Підписатись
Олександр Куракін
Олександр Куракін
ст. викладач кафедри туризму та грс, ЧДТУ
Підтверджена електронна адреса в chdtu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організаційно-економічні аспекти якості послуг готелів і закладів розміщення під час пандемії на COVID-19
SS Belyaeva, OB Kurakin, LG Byshovets
Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2020
122020
Інноваційні технології обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
ЛГ Бишовець, ОБ Куракін, АІ Крижанівський
Харків: Новий курс, 53-58, 2020
62020
Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах
СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг …, 2020
42020
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Специфіка формування «soft skills» фахівців сфери обслуговування у процесі вивчення іноземних мов
ОГ Шестель, ОА Старинець, ТП Литвин, ОБ Куракін
Актуальні питання гуманітарних наук 2 (32), 244-248, 2020
32020
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
Використання рослинної сировини у якості стабілізатора в технології функціональних майонезних соусів
Ю Куриленко, О Куракін
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 40-46, 2023
12023
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець
Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023
12023
Шляхи удосконалення механізму управління якістю готельних послуг
ЛМ Чепурда, ОБ Куракін
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 7, 2022
12022
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
ОБ Куракін, ЛГ Бишовець, АІ Крижанівський
Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020
12020
Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного
О Куракін, Л Бишовець
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 82-89, 2020
12020
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу
ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін
Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020
12020
Шляхи розширення асортименту соусів емульсійного типу
ОБ Куракін
Черкаси: Видавець Пономаренко РВ, 87-94, 2019
12019
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Л Івашина, Л Бишовець, О Куракін
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 9-18, 2023
2023
Дослідження методологічних підходів до оцінки якості готельних послуг
О Куракін
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-9, 2023
2023
ОГЛЯД ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ОБ Куракін, АВ Дерманська
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 110, 2023
2023
АНАЛІЗ ПЕРСПЕКТИВНИХ ШЛЯХІВ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ОБ Куракін, ДВ Нінім’ягін
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 112, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДРАГЛЬОВАНИХ ДЕСЕРТІВ
ОБ Куракін
СЬОМОЇ МІЖНАРОДНОЇ, 114, 2023
2023
СУЧАСНА СТРАТЕГІЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ В УКРАЇНИ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ІНДУСТРІЮ ГОСТИННОСТІ
ОБ Куракін, МО Бороненко, СВ Калина
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 54, 2023
2023
АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ ЗАКЛАДАМИ ХАРЧУВАННЯ
ОБ Куракін, ОО Литвин, ВВ Плахотній
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!, 91, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20