Підписатись
Любов Ланженко
Любов Ланженко
Odesa National University of Technology (Одеський національний технологічний університет)
Підтверджена електронна адреса в cloud.onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems
LL N. Tkachenko, P. Nekrasov, Т. Makovska
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 20-27, 2016
15*2016
“Living” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions
LL N. Tkachenko, O. Chagarovskyi, N. Dets, E. Sevastyanova
Food Sciense and Technology, 90-102, 2017
13*2017
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
НЮВ Дідух НА, Молокопой ЛО
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
10*2010
Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, ЛО Ланженко, ЄО Котляр
Scientific Works 81 (2), 2017
52017
Тверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництва
НА Ткаченко, ЛО Ланженко
52015
Обґрунтування параметрів визрівання при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
М Дідух
Харчова наука і технологія, 22-26, 2010
52010
Переробка сироватки у десертні желейні продукти
НКО Ланженко Л.О., Дец Н.О., Котляр Є.О.
Вчені записки ТНУ ім. В.І. Вер-надського. Серія: Технічні науки 29 (1), 53-60, 2018
42018
Розробка технології твердого сиру функціонального призначення
ЛО Ланженко
ОНАХТ, 2016
42016
Високоефективні режими теплової обробки у виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
МЛО Дідух НА
Молочна промисловість, 37-39, 2008
42008
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СИРОВИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВОГО ДЕСЕРТУ З НАПОВНЮВАЧАМИ.
Л ЛО
Scientific Works 84 (2), 2020
22020
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока
НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек
Овід, 2018
22018
Обґрунтування параметрів оброблення сичужного згустку та сирного зерна при виробництві біфідовмісних твердих сичужних сирів
МЛО Дідух НА
Наукові праці ОНАХТ, 137-140, 2009
2*2009
Обґрунтування параметрів соління твердих сичужних сирів функціонального призначення
М Дідух
Харчова наука і технологія, 5-7, 2009
22009
Медико-біологічні дослідження твердого сиру з пробіотичними властивостями
Т Ланженко
Продовольча індустрія АПК, 21-25, 2015
12015
Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока
ЛО Ланженко, НО Дец
2022
ПЕРЕРОБКА МОЛОКА У КИСЛОМОЛОЧНИЙ ПРОДУКТ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ЖІНОК ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ
НО Дец, ЛО Ланженко, ДО Ткач
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 29, 2022
2022
НИЗЬКОКАЛОРІЙНЕ МОРОЗИВО З ДОДАВАННЯМ ЕКСТРАКТІВ SAMBUCUS NIGRA
ЛО Ланженко, НО Дец, ДС Чумаченко
ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 187, 2022
2022
Особливості підготовки та внесення насіння чіа при виробництві сиру маскарпоне
ДМ Скрипніченко, ЛО Ланженко, СК Скрипніченко
2022
Автоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ
ЛО Ланженко, ВГ Мураховський, ФА Трішин, ОР Трач
2022
Організація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників–запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти
НО Дец, ЛО Ланженко, ЛД Риженко
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20