Підписатись
Максим Шпак, Maxim Shpak
Максим Шпак, Maxim Shpak
Невідома організація
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах
ІМ Литовченко, МС Шпак
52008
Моделирование основных процессов в оборудовании пищевой промышленности
МС Шпак
Инженерные системы: тезисы докладов, международная научно-практическая …, 2011
42011
Simulation of fluid dispersion in ejection devices
M Shpak, O Chepeliuk, I Besarab
32014
Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности
ИН Литовченко, МС Шпак, С Стефанов, В Хаджийски
32010
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин
МС Шпак
22015
Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів
ІМ Литовченко, МС Шпак
22008
Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами
ІМ Литовченко, МС Шпак
22006
Определение потребляемой мощности при замесе теста на основе учета сил сопротивления
ИН Литовченко, МС Шпак, С Стефанов
12011
Моделирование процессов в тестомесильных машинах периодического действия
ИН Литовченко, МС Шпак, АИ Литовченко
Право и экономика, 2020
2020
SUBSTANTIATION THE EFFECTIVE CONSTRUCTION OF WORKING MEMBERS OF DOUGH KNEEDING MACHINES
M Shpak, O Danyleichuk, О Litovchenko, O Chepeliuk
2019
Обґрунтування ефективної конструкції робочих органів тістомісильних машин
МС Шпак, ОВ Данилейчук, ОІ Литовченко, ОО Чепелюк
2019
Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста
МС Шпак, ОМ Гавва, ОО Чепелюк, ІМ Литовченко, ОМ Чепелюк
2019
Technological features of combining condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups during processing
NV RYABOKON, DV RINDYUK, MS SHPAK, KR KOMISAR
Food and Environment Safety Journal 13 (4), 2016
2016
Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста
МС Шпак, ОО Чепелюк
2016
Разработка методики определения проектной мощности привода тестомесильных машин
МС Шпак, ЕА Чепелюк
2015
Визначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точок
МС Шпак, ОО Чепелюк
2015
Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми
ІМ Литовченко, МС Шпак
2014
Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар
ОО Чепелюк, МС Шпак
2014
Визначення оптимальної геометрії робочих органів та режимів замісу хлібного тіста
ОО Чепелюк, МС Шпак
2014
Technological features of combining condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups during processing
D Rindyuk, M Shpak, K Komisar, N Ryabokon
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20