Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник ГМ Лисюк Суми: ВТД «Університетська книга, 2009 | 39 | 2009 |
До питання класифікації продуктів спеціального призначення ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011 | 9 | 2011 |
Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів ОС Луньова, ЗІ Кучерук Харчова наука і технологія, 25-30, 2011 | 6 | 2011 |
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2009 | 6 | 2009 |
Технологія кондитерських виробів ЗІ Кучерук, НВ Шматченко Харків: ХНАУ ім. ВВ Докучаєва, 2020 | 3 | 2020 |
Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсу ГМ Лисюк, ЗІ Кучерук, ОМ Постнова Харків: ХДУХТ, 2006 | 3 | 2006 |
Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitro ОС Цуканова, ЗІ Кучерук, ЕС Цуканова, ЗИ Кучерук ХДУХТ, 2015 | 2 | 2015 |
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту ЗІ Кучерук, ОМ Постнова, АО Галич Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 2 | 2015 |
Синергія процесів навчання та виховання під час підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології» ОГ Шидакова-Каменюка, ЗІ Кучерук, ОІ Болховітіна Харків: ХДУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова Східно-Європейський журнал передових технологій, 2019 | 1 | 2019 |
Методологія та організація наукових досліджень ОГ Шидакова-Каменюка, ЗІ Кучерук, ГВ Степанькова Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Дослідження в’язкості модельних систем для безбілкового тіста за показником число падіння ЗІ Кучерук, ОС Луньова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 240-243, 2010 | 1 | 2010 |
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів ЗІ Кучерук, НВ Федак, АМ Діхтярь, ЗІ Носко, СМ Тимчук Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 1 | 2010 |
Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, ЗІ Кучерук Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів ЗІ Кучерук, МС Бондар Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба ЗІ Кучерук, МО Бондар Харків: ДБТУ, 2021 | | 2021 |
Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів ЗІ Кучерук, МС Бондар | | 2020 |
Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів ЗІ Кучерук, ЕА Стадник Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену. ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова, ІВ Чоні «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology, 2019 | | 2019 |
Переддипломна практика. Програма та методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і … ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |