Підписатись
Лариса Арсеньева
Лариса Арсеньева
НУХТ, проректор з науково-педагогічної та наукової роботи
Підтверджена електронна адреса в doc.nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Йодирование хлеба-один из путей решения проблемы йоддефицита
ЛЮ Арсеньева, ЛА Герасименко, МН Антонюк
Медицина и фармация, 16-20, 2003
202003
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
ВА Губеня, ЛЮ Арсеньєва, ЛЮ Арсеньева
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2008
82008
Соєві продукти–вирішення проблеми білкового дефіциту харчування
ВІ Дробот, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ВИ Дробот, ЛЮ Арсеньева, ...
72001
Применение картофельной крупки в производстве хлеба
ВИ Дробот, ВФ Доценко, ЮВ Устинов, ЛЮ Арсеньева, В Суходол
71987
Опыт и перспективы обогащения хлеба йодом
ММ Антонюк, МН Антонюк, ЛЮ Арсеньєва, ЛЮ Арсеньева, ...
5*2004
Сравнительная оценка эффективности использования цитрусового, яблочного и свекловичного пектинов в хлебопечении
ВИ Дробот, ВФ Доценко, ЛЮ Арсеньева, ЮВ Устинов, МА Перегуда
41987
Использование обогащенных сьедобных пленочных покрытий для хлебобулочных и кондитерских изделий
АИ Чорна, ОС Шульга, ЛЮ Арсеньева, ЕД Петренко
32016
Способ экспрессного определения отдельных показателей качества масла грецкого ореха по сигналам анализатора «электронный нос»
АА Калиниченко, ТА Кучменко, ЛЮ Арсеньева, СВ Иванов
Вестник Воронежского государственного университета инженерных технологий, 2014
32014
РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ЭКСТРУДИРОВАННЫХ ХЛЕБНЫХ ПАЛОЧЕК ПОВЫШЕННОЙ ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ
ЛЮ Арсеньева, ВС ЯЩЕНКО
Вестник Алматинского технологического университета, 10-16, 2013
32013
Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення
НП Бондар, ЛЮ Арсеньева
НУХТ, 2008
22008
Розробка рецептури та технології хліба зі збалансованим амінокислотним складом
ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ЛЮ Арсеньева, ВН Махинько
22003
Влияние добавок на реологические свойства теста
ВИ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньева, ВФ Доценко
21986
Сучасний стан і перспективи розроблення нових видів пакування для хлібобулочних виробів
АІ Чорна, ЛЮ Арсеньєва, ОС Шульга, АИ Чорна, ЛЮ Арсеньева, ...
12015
Исследование фенольных соединений растительных адаптогенов с целью внесения в рецептуру функциональних пищевых продуктов
АМ Стешенко, ЛЮ Арсеньева, АЮ Ройко, АП Паламарчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ, ОБОГАЩЕННЫЕ ЖЕЛЕЗОМ
ЛЮ АРСЕНЬЕВА, ВА ГУБЕНЯ
Вестник Алматинского технологического университета, 21-28, 2015
12015
Створення та застосування біорозкладних полімерних матеріалів
ЛЮ Арсеньєва, ЛЮ Арсеньева, АІ Чорна, АИ Чорна
12014
Автоматизированная система управления производством хлеба
СН Швед, ИВ Эльперин, ЛЮ Арсеньева
Хлебопродукты, 58-59, 2013
12013
Поширення можливості використання сої у хлібопекарському виробництві
ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ЛЮ Арсеньева, НП Яценко, ...
12002
Сучасний стан і перспективи використання продуктів переробки сої у хлібопекарській, макаронній, кондитерській та харчоконцентратній промисловості
ВІ Дробот, ЛЮ Арсеньєва, НП Яценко, ВГ Юрчак, ВМ Махинько, ...
12001
Использование растительных и микробных полисахаридов и полисахарид-содержащих материалов в хлебопечении
НМ Птичкина, ЕН Игнатова, ОА Зельцер, ЛЮ Арсеньева, ВФ Доценко, ...
Хранение и переработка сельхозсырья, 42-45, 1997
11997
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20