Подписаться
Зиновия Кучерук
Зиновия Кучерук
профессор кафедры технологии хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов, ХГУПТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник
ГМ Лисюк
Суми: ВТД «Університетська книга, 2009
392009
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
92011
Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів
ОС Луньова, ЗІ Кучерук
Харчова наука і технологія, 25-30, 2011
62011
Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 114-117, 2009
62009
Технологія кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, НВ Шматченко
Харків: ХНАУ ім. ВВ Докучаєва, 2020
32020
Технологія кондитерських виробів. Навчальний-методичний посібник для самостійного вивчення курсу
ГМ Лисюк, ЗІ Кучерук, ОМ Постнова
Харків: ХДУХТ, 2006
32006
Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах in vitro
ОС Цуканова, ЗІ Кучерук, ЕС Цуканова, ЗИ Кучерук
ХДУХТ, 2015
22015
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту
ЗІ Кучерук, ОМ Постнова, АО Галич
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
Синергія процесів навчання та виховання під час підготовки фахівців спеціальності «Харчові технології»
ОГ Шидакова-Каменюка, ЗІ Кучерук, ОІ Болховітіна
Харків: ХДУХТ, 2020
12020
Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова
Східно-Європейський журнал передових технологій, 2019
12019
Методологія та організація наукових досліджень
ОГ Шидакова-Каменюка, ЗІ Кучерук, ГВ Степанькова
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Дослідження в’язкості модельних систем для безбілкового тіста за показником число падіння
ЗІ Кучерук, ОС Луньова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 240-243, 2010
12010
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, НВ Федак, АМ Діхтярь, ЗІ Носко, СМ Тимчук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
12010
Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Болховітіна, ЗІ Кучерук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Використання борошна сорго та льону в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, МС Бондар
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Використання лляного і соргового борошна в технології безглютенового хліба
ЗІ Кучерук, МО Бондар
Харків: ДБТУ, 2021
2021
Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, МС Бондар
2020
Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
ЗІ Кучерук, ЕА Стадник
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену.
ВМ Михайлов, ОВ Самохвалова, АЛ Рогова, ІВ Чоні
«EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology, 2019
2019
Переддипломна практика. Програма та методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і …
ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20