Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах ІМ Литовченко, МС Шпак | 5 | 2008 |
Моделирование основных процессов в оборудовании пищевой промышленности МС Шпак Инженерные системы: тезисы докладов, международная научно-практическая …, 2011 | 4 | 2011 |
Simulation of fluid dispersion in ejection devices M Shpak, O Chepeliuk, I Besarab | 3 | 2014 |
Моделирование технологических процессов при создании оборудования пищевой промышленности ИН Литовченко, МС Шпак, С Стефанов, В Хаджийски | 3 | 2010 |
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин МС Шпак | 2 | 2015 |
Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів ІМ Литовченко, МС Шпак | 2 | 2008 |
Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами ІМ Литовченко, МС Шпак | 2 | 2006 |
Определение потребляемой мощности при замесе теста на основе учета сил сопротивления ИН Литовченко, МС Шпак, С Стефанов | 1 | 2011 |
Моделирование процессов в тестомесильных машинах периодического действия ИН Литовченко, МС Шпак, АИ Литовченко Право и экономика, 2020 | | 2020 |
SUBSTANTIATION THE EFFECTIVE CONSTRUCTION OF WORKING MEMBERS OF DOUGH KNEEDING MACHINES M Shpak, O Danyleichuk, О Litovchenko, O Chepeliuk | | 2019 |
Обґрунтування ефективної конструкції робочих органів тістомісильних машин МС Шпак, ОВ Данилейчук, ОІ Литовченко, ОО Чепелюк | | 2019 |
Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста МС Шпак, ОМ Гавва, ОО Чепелюк, ІМ Литовченко, ОМ Чепелюк | | 2019 |
Technological features of combining condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups during processing NV RYABOKON, DV RINDYUK, MS SHPAK, KR KOMISAR Food and Environment Safety Journal 13 (4), 2016 | | 2016 |
Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста МС Шпак, ОО Чепелюк | | 2016 |
Разработка методики определения проектной мощности привода тестомесильных машин МС Шпак, ЕА Чепелюк | | 2015 |
Визначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точок МС Шпак, ОО Чепелюк | | 2015 |
Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми ІМ Литовченко, МС Шпак | | 2014 |
Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар ОО Чепелюк, МС Шпак | | 2014 |
Визначення оптимальної геометрії робочих органів та режимів замісу хлібного тіста ОО Чепелюк, МС Шпак | | 2014 |
Technological features of combining condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups during processing D Rindyuk, M Shpak, K Komisar, N Ryabokon | | 2014 |