Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems LL N. Tkachenko, P. Nekrasov, Т. Makovska Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 20-27, 2016 | 15* | 2016 |
“Living” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions LL N. Tkachenko, O. Chagarovskyi, N. Dets, E. Sevastyanova Food Sciense and Technology, 90-102, 2017 | 13* | 2017 |
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення НЮВ Дідух НА, Молокопой ЛО Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 10* | 2010 |
Новітні інгредієнти для натуральної косметики на основі молочної сироватки НА Ткаченко, ОП Чагаровський, ЄО Ізбаш, ЛО Ланженко, ЄО Котляр Scientific Works 81 (2), 2017 | 5 | 2017 |
Тверді сири з пробіотичними властивостями: перспективи промислового виробництва НА Ткаченко, ЛО Ланженко | 5 | 2015 |
Обґрунтування параметрів визрівання при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення М Дідух Харчова наука і технологія, 22-26, 2010 | 5 | 2010 |
Переробка сироватки у десертні желейні продукти НКО Ланженко Л.О., Дец Н.О., Котляр Є.О. Вчені записки ТНУ ім. В.І. Вер-надського. Серія: Технічні науки 29 (1), 53-60, 2018 | 4 | 2018 |
Розробка технології твердого сиру функціонального призначення ЛО Ланженко ОНАХТ, 2016 | 4 | 2016 |
Високоефективні режими теплової обробки у виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення МЛО Дідух НА Молочна промисловість, 37-39, 2008 | 4 | 2008 |
ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СИРОВИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВОГО ДЕСЕРТУ З НАПОВНЮВАЧАМИ. Л ЛО Scientific Works 84 (2), 2020 | 2 | 2020 |
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек Овід, 2018 | 2 | 2018 |
Обґрунтування параметрів оброблення сичужного згустку та сирного зерна при виробництві біфідовмісних твердих сичужних сирів МЛО Дідух НА Наукові праці ОНАХТ, 137-140, 2009 | 2* | 2009 |
Обґрунтування параметрів соління твердих сичужних сирів функціонального призначення М Дідух Харчова наука і технологія, 5-7, 2009 | 2 | 2009 |
Медико-біологічні дослідження твердого сиру з пробіотичними властивостями Т Ланженко Продовольча індустрія АПК, 21-25, 2015 | 1 | 2015 |
Дослідження типів коагулянтів при виробництві сиру моцарела із суміші коров’ячого та овечого молока ЛО Ланженко, НО Дец | | 2022 |
ПЕРЕРОБКА МОЛОКА У КИСЛОМОЛОЧНИЙ ПРОДУКТ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ЖІНОК ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ НО Дец, ЛО Ланженко, ДО Ткач ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 29, 2022 | | 2022 |
НИЗЬКОКАЛОРІЙНЕ МОРОЗИВО З ДОДАВАННЯМ ЕКСТРАКТІВ SAMBUCUS NIGRA ЛО Ланженко, НО Дец, ДС Чумаченко ПРОГРАМНИЙ КОМІТЕТ, 187, 2022 | | 2022 |
Особливості підготовки та внесення насіння чіа при виробництві сиру маскарпоне ДМ Скрипніченко, ЛО Ланженко, СК Скрипніченко | | 2022 |
Автоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ ЛО Ланженко, ВГ Мураховський, ФА Трішин, ОР Трач | | 2022 |
Організація конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників–запорука якості кадрового складу закладу вищої освіти НО Дец, ЛО Ланженко, ЛД Риженко | | 2022 |