУ, 2020
172020
FORECASTING THE SALE PRICE OF PORK IN AGRICULTURAL ENTERPRISES
AL Larysa Bal-Prylypko, Mykola Nikolaenko, Ludmila Stepasyuk,Olena ...
Agriculturaland Resource Economics: International Scientific E-Journal 8 …, 2022
162022
Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів
А Лялик, Л Бейко, М Кухтин, О Покотило
Вісник аграрної науки 99 (3), 78-83, 2021
132021
Розробка та дослідження кисломолочного продукту–сиркова паста з лляною олією під час зберігання
АТ Лялик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
112015
IMPROVING THE QUALITY OF WHEAT BREAD BY ENRICHING TEFF FLOUR
SL Oksana Naumenko, Inna Нetmаn, Valentyna Chyzh, Sergiy Gunko, Larysa Bal ...
Східно-Європейський журнал передових технологій 3 (№11 (123)), 33-41, 2023
9*2023
ЛЛЯНА ОЛІЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ОМЕГА-3 ТА ОМЕГА-6 ПОЛІНЕНАСИЧЕНИХ ЖИРНИХ КИСЛОТ
АЛ Л. Криськова
Матеріали ХХ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 198, 2017
62017
Використання лляної олії у технології виробництва сиру
О Покотило, А Лялик
Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського …, 2013
52013
Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
А Лялик, С Добровольська
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
42019
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ ОМЕГА-3 ЖИРНИМИ КИСЛОТАМИ
К Лялик
АКТУАЛЬНІ ЗАДАЧІ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 2 (22), 243, 2016
32016
Дослідження використання кокосового борошна в технології пшеничного хліба
АТ Лялик, ЛА Бейко, РС Рибчинський, ХЮ Кравченюк, МВ Рябовол
Здоров'я людини і нації, 54-63, 2024
22024
Characteristics of fermentation changes in the dough for rye-wheat bread with the addition of propionic and lactic acid bacteria
A Lialyk, K Kravcheniuk, M Kukhtyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2024
22024
Developing dairy farming and improving product quality
L Bal-Prylypko, L Berezina, L Stepasyuk, O Cherednichenko, A Lialyk
Поліський національний університет, 2024
22024
Прогнозування ціни реалізації свинини в сільськогосподарських підприємствах
L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, L Stepasyuk, O Cherednichenko, A Lialyk
Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 8 (4 …, 2022
22022
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ ОМЕГА – 3 ЖИРНИХ КИСЛОТ
АТ Лялик
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ, 2021
2*2021
Консервна промисловість України та відходи її виробництва
ХБ Третяк, ЛА Бейко, АТ Лялик
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
22016
Соя в харчуванні людини
ГОВ Лялик А.Т., Бейко Л.А.
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція "Стан і перспективи харчової …, 2023
1*2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20