Організаційно-економічні аспекти якості послуг готелів і закладів розміщення під час пандемії на COVID-19 SS Belyaeva, OB Kurakin, LG Byshovets Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2020 | 12 | 2020 |
Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі ЛГ Бишовець, ОБ Куракін, АІ Крижанівський Харків: Новий курс, 53-58, 2020 | 6 | 2020 |
Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг …, 2020 | 4 | 2020 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Специфіка формування «soft skills» фахівців сфери обслуговування у процесі вивчення іноземних мов ОГ Шестель, ОА Старинець, ТП Литвин, ОБ Куракін Актуальні питання гуманітарних наук 2 (32), 244-248, 2020 | 3 | 2020 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
Використання рослинної сировини у якості стабілізатора в технології функціональних майонезних соусів Ю Куриленко, О Куракін Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 40-46, 2023 | 1 | 2023 |
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023 | 1 | 2023 |
Шляхи удосконалення механізму управління якістю готельних послуг ЛМ Чепурда, ОБ Куракін ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 7, 2022 | 1 | 2022 |
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів функціонального призначення ОБ Куракін, ЛГ Бишовець, АІ Крижанівський Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020 | 1 | 2020 |
Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного О Куракін, Л Бишовець Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 82-89, 2020 | 1 | 2020 |
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020 | 1 | 2020 |
Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу ОБ Куракін Черкаси: Видавець Пономаренко РВ, 87-94, 2019 | 1 | 2019 |
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ Л Івашина, Л Бишовець, О Куракін Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 9-18, 2023 | | 2023 |
Дослідження методологічних підходів до оцінки якості готельних послуг О Куракін Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-9, 2023 | | 2023 |
ОГЛЯД ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ОБ Куракін, АВ Дерманська СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 110, 2023 | | 2023 |
АНАЛІЗ ПЕРСПЕКТИВНИХ ШЛЯХІВ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ОБ Куракін, ДВ Нінім’ягін СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 112, 2023 | | 2023 |
ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДРАГЛЬОВАНИХ ДЕСЕРТІВ ОБ Куракін СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 114, 2023 | | 2023 |
СУЧАСНА СТРАТЕГІЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ В УКРАЇНИ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ІНДУСТРІЮ ГОСТИННОСТІ ОБ Куракін, МО Бороненко, СВ Калина ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 54, 2023 | | 2023 |
АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ЗАКЛАДАМИ ХАРЧУВАННЯ ОБ Куракін, ОО Литвин, ВВ Плахотній ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 91, 2023 | | 2023 |