Підписатись
Лялик Анастасія (Lialyk Anastasiia)
Лялик Анастасія (Lialyk Anastasiia)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Fatty acid composition of curd spread with different flax oil content.
A Lialyk, O Pokotylo, M Kukhtyn, L Beyko, Y Horiuk, S Dobrovolska, ...
292020
Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures
МDK A.T. Lialyk, A.S. Pokotylo
Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології 21 …, 2019
28*2019
Концепція функціональних харчових продуктів
А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
242017
Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020
192020
Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, ЛА Бейко
Технічні науки та технології, 287-295, 2020
142020
Розробка та дослідження кисломолочного продукту–сиркова паста з лляною олією під час зберігання
АТ Лялик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
92015
Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів
А Лялик, Л Бейко, М Кухтин, О Покотило
Вісник аграрної науки 99 (3), 78-83, 2021
72021
FORECASTING THE SALE PRICE OF PORK IN AGRICULTURAL ENTERPRISES
AL Larysa Bal-Prylypko, Mykola Nikolaenko, Ludmila Stepasyuk,Olena ...
Agriculturaland Resource Economics: International Scientific E-Journal 8 …, 2022
62022
Використання лляної олії у технології виробництва сиру
О Покотило, А Лялик
Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського …, 2013
52013
ЛЛЯНА ОЛІЯ ЯК ДЖЕРЕЛО ОМЕГА-3 ТА ОМЕГА-6 ПОЛІНЕНАСИЧЕНИХ ЖИРНИХ КИСЛОТ
АЛ Л. Криськова
Матеріали ХХ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 198, 2017
42017
Інноваційні технології приготування страв в сучасному ресторані
А Лялик, С Добровольська
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
32019
Консервна промисловість України та відходи її виробництва
ХБ Третяк, ЛА Бейко, АТ Лялик
Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та …, 2016
32016
Прогнозування ціни реалізації свинини в сільськогосподарських підприємствах
L Bal-Prylypko, M Nikolaenko, L Stepasyuk, O Cherednichenko, A Lialyk
Agricultural and Resource Economics: International Scientific E-Journal 8 (4 …, 2022
22022
Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі
Н Кузьмич, ЛА Бейко, АТ Лялик
Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022
22022
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ ОМЕГА-3 ЖИРНИМИ КИСЛОТАМИ
К Лялик
АКТУАЛЬНІ ЗАДАЧІ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 2 (22), 243, 2016
22016
Соя в харчуванні людини
ГОВ Лялик А.Т., Бейко Л.А.
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція "Стан і перспективи харчової …, 2023
1*2023
МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ ОМЕГА-3 ЖИРНИХ КИСЛОТ.
ВО Олег Покотило, Анастасія Лялик
ББК 72 С76 ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 149, 2015
1*2015
The concept of functional food.-[Electronic resource]
A Lialyk, L Kryskova, L Kravchuk
Access mode: http://elartu. tntu. edu. ua/bitstream/lib/22113/2 …, 0
1
Characteristics of fermentation changes in the dough for rye-wheat bread with the addition of propionic and lactic acid bacteria
A Lialyk, K Kravcheniuk, M Kukhtyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2024
2024
Developing dairy farming and improving product quality
L Bal-Prylypko, L Berezina, L Stepasyuk, O Cherednichenko, A Lialyk
Поліський національний університет, 2024
2024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20